|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregledi tik pred koncem
7.7.2006 15:01:50   
Pikapolonica
Danes imam PDP in ker je moja G. že od prejšnjega tedna na dopustu, na  kontrole hodim k G. ki jo nadomešča. Poleg CTG sem bila zdaj obakrat v njeni ordinaciji rekordnih 2 minuti, saj poleg rezultatov CTG in laboratorijskih izvidov ni kontrolirala nič drugega. Dobro, ker je groba ko sami  user posted image user posted image user posted image  mi to kar paše, po drugi strani bi bilo pa najbrž dobro, če bi ugotovila, če se že slučajno kaj odpiram.

Kako je bilo pa pri vas, oz. je pri vas, če ste že v finalnem krogu. A vas tik pred koncem G. kaj pregledajo. A naredijo kak UZ? Ali sem pač malo razvajena, ker je moja osebna G. taka fajn zdravnica in bi mi to sigurno naredila, pa morda pričakujem preveč.

LP, Pikapolonica user posted image   
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregledi tik pred koncem
7.7.2006 15:03:23   
Anonimen
Če misliš na pregled tam spodaj - zadnji mesec me ni pregledoval. niti UZ, mi ni delal

< Sporočilo je popravil URSKA -- 7.7.2006 15:06:32 >

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2006 15:06:37   
Ro-La
v 37 tednu me je moj gin. vaginalno pregledal, potem sem imela pa samo ctg-je 1x tedensko do PDP-ja, na PDP so mi nardili poleg ctg-ja še UZ, čez 4 dni spet ctg+ UZ in če ne bi čez dva dni rodila bi imela spet isto...nič pregleda, razen ob krvavitvi ali kakšnih čudnih dogajanjih tam spodaj....tak to je pri nasuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2006 15:35:00   
SaaS
Pri prvem me ni nič vaginalno pregledal. Pri drugem, pa sem en teden pred rokom na pregledu rekla, da že čutim popadke vsake toliko (na nekaj ur) in me je pogledal ter ugotovil, da sem že štiri cm odprta. Drugače ne bi gledal.
Še isti večer sem že povila sinka.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2006 15:43:04   
April
Na zadnji pregled, to je bilo 2 dni po roki, sem šla k drugi zdravnici, ker je bila moja ravno na dopustu.  Naredili so mi ctg, kjer so bili zabeleženi popadki. Pregledala me je, da vidi koliko sem odprta. Bila sem že 3 cm, zato mi je predlagala naj grem tekom dneva rodit.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2006 16:23:39   
Mateja82
CTG, pregledala ni nič. Sem pa imela en UZ ker sem bila že en teden čez rok, da je videla če je še dovolj plodovnice, pa zavsakič tud CTG.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2006 17:06:08   
Jančika_
Meni je pa ta tagroba celo naredila UZuser posted image . Je pogledala, če je res glavica spodaj in če je dovolj plodovnice. To je bilo dober teden pred PDP.

Zdaj sem bila v sredo, torej en dan pred PDP, pri svojem G, ki me je pregledal vaginalno, ugotovil, da sem malo odprta in precej zmehčana in me je poslal v porodnišnico. Tam so mi naredili CTG, ki je pokazal popadke na 10 minut (jaz jih v bistvu skoraj ne čutim), potem me je pa še en G vaginalno pregledal. Potem sem šla pa domov...

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2006 21:03:03   
bskrle
Na pregledu v 37. tednu: CTG, voda, prebrala je odpustnico iz bolnice, preverila je dolžino mat. vratu in odprtost. Potem je pogledala z UZ, kje je glavica. Zadnji Uz sem imela pri njej na začetku maja, enega pa v bolnišnici v 34. tednu.
Pretipala je trebuh, da je videla lego otroka. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......