|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   celovec ali gradec
9.7.2006 10:01:37   
Anonimen
Prosim svetujte ! V teh se nameravam odpraviti v shoping in ker oboje nimam ravno blizu, bi rada optimalno izkoristila. Kam se mi torej bolj splača ?

Kupovala pa bi: stolček za hranjenje, previjalno podlogo, avtosedež, posteljnino za posteljico, pojočo figrurico za nad posteljico, pa tudi kakšne fletne cunjice za dojenčka, .....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: celovec ali gradec
9.7.2006 10:12:50   
BLAŽIKA
Vsekakor se odpravi v graz ker tam imaš toysnrus in saiersberg kjer imaš res krasne stvari.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2006 10:14:19   
BLAŽIKA
Toysnrush ima tudi svoj debeli katalog in se ga je dalo naročit preko interneta na njihovi strani probaj če gre je pa brezplačen. Imam pa ga jaz doma in če te zanima kar povej.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2006 10:15:36   
Anonimen
no iz medvod maš pa res bliži do celovca. tut tm maš tojsa, pa c&a in h&m za cunce, neki otroške opreme in pohištva pojstelnine je tut v kiki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2006 10:48:23   
polona2
Če imaš čas in voljo, pojdi raje v Graz, v IKEI boš našla vse kar se tiče opreme, imajo cortkano posteljnino, lučke, preproge, itd. , avtosedeže in igrače imaš dve minuti stran od IKEE, v Toysrusu, takoj zraven pa je še H&M, kjer imajo veliko izbiro oblačil za dojenčke, da ne napišem, kako kul nosečniške obleke imajo. Shopping center West!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2006 15:45:30   
Anonimen
kje pa bi dobila kakšne igračke - recimo tisto kolo za otroka, ko ga držiš, ali pa avtomobil na baterije ,....

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2006 18:32:12   
polona2
user posted image A boš šla s tovornjakom gor? Za ti dve stvari pa se ti ne splača v A hoditi, ker imaš v Baby centru ali Pikapolonici ali kje drugje vedno akcije.
Lahko pa cene vseeno preveriš na spletnih straneh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2006 22:01:32   
kofetek2010
definitivno Graz, ker je večji Toy'r'us, pa še več H&M imaš in tudi Ikeo user posted image

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2006 8:14:50   
Anonimen
Polona2 - ne, ne grem s tovornjakom gor, gremo pa 3 ženske skupaj in vsaka bo kupovala za svojega user posted image . Zato tudi sprašujem.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2006 10:44:35   
Anonimen
punce, hvala za vaše nasvete...odločili smo se, da gremo v Celovec, če bo kaj pametnega pa itak še poročam....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2006 11:48:20   
Arabela
Včeraj bila v Center west pri Grazu.... V Toys'r's imajo neglede na akcije v Baby centru cene za približno 1/3 nižje.... se splača v Avstrijo... jaz sem se odločila, da bom večino tam kupovala, pa še večjo izbiro imajo....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.7.2006 16:05:43   
Anonimen
Bila v Celovcu - v Toysu kupila cel kup pajacov z majčkami, kjer je bil najdražji dva jurja. Je pa bila ena akcija - kupiš tri, plačaš dva. Pižamice po šesto tolarjev, kapic ni bilo, pleničke za kopanje ( za nečaka starega 9 mesecev ) po 1600 sit za dva kompleta ( kupiš dva, plačaš enega ), nekaj igrač. Ostalo ( posteljnina za košek, za posteljico, previjalna podloga, stajica,....pa toliko kot pri nas ).

V Kiki sem kupovala slinčke, pa posteljnino zame ( 50% znižanje ), otroških stvari pa ni bilo tako veliko....

Tko da - povzetek - se splača, morda ne vsak teden, ampak takole enkrat na tri mesece, pa da človk mal več nabavi, potem kar gre...

Uživajte !

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?