|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obupanka - POMAGAJTE PROSIM
11.7.2006 10:09:43   
Anonimen
pozdravljene. danes sem šla h ginekologu dat vodo, za test nosečnosti, ker mi M zamuja že cel teden in je bil negativen. ginekologinja mi je rekla, da naj jem še naprej KT in čez 10 dni ponovim test, češ da še ni zadosti hormona. ima katera izkušnje s tem? naj jem KT ali naj počakam teh 10 dni? kaj naj naredim in kaj mi ve predlagate.

PROSIM POMAGAJTE KER RES NE VEM KAJ NAJ NAREDIM 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obupanka - POMAGAJTE PROSIM
11.7.2006 10:15:06   
emaa
V teh 10 dneh si omisli drugo zaščito, preventivno jemlji folno kislino, ki jo lahko nehaš jemat, če ni nosečnosti. KT pa pusti, ker če ni dovolj hormona, lahko  pomeni, da si noseča, vendar še čisto na začetku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2006 10:18:03   
srki
Jaz bi na tvojem mestu tudi pustila KT pri miru in jih začela jemat potem, ko bi bila res prepričana, da sem noseča. Če si prej jemala KT bi morala tudi menstruacijo imeti redno, a ne oz. brez zamujanja user posted image . Upanje umre zadnje, ti le pojdi čez kakšen teden, deset dni na ponoven pregled in upam, da te bo zdravnica tokrat razveselila.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2006 10:26:47   
Anonimen
hvala vama na ogovoru. mene je najbolj zaskrbelo to, da če bom jemala KT, da je lahko kaj narobe z otrokom v primeru če sem user posted image . še enkrat hvala vama.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2006 10:37:44   
tinaaja
Dogaja se da M izostane kljub jemanju KT. prijateljici se je ze ene 2x zgodilo. KT so hormoni... Ce otroka zelis, potem raje nehaj s KT, ce ne ...user posted image  pa je itak vseeno...
Naj se iztece po tvojih zeljah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2006 10:45:42   
košarica
Ko sem jaz jemala KT se mi je tudi parkrat zgodilo, da user posted image  nisem dobila, vendar sem z jemanjem nadaljevala. Mi je tudi G rekel, da so to hormoni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?