Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec IN S.P. PROSIM Z APOMOČ 10.7.2006 16:09:44
|
|
|
|
CIPRESA
|
KIKI mislim da ne PRIHODEK ampak DOBIČEK!!!! Če bi bil prihodek pol nevem če mamo dost da bi plačeval vrtce. Meni se ne zdi logično Saj ti imeš lahko 20 mio prometa pa to ne pomeni da si jih celih 20 pospravil v žep ker so tu še stroški ki si jih lahko mel pa 30 mio in skupaj si pol še celo v minusu Zato mislim da šteje končni dobiček - nisem pa sigurna
|
|
RE: vrtec IN S.P. PROSIM Z APOMOČ 10.7.2006 16:11:36
|
|
|
|
Marogica
|
Ja, šteje se dobiček, pa če se ne motim, ti upoštevajo, koliko plačuješ mesečno prispevkov. Kakšna računovodkinja ti bo natančno povedala.
|
|
|
|
RE: vrtec IN S.P. PROSIM Z APOMOČ 10.7.2006 16:14:35
|
|
|
|
KIKI*
|
A NI BIL DECEMBRA NEKJE SPREJET ZAKON DA NAJ BI SE S.P. JEVCEK IN KMETOM UPIOŠTEVAL VES LETNI PRIHODEK, ALI SO TA ZAKON ŽE UKINILI??? KOLIKOR VEM SEM SE ZARADOI TEGA ŽE BODLA NA OBČINI Z FINANČNO SVETOVALKO-ALI PA SEM VSE SKUPAJ MALO ZABRKLJALA??? STE SIGURNE??? iN PA ŠE NEKAJ. vLOGA ZA ZNIŽAMO PLAČILO SE UPOŠTEVA ŠELE Z JANUARJEM NASLEDNJEGA LETA, KOLIKO PA PLAČUJEMO VRTCA DO TAKRAT-POLNO-ALI NIČ-ALI POTEM VSE ZA NAZAJ ALI KAKO??? hvala PA BREZ ZAMERE :)) Adela
|
|
RE: vrtec IN S.P. PROSIM Z APOMOČ 10.7.2006 16:19:56
|
|
|
|
ona
|
SIGURNO SE UPOŠTEVA PRIHODEK,SEM SE POZANIMALA!!
|
|
|
|
RE: vrtec IN S.P. PROSIM Z APOMOČ 10.7.2006 19:32:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Oktobra se daje vloga za znižano plačilo, če se ne motim
|
|
|
|
RE: vrtec IN S.P. PROSIM Z APOMOČ 10.7.2006 19:32:44
|
|
|
|
smrček
|
NIKAKER NE PRIHODEK!!!!!!!!! Prihodek je mišljen ves priliv na tekoči račun Kr bankritiram isti mesec, ko bom dobila položnico za vrtec. Poglej lanskoletno bilanco in iz nje vidiš netto dobiček, temu znesku prišteješ plačane prispevke za nosilca in dobiš bruto. Od tega zneska se obračunava vrtec.
|
|
RE: vrtec IN S.P. PROSIM Z APOMOČ 10.7.2006 19:40:59
|
|
|
|
baguSka
|
Ne stekam kaj ima vrtec opravit z domaco obrtjo!?
|
|
|
|
RE: vrtec IN S.P. PROSIM Z APOMOČ 10.7.2006 19:42:05
|
|
|
|
joma
|
To ureja Pravilnik o plačilu staršev za programe v vrtcih, poišči tukaj: http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r05/predpis_PRAV2585.html Če vpišeš otroka v vrtec pred prvim januarjem, vložiš vlogo vsaj 15 dni pred vstopom otroka v vrtec. Potem pa vsako leto do 15. novembra, za izračun, ki velja od 1. januarja. V prvem primeru prijaviš dohodke in zaposlitev za leto 2003, novembra pa za leto 2004. Pa še to - za s.p.-je se priloži Odločba o davku iz dejavnosti, za d.o.o. pa dohodnina.
|
|
|
|
RE: vrtec IN S.P. PROSIM Z APOMOČ 10.7.2006 19:43:57
|
|
|
|
baguSka
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?