|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zalostna
7.7.2006 12:56:32   
Ayo
Punce, danes sem zelooooooooo zalostna user posted image , kot vsak mesec, ne zaradi user posted image   ampak zaradi O. Ze tako ali tako jo zaradi neredne M tezko predvidim; ta teden se mojmu user posted image  ni kaj dosti dalo user posted image (mal se je tud slabo pocutil) no in sedaj ko se mi zdi da jo cutim (danes je 20. dan) so mu ravnokar v sluzbi rekli, da odhaja danes na sluzbeno pot in ce se jaz glede preracuna O ne motim, to pomeni da ga ne bo ravno, ko bi moral biti!!! user posted image user posted image user posted image  In to je sedaj ze tretjic zapored tako!!!!! Ze itak imam neredne M in g je rekla da zarad tega je treba mal veckrat poskusat…no in sedaj spet ne bo nic!!! user posted image
Pa se to…njemu sploh ne smem jamrat, ker mi vedno rece, da bo user posted image  ze prisel, sam od sebe, da ne rabmo nc racunat…pac se kar ne razume, da imam s to smotano neredno M manj moznosti in tud se kar ne ve, da smo plodne parkrat na mesec (zanc me je 5 dni po M, ko sem imela ful apetit, vprasal ce nisem mogoc user posted image  user posted image ) Kako maj mu razlozim, ce mi pa ne dovoli??
No, zato ste pa tukaj ve punce, hvala za tolazbo!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zalostna
7.7.2006 13:10:57   
lana38
Jaz bi tudi bila žalostna, če bi bila na tvojem mestu. Ti kar pojamraj, zato smo tu, ker razumemo ena drugo in si pomagamo tako ali drugače. Z moškimi je pač tako, da oni mislijo, da user posted image  kar pridejo tudi od enga samega user posted image . Sicer pa user posted image do 5 dni pred O tudi lahko prinese user posted image . Tako da zgrabi user posted image  preden ti odpotuje, pa mogoče bo kaj učinka...
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2006 13:16:45   
Anonimen
Jst te čisto zastopim. Pri nas je ta mesec isto....mož je že cel teden bolan, da tudi iz postelje ne gre, kaj šele, da bi karkoli počel, jaz sem bila pa zdaj na vrhuncu Ouser posted image  AMpak kaj čmo...pridejo kakšne takšne pnepredvidljive situacije. Jaz zamahnem z roko in rečem...pa naslednjič user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2006 13:57:37   
kapica
Jaz pa mislim da ima tvoj mozek kr prav. Najboljse je cimmanj racunat, tako kot je rekel, ko bo pravi cas, bo user posted image  ze prisel. Se mi zdi da ce mozem toliko pravimo o M in O, da jim je tako se manj jasno, poleg tega so pa se pod pritiskom , ce jih me tako silimo.

Tako da ti njega zgrabi dokler je se doma, pa potem ko pride nazaj tudi kr takoj, pa cimmanj omenjaj vse te tvoje racunice user posted image .
Te pa popolnoma razumem kako se pocutis.

Zelim ti velik uspeha !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2006 14:11:30   
VITA74
Coccinella te popolnoma razumem, moj dragi sicer ne hodi na službena potovanja, imam pa zato jaz vedno/prepogosto vnetja nožnice in tudi ne moreva user posted image     ravno takrat ko bi treba imeti akcijo user posted image     Razumem pa tudi tvojega dragega.... Možje težko prenašajo ta pritisk "zdej je pa treba" in potem se hitreje umaknejo. Poskusi mu razložiti svoje občutke in obvezno predno oddide ga seveda zapelji user posted image

Srečno user posted image

srečna

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2006 15:11:07   
lin
Svetujem ti da se nehaš obremenjevati in da ne user posted image samo ko misliš da imaš ovolacijo temveč da se prepustiš užitkom pa kadar koli v mesecu to je.
Če se boš obremenjevala in čakala vsak mesec ovulacijo se bo tvoja nestrpnost stopnjevala in boš zmeraj slabe volje brezveze.
Sprosti se in uživaj ,pa boš videla da boš tudi ti kmalu srečkauser posted image .
Srečno!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2006 15:36:44   
Ayo
No sej se sploh ne obremenjujem, zelela sem samo napisat, da sem zalostna, ker drugace midav kar lepo 2-3 na teden user posted image in to iz ljubezni in uzitka! Ampak sedaj se je pac ze 3x zapored zgodilo, da pa nistva ravno tisti teden (ker user posted image ni bilo), ko sem imela O – Murphy deluje 100/h!!!user posted image
Sicer pa … user posted image  danes ne bom vec videla, hvala vsem puncam za prijazne besede, se je pa njegov plan spremenil toliko, da bo v ponedeljek ze lepo doma. Ceprav so me vceraj zaceli ful bolet jajcniki, upam, da bodo bolj pocasni in proizvedejo po ponedeljku!!! user posted image
Lep vikend vsem!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.