|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LJUBOSUMNA SVAKINJA..........
5.7.2006 9:59:11   
Anonimen
pozdravljene, upam da se bom tu gor lahk mal razjokalauser posted image  vam.... Povprasala bi za vase mnenje glede naslednjega? Stvar je pa taka, moj moz ma eno sestro ki je  stara 31 let in je pred 6 meseci se razsla z sojim fantom. zaradi pac broblemov in podobno,stvar je v tem da je na svojega lastnega brata ljubosumna( halllloooooooo) ker pac on ma urejeno svoje zivljenje  porocen, vredi sluzba,svoje lastno stanovanje ..., smo v zello lepem odnosu z tstom in tascom in je vse ok. Stvar je  da ona tega ne prenese ker je zelo zdaj prizadeta da njen brat mlajsi ma urejeno 100% SVOJE ZIVLJENJE....in mene to zelo jezi in me boli da je lahk taka. saj je bila vedno malo bolj al manj taka samo ne kot je zdaj ko je samska. Vedno nekaj podjebava in podobno,kao zakaj starsi njemu nic ne recejo za mene a za njenega so vedno meli kaj za rect pa take bolane, ker ne prenese resnice da je pac za enkrat samska pri 31 letu, saj pa ni edina da je zdaj samska. Je pa njen bivsi se je prej drogiro pol pa je iz tega ven sel, in je neko sluzbo mel ampak nikoli ni imel denarja, svakinja pac zivi sevedno z starsi in on tud zivel pri njih, in tasco je motilo ker ni nikoli mel denarja in da je vse mogla, izdrzevat tasca in tast od poloznic pa do hrane, ker svakinja ma svojo sluzbo in se vedno ne daje  nic v hiso. In seveda im ni pasalo, poleg tega svakinja ko so se z fantom skregala je sla svoji mami pravit, kake ji govori pa take, in tasca normalno da se sikira da pod njenno streho zivi nekdo ko mui pere in kuha, dela tak z njeno hcerko in se do mojih tastarov obnasa pa tak, ker on ko je bil pri njih nikoli se niti ni pozdravo ce smo bili na kosilu, se je smao najedo in sel v sobo pocivat,in to je še bolj motilo moje tastare da je bil  bezobrazan in podobno. No skratka lahk bi napisala roman o tem, in zdaj svakinja isce krivce za  svojo zvezo, kot bi mi vsi bili krivi za njeno zvezo da je propadla in to pa ni res ker je sama kriva.....Zdaj pa ona hodi vsepovsod nekim slogarcam in nekim hođam in podobno, da ji pac pomagajo al kaj te jaz vem....In je bla in je rekla meni in mom da je neki hođa reko da niti nama , mom mozu in meni negre dobro in da nama je naredo nekaj kaj bi nam pomagalo, se kao otresti tega da bi boljse ziveli in njej dal to , ker pac se je " zmoto in ni naredo to njej ampak neko zadevo za mog in mene" haaallllllllllllllllooooooo nevem kaj naj si mislim o tem ker sem cist na dnu.... midva sva v najboljsem  odnosu kaj je na tem svetu , pa da bi ji jaz kaj rekla al pa da bi , moj se kaj zalo cez mene ne, ker midva si svoje tezave resujema doma in, nehodimo se mamicam jokat. skartka nevem kaj naj si mislim ker bom res enkrat poknula kot balon kers em ze pocasi sita totih njenih stvari....prvo nedam nic na te zadeve in neverjamem ne nobeni slogarici al pa kaj, samo nevem kaj hoce (svakinjauser posted image ) od naju dva...tega je se dost ampak to je za zdaj vse pa rect mi kero pametno ker jaz nevem vec kaj naj.....lp hvala user posted image  ŠOKIRANA
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LJUBOSUMNA SVAKINJA..........
5.7.2006 10:02:41   
Anonimen
pa ti si ful zmedenauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2006 10:02:41   
Anonimen
o boh kako se lahko sploh s takimi jajci obremenjuješ. ignorirej jo pa je. povej ji kar ji gre pa reč ji nej te namir pusti pol pa samo ignore!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2006 10:09:37   
Anonimen
Draga šokirana anonimna,sem prebrala,mal s težavo razumela,ampak si verjetno v jezi pisala in pozabila na razumljivo slovnico.
Meni se zdi da se čist preveč sekiraš zaradi svoje svakinje.Najbolj važna je vez in razumevanje s tvojim možekom in če nimata težav s starši je vse o.k.
Svakinjo pusti pri miru,ignoriraj,se bo že ohladila.Sej veš,bolj ko mešaš drek,bolj smrdi.
Pa če ima tak veselje hodit k šlogarcam in metat denar v luft,pa naj.Če ti ne verjemeš temu,se nimaš za kej sekirat.
Bodi močna!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2006 10:10:33   
Anonimen
...sam 10 min sem brala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ljubosumna svakinja..........
5.7.2006 10:17:47   
Anonimen
"IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

in mene to zelo jezi in me boli da je lahk taka"

Boli nas lahko samo nekaj, kar je v nas.

"ker sem cist na dnu.... midva sva v najboljsem  odnosu kaj je na tem svetu"

Kako si lahko na dnu pri najboljšem odnosu na svetu?

"ker midva si svoje tezave resujema doma in, nehodimo se mamicam jokat".

Jokaš tukaj. Kar pomeni, da težav ne rešuješ doma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2006 10:35:21   
Anonimen
Sem se matrala s prvimi parimi stavki, pa sem obupala user posted image  No, pa vidim, da nisem edina.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2006 10:36:44   
benika
user posted image user posted image user posted image Česa vse ne najdeš. Kot je rekla Lara, na ignore jo daj, ali pa bo tebe in tvojo vezo tvoja pretirana živčnost živo požrla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2006 10:41:33   
baguSka
Am. Oprosti. Jaz sem prebrala 2x, pa se ne vem zakaj se gre user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2006 10:50:14   
baguSka
ok resno.. zdele sm sla brat se tretjic, tokrat na glas in ce mi je jasno zakaj se gre, potem sta vidve obe mal zmedene... to pa res ni problem, da bi se ti zdej z njo obremenjevala user posted image  dej lepo na ignore in nej dela kar ji pase, ti pa zivi svoje zivljenje... ce te pa take stvari zenejo k srcu, pol pa tud ne vem no... mau si bos mogla udebeljit kozo ves!!! sem mnenja, da si zeeeeelooooo preobcutljiva osebica..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2006 10:58:42   
srki
Ful zmedeno vse skupaj ampak, da jo na ignor, kot so ti že rekle. Saj ti imaš svoje življenje in če sem prav razumela, ne živite skupaj, zato....Ne se sekirat. Mogoče pa so njo res bolj "poniževali", kot tvojega moža (njenega brata), tudi to se dogaja, da so nekateri večji ljubljenčki staršev....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2006 11:04:51   
smrka
Draga anonimna! Ce ti je svakinja fous, je ziher kaj pri hodji naredila da vam bo slo kaj narobe. Ker dobro vam sigurno ne zeli po vsem tem kar si napisala. Upam da vas ta hodja ni kaj zacopral!!!! Vem da eni znajo z magijo res dobro. Tko da,... jest bi se na tvojem mestu pogovorila se s tvojim mozem in mu povedala to o hodji kar ti je rekla da je kao naredila ta vasa svakinja, potem bi ji pa prepovedala vstop v tvoje stanovanje! To bi vsaj jaz naredila. Pa bodi mocna!

Lp, smrka

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2006 11:19:22   
Teya*D.
Hej!
Strinjam se z vsemi... na ignor pa bo!
Tudi s smrko.... Jaz sem tudi takšna, da ne verjamem v te karte itd. življenje usmerjamo sami ampak je pa možno, da te kdo zacopra! To pa vem, sicer ne iz lastnih izkušenj ( na srečo in upam, da ne bom nikoli vedela ), vendar so ljudje, ki znajo s pomočjo tega tudi škodovati.
Boljše; da se s tem ne obremenjuješ preveč!!!

Lep pozdrav

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.7.2006 11:29:53   
Anonimen
hvala vsem, ne hodim tukaj jokat kot ste napisali nekateri! Mož ve za to ampak enostavno  nemoremo razumeti njenega dejnanja. In me njena dejanja in besede bolijo, zaradi tega sem se tu zatekla. se opravicujem zaradi slovniceuser posted image lp sokirana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.7.2006 11:53:15   
KIRA
men se tvoj post zdi precej zmeden, si pa najbrž sama malo zmedena glede te zadeve - oz. razburjena.
svakinji daj to kar ji gre - povej ji da se naj neha vtikat v vaju, ker imata srečen zakon in naj neha krivit druge. naj se neha utapljat v samopomilovanju, naj se spravi poiskat novega partnerja, vas pa pusti pri miru. jaz bi ji tako rekla. že samo zato, ker bo pol mir. vsajen cajt,
kaj pa pravi na vse to tvoj mož? zakaj ji pa on kaj ne reče - a to mirno gleda ali kako? se z njim nič ne pogovoriš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.7.2006 11:59:56   
Anonimen
Ja, moderatorji, kje pa ste zdej, da bi malo tole slovnico, brez pik, začetnic in konec koncev smisla malo uredili?!
Sorry ampak se mi zdi, da je tole malo hujše, kot pisanje z velikimi črkami, zaradi česar je bilo pred kratkim tule gor tak halo!?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.7.2006 12:01:52   
*Karmen*
Saj maš svojo bajto, a ne? In tud svojga moža imaš s katerim se lepo razumeš? In s tastom in taščo imata dober odnos? Kaj bi pa še rada?! Tisto driskalico od svakinje boš pa že znala ignorirat!

V ocean sladkega soka ti je kapnila kapljica pelina. Cel hudič... Bodi vesela, da je le ena kapljica. Sok zaradi te majcene kapljice še vedno ne bo niti malo spremenil okusa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.7.2006 12:32:55   
mala maja
sm sam mal bežno preletela. Sm komi razbrala kva s hotla povedtuser posted image user posted image user posted image  ??????

Ne vem zakaj se obremenjuješ zaradi nje. Bodi ji prjatlca kokr pač moraš bit ker sta v žlahti.  Drugače pa se ne sekiraj, tast pa tašča sta sama kriva da jo gledata. Stara je pa dost da se ji da kaj dopovedat pa jo postavt na realna tla.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
5.7.2006 13:13:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.7.2006 14:17:29   
Tejči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

lahk bi napisala roman o tem

Bolj težko glede na to kako si tukaj nam pisalauser posted image

Daj spravi se k sebi, pa se ne obremenjuj s svakinjo. Slabe stvari naj grejo pri enem ušesu noter, pri drugem pa ven..če bo kakšna dobra, pa jo obdrži. Pač vama je fauš..ti lahko pa v tem samo uživaš, ne pa se jezit zaradi tega! Vse dobrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.7.2006 14:57:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
nekim hođam in podobno, da ji pac pomagajo al kaj te jaz vem....In je bla in je rekla meni in mom da je neki hođa reko da niti nama , mom mozu in meni negre dobro in da nama je naredo nekaj kaj bi nam pomagalo, se kao otresti tega da bi boljse ziveli in njej dal to , ker pac se je " zmoto in ni naredo to njej ampak neko zadevo za mog in mene"

hođe (in magija) so tam od kjer ste nekaj čisto vsakdanjega. Klasika. Svakinja in hođa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?