|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj razglasiti veselo novico?
9.7.2006 15:18:55   
Grizo
Hoj, punce.
Zanima me kdaj ste oziroma kdaj nameravate družini povedati, da ste končno srecke user posted image ?
Nekje svatujejo šele v drugem trimesečju, ker naj bi bilo takrat že manj možnosti zapletov... Samo to je res še tako daleč! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj razglasiti veselo novico?
9.7.2006 15:21:52   
Zasanjana
To je pa odločitev posameznika.Zapleti se lahko pojavijo tudi v tretjem trimesečju.Midva sva zdej povedala parim po prvem pregledu, drugim pa šele po NS.Nekateri so me pa že sami pogruntali.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2006 15:22:18   
Anonimen
Nič ne bo narobe če kuj poveš.To je tako težko čakat.Jaz sem povedala pri 6 tednih,ko mi je UZ pokazal da se je plod lepo ugnezdil.
Čim prej jih razveseli,če ne bo tebe razgnalouser posted image

(odgovor članu Grizo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2006 15:23:10   
jezika
OJ. JAZ SEM JO POVEDALA DOMA TAKOJ KO SEM DOBILA V ROKE MATERINO KNJIŽICO. VEM DA KMALU, AMPAK ŽELELA SEM DA TO ZVEDO OD MENE, IN NE OD DRUGIH. KAJ PA ČE BI ME NA PREGLEDU SREČAL ZNANEC IN VIDEL KAJ IMAM V ROKI? POTEM SE ŠIRIJO GOVORICE IN BI DOMA VEDELI PREJ KO JIM POVEM JAZ! RES SE DO TAKRAT LAHKO KAJ ZGODI, AMPAK, ČE... LAHKO SE TUDI POTEM...
ČESTITKE IN LEPO NOSEČNOSTuser posted image

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2006 15:27:03   
Marogica
Jaz sem povedala družinskim članom takoj, ko sem naredila test. Brez obredov, romantike, pač po telefonu. Sem se tako fajn počutila, da bi lahko v tistem trenutku povedala celemu svetu. Čakati nekaj tednov jaz osebno ne bi mogla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
9.7.2006 15:38:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2006 15:55:24   
Mateja82
staršim sva povedala takoj, brez kakšnih posebnih scen  uradno sva potrdila to  ko sem prišla s pregleda itak se je  pa novica potem širila naprej kot požar do ostalega sorodstva user posted image . prijateljicam pa sem  povedala malo kasneje nekje v četrtem mesecu, ko se ni še nič videlo. Mojo najboljšo prijateljico in njenega moža, sva povabila na pico in sva samo rekla da nas pet sedi za mizo, najprej sta mal čudno pogledala, potem pa jima je le potegnalo, kaj mislima.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2006 16:02:25   
Anonimen
Jaz sem pa komot počakala prve tri mesece. tako, da bo bolj ziher.

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2006 17:09:11   
emaa
Najbližjim skoraj takoj, ostalim v 10. tednu po prvem pregledu, ko sva zvedela, da bosta dva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2006 17:25:44   
melitkica
Jaz sem domačim povedala nekaj dni po testu, vsi ostali pa konec prvega tromesečja, ko je nevarnost splava mino (ni pa nujno). Eni pa zdaj vidijo, ko sem tik pred koncem!user posted image

LP

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2006 17:39:30   
ZalaTM
Mi2 z možekom tudi nisva mogla čakati in sva domačim povedala par dni po opravljenem testu - pol pa se je tako in tako razvedelo user posted image user posted image user posted image .

lp,M.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2006 18:52:23   
anckabancka
Obakrat sva povedala po prvem pregledu - po osmem tednu. Drugič celo tam nekje okrog desetega tedna, ker prej ni bilo priložnosti.

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.7.2006 20:14:13   
jasnika
tudi jaz sem od veselja povedala vsem takoj ko sem sama zvedela, no ja malo kasnejeuser posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2006 21:03:54   
Naja31
Vsem šele po 12. tednu ali kasneje.
Nisva imela najmanjših težav s čakanjem.

Tudi, če bova še imela kakšnega, narediva enako.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.7.2006 22:55:47   
BLAŽIKA
Sem kar takoj po testu povedala skoraj vsem. Nisem mogla čakat sem bila preveč srečna da bi lahko to skrivala.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.7.2006 7:58:51   
Aja1
Midva sva povedala doma v 9. tednu, v službi sem povedala v 12. tednu.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2006 9:11:41   
majas
Jaz sem pa povedala že v petem tednu...ko je test pokazal + in potem še ginekolog potrdil...pa nisem mogla zadržati v sebi. Ampak so zvedeli res samo najbližji...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.7.2006 10:22:38   
sašaš
Mi2 sva hotela povedati po prvem pregledu (bi bilo ravno ob božiču in 10t bi bilo). user posted image  Pa sem v 7.t morala na bolniško zaradi noric v vrtcu - in sva takrat povedala.

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.7.2006 10:31:47   
klaja
Midva sva povedala za božič, torej v 10. tednu. So pa moji starši že prej vedeli, ker sem bila pri svoji osebni zdravnici zaradi alergije, mama pa je šla k njej par dni kasneje in ji je sestra čestitala, ker bo postala babica. Je mamo skoraj kap, pa mi ni nič povedala da vesta, dokler ji sama nisma sporočila novice. Se mi je pa zdelo, da vesta, ker sta me tako čudno opazovala.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2006 10:31:50   
Monika79
Midva sva povedala samo staršem (in še moji sestri ter njegovemu bratu) in to takoj ko je test pokazal + user posted image , vsem drugim pa po NS  user posted image user posted image

Uživaj v user posted image  user posted image user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.7.2006 12:29:44   
BarbaraE
Midva sva tudi povedala po NS. Čeprav so me pred tem imeli že malo na sumu. user posted image  Predvsem moja mami, ampak to o sumu mi je povedala šele potem, ko sem ji že povedala oz. pokazala UZ bodočega vnuka/vnučke.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2006 19:07:08   
mtina
Domačim takoj po opravljenem testu - kar po telefonu; prijatli so me naštudirali sami, saj mi je bilo ful slabo; tudi v službi enako.

Lp

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
10.7.2006 23:02:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.7.2006 23:55:19   
Naty_ka
Midva pa sva novico povedala takrat, ko sva vedela PDP. Je bilo ful zanimivo, ka sva za najinegea user posted image  prve tri mesece vedela samo midva. Včasih je kdo vprašal, kdaj imava otroke v planu, pa sva se samo nasmejala...

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.7.2006 11:00:10   
Anonimen
midva bova pa danes zvečer povedala. noseča sem 7t 6d, danes sem imela prvi uz, tako da komaj čakava! me je že pošteno mučilo tole skrivanje. sploh pa opravičevanje moje slabostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?