|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DRUGI OTROK IN SLUŽBA
6.7.2006 9:40:28   
VIVANA
Najprej vse lepo pozdravljene! Moram povedati, da z veseljem spremljam vse debate na forumih. Drug teden se mi izteče porodniška user posted image user posted image user posted image in grem nazaj v službo. Delam v privatni firmi in tam je res vse tak tak. Z možem bi rada čimprej še enega otroka, pa me zanima, če ima katera kakšno izkušnjo, kakšne so bile reakcije na ponovno nosečnost? Jaz se malo bojim za službo, sak moj šef ni ne vem kako zadovoljen, če gre katera na porodniškouser posted image . Vem, da je morda moje vprašanje smešno, a načeloma svojega načrtovanja naraščaja ne prilagajam svojemu šefuuser posted image . Uživajte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DRUGI OTROK IN SLUŽBA
6.7.2006 9:48:23   
eva1
Jaz sem februarja začela delati, aprila sem zanosila, pa se nisem prav nič sekirala zaradi službe-bojo že zdržali brez meneuser posted image , no sicer nekateri niso bili ravno najbolj zadovoljni, ampak to je njihov problem ne moj!
Sploh se ne sekiraj, če si želiš imeti še enega user posted image kar veselo na delouser posted image user posted image

(odgovor članu VIVANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
6.7.2006 9:50:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu VIVANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2006 10:14:21   
kapica
Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala zaradi sefov, pa kaksna bo njihova reakcija na tvojo nosecnost.  Kaj te briga, bojo ze nekako brez tebe.

Sicer pa noben sef ni zadovoljen ce gre katera v porodnisko user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2006 11:25:40   
BLAŽIKA
Ti kar glej na sebe in družino potem pa boš že.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2006 11:51:15   
tinaaja
jaz se tudi obremenjeujem s tem, kaj ce zanosim zdaj, ko sem prevzela eno novo funkcijo - napredovanje... ampak v koncni fazi je zmeraj tko, da ni nujno, da rata takoj, pol gre lahko kaj narobe (sem ze imela ss), pa nihce v sluzbi ti ne bo reku hvala, ker si pocakala... tko da jaz delam na otrocku, pa naj bo v sluzbi kakrsna koli zamera.. in plan imam dost kmalu po ta prvem narest se druzga user posted image user posted image  ampak o teh planih pa cez kaksni 2 leti hehe

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2006 13:24:44   
SaaS
Jaz imam srečo, da imam zelo razumevajoče šefe. Šefica je ravno "v obdobju otrok", tako kot jaz, tako da ni problemov, se veseli skupaj z mano. Trenutno sva obe na porodniški.
Pri prvem sploh ni bilo problema, ker so pravzaprav kar malo pričakovali, da bom počasi pa tudi jaz imela otroke. Oktobra sem zaključila s porodniško in začela delati. Z drugim otrokom pa sem zanosila še na podrodniški, že avgusta. In da bi bilo čim manj presenečenj, sem šefici že septembra povedala, da pridem delat le za pol leta in spet na porodniško. Ni bilo nobene slabe volje, le čestitke.. Le punca, ki je delala namesto mene, ni imela časa nadaljevat še kakšno leto in pol, tako da smo iskali novo zamenjavo za to leto.
Vem pa, da so kakšni šefi zelo tečni, kar se tega tiče. Predvsem kakšni samski moški, hudi karieristi... Takrat pa zna biti vse skupaj težje. Ampak otrokom se zato odpovedat user posted image ? Težko rečem, ker na srečo nisem bila v taki situaciji.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2006 22:54:02   
saša80
jaz osebno niti pomislila nisem na otroka ko še nisem imela službe za nedoločen čas, sedaj ko pa že mam za nedoločen čas, pa nikakor in nikakor ne uspe, da bi zagledali user posted image user posted image ..zato ti predlagam da kr pridno narediš pikico in v bolniško...izkoristi...tega ti ne more nihče preprečit pa če greš 10 krat v porodniško, je to tvoja stvar, šefi pa naj govorijo kar hočejo.

lp saša

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.