|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija?
10.7.2006 20:49:02   
Liona
Hojla,

sploh ne vem več, kaj se dogaja z mano. V petek test user posted image  (BC mini). V soboto sem dobila izcedek in sem mislila, da je user posted image  le prišla (od abrazije 25.5. je še ni bilo). Bil pa je le en rjavkast flekec. Včeraj sem občasno še imela kaj na dnevnem vložku, danes pa sem mislila da se bo "ulilo" iz mene, saj me je malo zvijalo kot pred user posted image  in na WC papirju je bila svetla kri. Ampak iz tega spet ni bilo nič. Zopet le en rjavkast flekec in nič več! Zdaj me pa res skrbi, kaj za vraga se dogaja z mano. Zakaj test user posted image  (CB je bil dan po opravljenem BC mini -)potem izcedek, občutek, da bo user posted image  prišla, ampak je ni... Naj grem v sredo do svojega ginekologa? Ker ga zadnje čase kar pogosto kličem me skrbi, da me bo imel za malo "ubrisano" še zlasti, če bo spet ugotovil, da je z mano vse vredu in da je sicer malo blaga menstruacija že za mano. Je res možno, da je bila to user posted image ?

Vem da sem totalno zmedeno napisala, ampak res ne vem, kje se me drži glava. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija?
10.7.2006 21:08:08   
tinaaja
Liona, zato pa so zdravniki... Da ti razcistijo pojme. Sploh zate - ko ne ves, kaj se dogaja. Naredi se en test, mal te stane, pa morda te G se to vprasa.. M je naceloma lahko tudi cist cudna po abraziji, nikol se ne ve.. jaz sem imel po prenehanju jemanja tablet kr neki.. vlozek skor ni bil krvav.. cez 48 ur bos ze vedla user posted image
Nic se ne obremenjuj, kaj G misli. Vazno je, da bos ti mirna in vedela pri cem si!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2006 6:51:37   
VITA74
Liona tudi jaz mislim tako kot tinaaja, da le pojdi do G v sredo, da preveri kaj se ti to dogaja... Ker sedaj je pa že rahlo čudno in vem da mora biti strašen pritisk nate... Pojdi na pregled da boš ti mirna, G je tam da nam pomaga, ne ga šparat....

Srečno držim pesti zate user posted image

srečna

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2006 7:07:56   
lana38
Se strinjam s tinaajo in Blabomo. Ti kar pojdi do G.
LP

lana38

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2006 12:53:34   
pot
Tudi jaz ti bom svetovala obisk pri G. Sicer pa, če se ne motim, so tudi med nosečnostjo možne krvavitve, podobne M. Obišči G, prej pa ponovi test.
Pa malo še smukni na forume, kjer se pogovarjajo nosečnice in boš videla, da je možno, d katera krvavi tudi med user posted image .
Veliko sreče.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2006 7:31:55   
VITA74
Liona sedaj pa še mene skrbi kaj se dogaja. Kako je potekal pregeld pri G včeraj? prosim sporoči.

Srečno user posted image

srečna

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2006 8:37:31   
Liona
Hojla,

naj vam povem, da je moja user posted image  v torek zvečer prišla v vsej svoji veličini. Sem si kar oddahnila. user posted image  Kljub temu sem šla včeraj do G s pozitivnim testom. Rekel je, da mi je lahko hormon tako počasi upadal in da je zato toliko časa ni bilo. Lahko je šlo tudi za manjše hormonske motnje, ki so po abraziji baje pogost pojav. Lahko pa je tudi nosečnost bila na poti, ampak je bil zgodnji ss. Nič od naštetega ne more potrdit. Pomembno je, da je potdil, da je z mano vse kul in da lahko spet začnema delat na user posted image . Upam, da pridemo iz morja trije user posted image  in da bo vse v redu.

Držite se

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?