Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
JESENICE KRANJ ALI LJUBLJANA 1.7.2004 10:39:28
|
|
|
|
mala maja
|
jaz jih kar nekaj poznam ki zelo hvalijo Kranj. Tudi sama bi pred tremi leti šla rodit v Kranj, če me nebo moja G... napotila v LJ.
|
|
|
|
JESENICE KRANJ ALI LJUBLJANA 1.7.2004 11:26:58
|
|
|
|
Una
|
Jst ti pa svetujem Ljubljano, ker sem sama rodila tam pred slabima dvem mesecema (še 4 dni, pa bomo stari meseca:bravo. Vsi so bili prijazni z mano - od sester, babic, zdravnikov, čistilk... vsi. Torej, navijam za LJUBLJANO. Papa, Una
|
|
|
|
JESENICE KRANJ ALI LJUBLJANA 1.7.2004 11:35:40
|
|
|
|
Odette
|
Enkrat sem sicer že napisala, pa bom še enkrat. Prvič sem rodila v Ljubljani, drugič na Jesenicah. Če bi se odločala ponovno bi se odločila za Jesenice.
|
|
|
|
JESENICE KRANJ ALI LJUBLJANA 1.7.2004 11:41:53
|
|
|
|
janaja
|
Hvala za odgovore sem ugotovila da je čisto od dneva odvisno in od lune ... glede odnosa do nosečk porodnic in njihovih lep pozdravček
|
|
|
|
JESENICE KRANJ ALI LJUBLJANA 1.7.2004 12:02:22
|
|
|
|
Alenka-4
|
Jaz sem pred letom dni rodila v Postojni. Z mano v sobi je bila tudi ena punca s Kranja. Ko sem jo vprašala zakaj ni rodila v Kranju, je rekla, da je tam osebje neprijazno. Jaz sem bila s Postojno zelo zadovoljna. lp Alenka iz Kamnika
|
|
|
|
JESENICE KRANJ ALI LJUBLJANA 1.7.2004 12:02:29
|
|
|
|
Alenka-4
|
Jaz sem pred letom dni rodila v Postojni. Z mano v sobi je bila tudi ena punca s Kranja. Ko sem jo vprašala zakaj ni rodila v Kranju, je rekla, da je tam osebje neprijazno. Jaz sem bila s Postojno zelo zadovoljna. lp Alenka iz Kamnika
|
|
|
|
JESENICE KRANJ ALI LJUBLJANA 1.7.2004 12:02:30
|
|
|
|
Alenka-4
|
|
|
|
|
JESENICE KRANJ ALI LJUBLJANA 1.7.2004 13:52:20
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ojla, jaz sem pred desetimi dnevi rodila v Ljubljani in sem bila prijetno presenečena nad prijaznostjo celotnega osebja. Razen nad eno babico, ki je bila v nočni (sreča , da je bila ob 6-ih smena, da sem potem dobila babico, ki si jo vsaka lahko želi), sem bila razočarana. Če bom še rodila , grem torej spet v Ljubljano!! Čau čau PS: Sicer so pa povsod dobri in slabi, pa kjerkoli že boš!!!
|
|
|
|
JESENICE KRANJ ALI LJUBLJANA 1.7.2004 23:00:03
|
|
|
|
ZARA
|
ČE SI BLIZU JESENIC,NUJNO JESENICE,KER SO FULLLLLLL UREDU,VSE DOBIŠ,VELIK DOBIŠ,POMAGAJO,PRIJAZNE IN SKRBNE SESTRE IN BABCE. DOHTARJI SO PA SMOTANI....NE VSI... POMOJE BOŠ KR PRESENEČENA............ ČAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
|
|
|
|
JESENICE KRANJ ALI LJUBLJANA 10.7.2004 19:40:24
|
|
|
|
Iren@
|
Jesenice, obakrat dobre izkušnje. Všeč mi je tudi to, da nimajo toliko porodnic kar pomeni, da se ti (in dojenčku) lahko bolj posvetijo. Med osebjem je z lanskimi spremembami zavel nov veter, edina veterana sta Sredanovič (ki je itak cukr) in moj dragi, osebni Tratnjek (ki je zatežen do amena, ampak dober strokovnjak, zato mu zaupam).
|
|
|
|
JESENICE KRANJ ALI LJUBLJANA 11.7.2004 10:49:57
|
|
|
|
Urša
|
Ljubljana-žal zelo slabe izkušnje... na oddelku C. Pa nisem zahtevna, samo odnosa res ni bilo nikakršnega! Vse pohvale pa glede porodne sobe-babica in zdravnica sta bili zelo prijazni in ustrežljivi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?