tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Aja, tistega, kar tinaaja piše, jaz ne razumem. Ali so njej kaj slabega naredili? Kako lahko človek ve, da niso ti ljudje čist fajn? Zakaj jih namenoma prizadeti, ker si tako zihr, da so oni krivi, ker niste imeli stikov? V resnici sta skoraj povsod dve strani krivi za to, da pride do špetirov. Jaz nisem iz takega testa. Zamera je daleč najslabša reč, ki jo človek lahko sebi naredi. In če nekdo noče imeti stikov, češ da ljudi itak nikoli ni poznal in da ne čuti nič do njih, jaz ne verjamem. Če ne čutiš nič, ti je vseeno ali jih vidiš ali ne, ne rečeš, da jih nočeš videt in ne rečeš, da se zato nočeš potrudit, da bi jih spoznal. Sploh če veš, da je to njihova želja. No, jaz tega ne štekam, ampak kaj češ, ljudje smo različni. Če bi se mi nekaj takega zgodilo, ko bi iskala svoje polbrate, bi bila razočarana nad njimi in hkrati na nek način pomirjena, ker sem naredila vse, da bi jih spoznala (da si ne bi več delala utvar o njih, kako bi se lahko normalno razumeli) in na glas povedala svoji mami, da je imela prav, da so res "čudni". Ampak kot pravim...ta hip v bistvu še nič ne veš, kakšni so. Lahko so pa fajn. Ne razumes, ker pac nisi v moji situaciji.. Kar je cisto razumljivo a ne.. Lahko je teorijo obvladat, praksa je pa svoje. Nikjer jih nisem sodila kot ljudi in jih tudi ne obsojam.. Zakaj je prislo do krega med brati priblizno vem a me sploh ne zanima. Fotrovi sorodniki do njegovega pogreba niso izrazili najmanjsega interesa, da bi imeli stike.. A zdaj pa naj bi kar npr veselo praznovali RD skupaj? Sori, v mojem zivljenju je zelo veliko ljudi, ki jih imam rada in se za te vcasih tezko najdem cas zaradi obveznosti. Ocetove sorodnike od tujcev loci samo naziv "sorodnik".. Sorodnik pa je zame tisti, ki te ima rad, te sprejema in ti stoji ob strani, ne pa nekdo, ki se po mnogo prevec letih odloci, da morda bi bilo pa prav, da bi se malo spoznali - nas pac ni bilo treba iskati po sloveniji.. Tudi malo prevec domnevas (anglezi pravijo: never ASSUME - it makes an ASS out or U & ME), da je neka zamera vmes.. Jaz njim nic ne zamerim.. Ampak skoda pa mi je casa, ki mi ga ze tko prmanjkuje, zanje. grem raje z mami, babi ali kom drugim na kavo. Lahko pa izbiram ali jih zelim spoznat bolje ali ne - in tu se sigurno ne bom obracala na to, ali to njih prizadane ali ne. Sem pa dalec od tega, da bi namerno prizadevala ljudi - veliko raje dostikart jaz trpim, kot da bi nekomu rekla, kaj slabega, ampak kot sem ze povedala - nisi v moji situaciji, ne poznas ozadja in moj odgovor je bil namenjen samo kot priprava Anomini, da vcsaih pac nekdo ni navdusen nad tem, da bi se druzil z novopoznanim sorodnikom. Glede na to, da tole ni moja tema in namen razjasnejvanja odnosa z mojimi "sorodniki", zakljucujem. Anonimna - sledi srcu in ce te vodi k sestrama ju poisci ... Gina - res je, vsak po svoje in po svojih naboljsih moceh.
|