|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razocaranje
6.7.2006 11:04:50   
Anonimen
Pozdravljene!

Pravkar sem izvedela, da moja sestra ne sme paziti na mojega otroka, ceprav bo absolventka. Bo namrec stagniral njen studijski razvoj. Je pa mama pripravljena imeti otroka v 100 km oddaljenem kraju. No zanjo to ni nic novega, saj je tako naredila ona - babica je pazila name in na sestro.

Porodniska se mi izteka in upam, da bom lahko nasla v tako kratkem casu varusko.
Kako bi ve reagirale? POzdrav

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razocaranje
6.7.2006 11:08:03   
mia-2
A ti je sestra to sama rekla?Al so to drugi določili?Ker jest bi med absolventom umrla od dolgega časa-če ne bi imela svojegauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2006 11:10:11   
cukerček
ja kaj se je sestra tak sama odločla ali ji je kdo drugi prepovedal?

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2006 11:14:09   
ssprdamj
Sestra mi je povedala sama ja, ker se boji, da se je bodo sicer odpovedali. Seveda se noce povsem prekiniti stikov, ceprav smo ji ponudili, da lahko stanuje pri nas in da ji bova seveda placevala. Ampak starsi so pac vec kot sestra in necak   

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2006 11:15:37   
clea
Mene tut to zanima, a se je sama odločila,al ji je kdo prepovedal.Ker če ima recimo izpite al pa piše diplomo,pol ji res ne smeš zamerit. Če pa je frej,bi bilo pa zelo čudno,da bi ji kdo pri teh letih prepovedal kaj takega.

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2006 11:16:06   
cukerček
zakaj bi se je starši odpovedali če bi čuvala svojega nečaka?

(odgovor članu ssprdamj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2006 11:21:01   
Anonimen
Opravila je vse izpite! Sama je ves cas zatrjevala, da bo pazila nanj. Zdaj pa smo povedali njim  (starsem)in reakcija je taksna kot pac je.

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2006 11:27:27   
mia-2
Kako bedno!In zakaj bi se ji odpovedali?user posted image A si mogoče s starši v slabih odnosih?Potem bi še zastopla-da te pač zafrkavajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2006 11:28:47   
cukerček
kaj ji oni plačujejo študij? ne vem zakaj jih drugače moti, da bi ona čuvala tvojega malega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
6.7.2006 11:31:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.7.2006 11:33:10   
cukerček
bravo user posted image  Radha

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.7.2006 11:33:27   
coolbabe
pa čaki, a nista s sestro odrasli osebi? To pomeni da se lahko tudi kaj sami zmenita in ne rabita dovoljenja staršev, ne?
Jaz svojih dogovorov s tretjimi osebami nebi dala v debato svojim staršem če se jih ne tiče. Poveš, to je tko in pika. Sploh pa če se sestra strinja z dogovorom. Drugače bi bilo, če bi ona za mnenje starše spraševala, ker pa sta se očitno dogovorili že prej potem to sploh ni stvar debate. Vsaj zame.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.7.2006 11:54:05   
tipka
Vsega nisem prebrala, čudno se mi zdi, da se nobena ne spomni, da mora naredit sestra še diplomo..... al jo že ima? Če je še nima in jo starši vzdržujejo imajo gotovo vso pravico odločati o njenih študijskih obveznostih.

Kaj bo, ko boste imele ve študente, gotovo boste zelo čakale, da opravijo študijske obveznosti in se osamosvojijo.

Če sem kaj spregledala, se opravičujem.

(odgovor članu coolbabe)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.7.2006 12:27:59   
rija
Sestra niti pod točko razno ni "dolžna" pazit tvojega otroka.....ni pa lepo v primeru, da ti je to povedala tik pred zdajci....kar pa iz tvojega posta ne vidim.

Drugače tvoj otrok, tvoja skrb.

Šele sedaj sem prebrala ostale odgovore: to je pa res ful ena čudna zadeva.
user posted image user posted image user posted image  ki je nikakor ne razumem.....

< Sporočilo je popravil rija -- 6.7.2006 12:29:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.7.2006 13:47:16   
fricka
Jaz kot absolventka zihr ne bi prevzela odgovornosti paziti otroka vsak dan in to tudsi ne bi pričakovala od nobene absolventke.

Drugače pa: moja varuška išče še enega otročka za v skupino. V kolikor katero zanima naj mi piše privat.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
6.7.2006 13:58:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.7.2006 14:29:19   
Babaloo
1. A ni tvoja sestra dovolj stara, da sama odloča, kako in kaj? Ok ,če ji starši plačujejo študij, še razumem, ampak vseeno. Ma da komplicirajo potem, ko je že absolventka. A ni vseeno, a dela v lokalu kot kelnrca (samo en primer), ali pa da pazi nečaka.

2. A si pripravljena dat otroka 100 km stran in ga videvat samo ob vikendih? Ali pa se misliš vozit vsak dan sem in tja? Potem je pa že boljše, da čimprej daš oglas za varuško, a ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.7.2006 18:05:43   
mika
Sestra mi je povedala sama ja, ker se boji, da se je bodo sicer odpovedali.

Če sestra meni, da je čuvanje nečaka ne bi oviralo, ga naj Čuva. Starši so oddaljeni 100km, tko da jim sploh ni treba povedat. Oprosti, ampak tvoji starši se mi pa zdijo čudni. Moji so nama s sestro vedno govorili, da si morava pomagati, ne pa da bi nama to preprečevali.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.7.2006 18:22:05   
Anonimen
A se hecaš? Otroka boš dala v 100km oddaljen kraj. Kdaj ga boš pa pol videvala?1x na teden ali kako? Ali boš otroka gor in dol vozila?

Bogi user posted image , saj bo čisto izmučen.

Pa koliko je sestra stara, da se boji da se ji bodo starši odpovedali. Očitno je še najstnica ali kaj. Pa naj ga počuva kdaj pa kdaj, kadar bo sama želela. Zanjo bo to velik napor, že za mamico je, samo mama zdrži ker je to njen otrok, nečak pa ni isto, to bo preveč zanjo. Ne štekam pa zakaj naj bi se staršev bala oz. bi se ji odpovedali, saj je čuvanje otroka lepa gesta.

Full ne štekamuser posted image

p.s. MORRAK - A tvojemu sinčku je tudi ime ALEX?The best, mojemu tudi.user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
7.7.2006 3:12:55   
Anonimen
Ne, ne niti slucajno ne bi dala mojega user posted image  v varstvo svojim starsem. Ne bi mogla nikakor - tako dalec. Moja mama, ki mene je dala v varstvo, je to pac rekla. Nasa dva morata imeti vedno pri vsem zadnjo besedo.
Stoodstotno podpiram dejstvo, da je moj otrok moja skrb. Sestri nikakor ne zamerim tega, da ne bo pazila nanj. Bomo ze poiskali varusko. Dejstvo pa je, da bo kljub temu poiskala sluzbo - pac prek stud. servisa, saj ne zeli nadaljevati studija na podiplomski stopnji kot oni pricakujejo od nje. Jaz sem ga zanemarila, odkar imam user posted image  in mi to zamerijo, zdaj pa se bojijo, da bi se njo unicila.
Ja, res je cudno vse skupaj  v nasi druzini, in ceprav se ze ok. 30 let trudim razumeti in se vklopiti mednje, mi se ni uspelo in mi najbrz tudi nikoli ne bo.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
7.7.2006 6:31:51   
Marogica
KAko bi jaz reagirala na to? Jaz se sploh ne bi odločila, da bi ga dala sestri čuvat, saj ni dolžna, pa še svoje obveznosti ima, ki so važnejše od čuvanja otroka. Vsaj iz njenega vidika. Pa tudi staršem ga ne bi dala čuvati, če so oddaljeni 100 km.
Dala bi ga v jasli in stvar bi bila rešena za vse. Pa še nič hude krvi in zamere ne bi bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
7.7.2006 7:24:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?