Anonimen
|
pozdravljene, upam da se bom tu gor lahk mal razjokala vam.... Povprasala bi za vase mnenje glede naslednjega? Stvar je pa taka, moj moz ma eno sestro ki je stara 31 let in je pred 6 meseci se razsla z sojim fantom. zaradi pac broblemov in podobno,stvar je v tem da je na svojega lastnega brata ljubosumna( halllloooooooo) ker pac on ma urejeno svoje zivljenje porocen, vredi sluzba,svoje lastno stanovanje ..., smo v zello lepem odnosu z tstom in tascom in je vse ok. Stvar je da ona tega ne prenese ker je zelo zdaj prizadeta da njen brat mlajsi ma urejeno 100% SVOJE ZIVLJENJE....in mene to zelo jezi in me boli da je lahk taka. saj je bila vedno malo bolj al manj taka samo ne kot je zdaj ko je samska. Vedno nekaj podjebava in podobno,kao zakaj starsi njemu nic ne recejo za mene a za njenega so vedno meli kaj za rect pa take bolane, ker ne prenese resnice da je pac za enkrat samska pri 31 letu, saj pa ni edina da je zdaj samska. Je pa njen bivsi se je prej drogiro pol pa je iz tega ven sel, in je neko sluzbo mel ampak nikoli ni imel denarja, svakinja pac zivi sevedno z starsi in on tud zivel pri njih, in tasco je motilo ker ni nikoli mel denarja in da je vse mogla, izdrzevat tasca in tast od poloznic pa do hrane, ker svakinja ma svojo sluzbo in se vedno ne daje nic v hiso. In seveda im ni pasalo, poleg tega svakinja ko so se z fantom skregala je sla svoji mami pravit, kake ji govori pa take, in tasca normalno da se sikira da pod njenno streho zivi nekdo ko mui pere in kuha, dela tak z njeno hcerko in se do mojih tastarov obnasa pa tak, ker on ko je bil pri njih nikoli se niti ni pozdravo ce smo bili na kosilu, se je smao najedo in sel v sobo pocivat,in to je še bolj motilo moje tastare da je bil bezobrazan in podobno. No skratka lahk bi napisala roman o tem, in zdaj svakinja isce krivce za svojo zvezo, kot bi mi vsi bili krivi za njeno zvezo da je propadla in to pa ni res ker je sama kriva.....Zdaj pa ona hodi vsepovsod nekim slogarcam in nekim hođam in podobno, da ji pac pomagajo al kaj te jaz vem....In je bla in je rekla meni in mom da je neki hođa reko da niti nama , mom mozu in meni negre dobro in da nama je naredo nekaj kaj bi nam pomagalo, se kao otresti tega da bi boljse ziveli in njej dal to , ker pac se je " zmoto in ni naredo to njej ampak neko zadevo za mog in mene" haaallllllllllllllllooooooo nevem kaj naj si mislim o tem ker sem cist na dnu.... midva sva v najboljsem odnosu kaj je na tem svetu , pa da bi ji jaz kaj rekla al pa da bi , moj se kaj zalo cez mene ne, ker midva si svoje tezave resujema doma in, nehodimo se mamicam jokat. skartka nevem kaj naj si mislim ker bom res enkrat poknula kot balon kers em ze pocasi sita totih njenih stvari....prvo nedam nic na te zadeve in neverjamem ne nobeni slogarici al pa kaj, samo nevem kaj hoce (svakinja ) od naju dva...tega je se dost ampak to je za zdaj vse pa rect mi kero pametno ker jaz nevem vec kaj naj.....lp hvala ŠOKIRANA
|