|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   peljašac polotok pr dubrovniku
8.7.2006 9:56:56   
Anonimen
zanima me, ce je katera ze potovala tako delec z 10mesecnim sinkom in kako se ji je drzav?! mal me skrbi zarad podnebja, kako bo prenesu!?user posted image user posted image user posted image pa se to me zanima ce mogoce katera ve kje lahko zvem katere zdravstvene ustanove na hrvaskem imajo pogodbo z slo.?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: peljašac polotok pr dubrovniku
8.7.2006 10:06:48   
Primoza
Gleda na avtocesto ta razdalja niti ni velika - seveda pa je skoraj obvezna klima v avtu. Drugače bi šli mi raje z letalom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2006 12:21:11   
BLAŽIKA
Mene nebi toliko skrbela klima tam ampak pot ker je kar dolga. Če imaste klimo v avtu verjetno ne bo tako hudo drugače pa je za razmislit.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2006 1:07:58   
KODA
Mi hodimo že nekaj let tja.Plaže so fantastične,vreme vsako leto čudovito.Naši fantje so navajeni vožnje,zato ni problem.Nobene pretirane gužve,trgovine dobro založene,cene po lokalih pa take kot pri nas.Se mi zdi,da je bilo letos še več ponudbe v trgovinah,pa malo ceneje se mi je zdelo,kot lani.Lansko leto je bilo prečudovito(lahko si tudi ogledaš album).Letošnje pa bolj klavrno(karambol 40 km pred Orebičem).
Da si pot malo skrajšaš,se ti splača it v Pločah na trajekt,plačaš 96 kn za avto,28kn za osebo,do 3.let.otro.st. je trajekt zastonj.Voziš se cca1 uro do Trpanja,nato pa še imaš cca 20 minut do Orebiča.Če se pelješ okoli narediš cca 120km več,pa še zelo zoprna cesta je.

< Sporočilo je popravil KODA -- 10.7.2006 1:12:24 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2006 13:47:19   
Babaloo
Mi smo bili lani v Orebiču. Mala je bilastara 6 mesecev.
Na pot smo šli proti večeru in vozili ponoči. Se nama je zdelo tako najbolje, ker sva vedela, da bo mala takrta največ spala in ne bo problemov. In res je bilo tako. Zbudila se je sicer enkrat, ker je bila lačna, potem pa je spala praktično skoraj do cilja.
Pa nismo šli po avtocesti, ampak preko BiH, tako da sva si tudi za vožnjo vzela nekaj časa.
Če želiš po avtocesti, si pa zdaj res hitro v Splitu.
Glede zdravstva je pa najbolje, da greš do osebnega zdravnika, naj ti da zdravila za dojenčka. In pojdite zdravniku res, samo če bo potrebno.
Mislim, da na Hrvaškem ni kakih večjih problemov glede zavarovanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2006 11:35:09   
Mojca20
Z novo avtocesto ZG-ST razdalja ni več tako velika, vendar če greš v času, ko ni navala na cestah. Sicer pa smo bili tudi mi že na Pelješcu in je zelo, zelo lepo, vendar le če te močan veter vsako popoldne ne moti. Začne pihati ob 13. uri in preneha nekje ob 17. uri, zato je ta polotok tudi znan kot surferski raj!

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?