|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čatež ali Olimje?
10.7.2006 13:00:23   
PIAF
Jutri bi se šli za en dan kopat v toplice. Nismo se še odločili, ali Čatež ali Olimje. Če je kdo že bil v obeh, mi lahko svetuje, kje mu je bilo bolj všeč. Imamo pa 22-mesečnega otroka.

Kot drugo: v toplicah sem bila nazadnje kot otrok, zato nimam izkušenj, kaj vzamete zraven za jest? Včasih se spomnim je mama vzela pohanega piščanca in solato...kaj pa vem, ni mi ravno to zraven za jemat. Saj vendar imajo tam tudi kaj za pojest.?

Kaj pa vi vzamete zraven ponavadi?

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.7.2006 16:20:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj za zraven?
10.7.2006 13:15:41   
cukerček
-sendviše
-sadje
-pijašo (sok, vodo,...)
- kaj za grickat ( čips, smoki,...)

na kopališčih se mi zdi ful drago, raje vzamemo kaj zraven, če gremo za cel dan.

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.7.2006 16:23:00 >

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čatež ali Olimje??
10.7.2006 13:18:47   
viv_
Meni so Olimje ful všeč, ampak zunaj, Aqualuna... Ful luštno, imajo 2 velika otroška bazenčka, veliko ležalnikov in senčnikov, v kompleksu je restavracija...

Sabo vzameš kakšno sadje, jogurte/pudinge, pa za pit. Potem pa krema za sončenje, igrače, kopalke za preoblečt... pač klasika!

Uživajte user posted image

P.S. V mojem albumu so 3 fotke iz aqualune.

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.7.2006 16:21:13 >

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čatež ali Olimje??
10.7.2006 13:36:11   
PIAF
Če kupimo karto za terme Olimia, ki stane na primer 2000 sit za cel dan, potem če hočemo iti v Aqualuno, se moramo tja peljat, ali kako? Kje je potem boljše?

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.7.2006 16:21:32 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čatež ali Olimje??
10.7.2006 13:38:59   
viv_
Ja, iz Olimja do Aqualune se je treba peljat... ker je mislim da 3 km.

V Olimju so pokriti bazeni, en majhen otroški, je pa igralni kotiček (na suhem). Ta kompleks Olimje mi ni več tako simpatičen odkar so ga povečali, Aqualuna mi je pa super!

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.7.2006 16:23:47 >

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2006 13:53:57   
BLAŽIKA
Ne pozabi vzeti kakšnih igrač.

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.7.2006 16:22:29 >

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2006 14:43:42   
Anonimen
Jaz na bazen (če že kaj vzamem) najraje vzamem samo sveže žemlje in bidon, ki ga potem tam napolnim z mrzlo vodo. Ampak to tu, v Kranju, v toplicah pa gremo ponavadi kar v restavracijo. V Čatežu to ponavadi tako naredimo. Saj kar paše malo kje posedet, da se malo dan razbije, ker tja gremo seveda za cel dan.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čatež ali Olimje??
10.7.2006 15:05:04   
jasnika
pozdravljena

glede na to da si iz mb-ja, je tudi na ptuju zelo lepo prav tako za otroke, toboganček, samo moj predlog, za hrano pa so ti tako že ostale vse napisale

lepo se mejte

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.7.2006 16:24:05 >

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Čatež ali Olimje??
10.7.2006 16:37:05   
TVN
Bila sem skoraj že v vseh SLO- toplicah, pa so mi najbolj všeč Terme Olimia ter Radenci. Čatež je ponavadi nabutan s folkom, je pa res, da je vodnih atrakcij precej. Aqualuna je dislocirana od samih Term Olimia, ima pa tudi dovolj vodnih atrakcij. Ti sama veš, koliko je tvoj otročiček navdušen nad vodo. Za tako majhnega tobogani in ostale zadeve itak ne pridejo v poštev, igralne otroške bazene pa imajo itak vse toplice. 

Ne pozabi na igračke, plavalne plenice, brisače za baby-ja, kreme za sončenje, obleke za preoblečt, kapice, prav pride kaj za grickanje s sabo, kak jogurt, sadje. Ostalo kupiš tam, so povsod samopostrežne restavracije. Je pa res, da tak enodnevni izlet ni poceni. S kartami in hrano je takoj 15, 20 tisoč.

Jaz osebno bi šla sedaj raje na morje. Je pa res, da je voda toplejša v termah....

Imejte se fino, kamorkoli že greste. 

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?