Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj so jim zrasle 5ice 10.7.2006 14:27:07
|
|
|
|
dix
|
večina pri 2 letih? Kaj pa tisti ki dobijo prvi zob pri 1 letu? pol bi pa res imeli celo leto muke da bi do 2. leta prišle že 5tice ven. Naš bo sept 2 leti pa ne duha ne sluha o njih. Mogoče pa že so pa še sploh nisem opazila, saj je obema hudičkoma ena 4ka na skrivaj ven pokukala da sploh nisem vedela kdaj Ma se ne sekiram, grize tudi brez teh.
|
|
|
|
RE: kdaj so jim zrasle 5ice 10.7.2006 14:29:07
|
|
|
|
Adelina
|
Naš bo tud ta mesec star 25 mesecev, pa nima še nobene petice, čeprav je 3 dobil že kar nekaj časa nazaj (18-20 mesecev). Tud naš se slini pa skoz rine roke v usta, česar sicer ne počne ampak o zobkih še ni sledi. Baje pa da 5 redko zrastejo pred 2. rojstnim dnem, vsaj tako so mi rekli, s katerimi sem se pogovarjala o tem.
|
|
|
|
RE: kdaj so jim zrasle 5ice 10.7.2006 14:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa to sploh veste? Jaz za Tiborja pojma nimam, kdaj in če jih je dobil. Star pa je 4 leta. Najbrž jih ima, sklepam. Ali pa še ne ...
|
|
|
|
RE: kdaj so jim zrasle 5ice 10.7.2006 15:03:32
|
|
|
|
dix
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Kako pa to sploh veste? Jaz za Tiborja pojma nimam, kdaj in če jih je dobil. Star pa je 4 leta. Najbrž jih ima, sklepam. Ali pa še ne ... A vi si zob ne umivate? Saj pri nas je tudi težava s tem, kot pravim sem kaki zob kdaj spregledala, ampak trenutno vem, da manjkajo še samo 5ke, ker ko kriči na ves glas jih hitro preštejem
|
|
|
|
RE: kdaj so jim zrasle 5ice 10.7.2006 15:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Umivamo že zobe, ampak ne vidim v taka mala usta tako daleč notri.
|
|
|
|
RE: kdaj so jim zrasle 5ice 10.7.2006 15:39:57
|
|
|
|
jagoda
|
Adam bo imel 2. rojstni dan čez 14 dni in ima že tri petice, četrta pa pravkar kuka ven.
|
|
|
|
RE: kdaj so jim zrasle 5ice 10.7.2006 20:36:36
|
|
|
|
Jana4
|
Mi smo stari skoraj tri leta in nam komaj lezejo ven z veliko muko
|
|
RE: kdaj so jim zrasle 5ice 10.7.2006 20:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
naša je mela vseh 16 zob do 13. meseca pol pa ni blo petk na spregled do 20 mescov in pol, tazadnja ji je prilezla vn pri slabih 23. mesecih. to tazadnjo sem opazila ko se je neki nazaj nagnila v nakupovalnem vozičku in se režala z odprtimi usti :) drgač sem ji pa vsake kvatre mal pošlatala če je že kej zuni. me je ene parkrat kr fajn ugriznla na ta račun :)
|
|
|
|
RE: kdaj so jim zrasle 5ice 10.7.2006 23:51:39
|
|
|
|
ZARA
|
Vem, da jih ima...kdaj jih je pa dobila je pa težko vprašanje...
|
|
RE: kdaj so jim zrasle 5ice 11.7.2006 8:34:45
|
|
|
|
bini
|
ja, med umivanjem zob jih tud jest ne znam preštet ... najlažje je takrat ko zganja trmo v stolčku za mizo in se dere na vsa usta - takrat se ne premika in se kar dobro vidi tja dol do mandljev .... pa včasih tud ročno pogledam tako kot lara in potem fašem kakšno krepko v prst s štiricami in trojkami ... no, kot vidim je statistika nekak fifti-fifti.. naša je spet med tistimi tazadnjimi - pri spanju, velikosti, neješčnosti, pa še zobe bo tazadna vse dobila... ampak važn da se mamo radi
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?