Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: obupanka - POMAGAJTE PROSIM 11.7.2006 10:15:06
|
|
|
|
emaa
|
V teh 10 dneh si omisli drugo zaščito, preventivno jemlji folno kislino, ki jo lahko nehaš jemat, če ni nosečnosti. KT pa pusti, ker če ni dovolj hormona, lahko pomeni, da si noseča, vendar še čisto na začetku.
|
|
|
|
RE: obupanka - POMAGAJTE PROSIM 11.7.2006 10:18:03
|
|
|
|
srki
|
Jaz bi na tvojem mestu tudi pustila KT pri miru in jih začela jemat potem, ko bi bila res prepričana, da sem noseča. Če si prej jemala KT bi morala tudi menstruacijo imeti redno, a ne oz. brez zamujanja . Upanje umre zadnje, ti le pojdi čez kakšen teden, deset dni na ponoven pregled in upam, da te bo zdravnica tokrat razveselila.
|
|
|
|
RE: obupanka - POMAGAJTE PROSIM 11.7.2006 10:26:47
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vama na ogovoru. mene je najbolj zaskrbelo to, da če bom jemala KT, da je lahko kaj narobe z otrokom v primeru če sem . še enkrat hvala vama.
|
|
|
|
RE: obupanka - POMAGAJTE PROSIM 11.7.2006 10:37:44
|
|
|
|
tinaaja
|
Dogaja se da M izostane kljub jemanju KT. prijateljici se je ze ene 2x zgodilo. KT so hormoni... Ce otroka zelis, potem raje nehaj s KT, ce ne ... pa je itak vseeno... Naj se iztece po tvojih zeljah
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?