|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nazaj v službo....
5.7.2006 9:27:13   
bambi
Zanima me, če se je katera od vas odločila, da bo delala samo 4 ure, sedaj ko ima otroka.... pač do 3. leta starosti????
Jaz bi npr. delala samo 6 ur, zanima pa me s kakšno vlogo oz. dopisom o tem obvestiš delodajalca, če ima katera mogoče kak obrazec....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nazaj v službo....
5.7.2006 9:57:33   
Anonimen
Jaz sem se šla v službo k nadrejenemu zment,potem dobiš ene obrazce in greš še na socjalno.Jaz delam po 4 ure in je super.Z Mašo sva več skupajuser posted image

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2006 10:03:01   
anitaz
Jaz isto delam po 4 ure in mi noben denar ne more povrnit časa, ki ga lahko preživim z mojo Tjašiko user posted image user posted image  

V službi jim rečeš, da bi pač tako delala, ti pripravijo pogodbo (pa pazi, da ti bo notri pisalo, da po preteku te, prejšnja stopi v veljavo), potem pa to pogodbo neseš na CSD. Pa mislim, da tam dobiš še en papir za izpolnit, nisem pa ziher...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2006 11:42:26   
Udb
Jaz sem ravno ta teden klicala šefa in sva se vse zmenila. Bom pa delala po 5 ur. V glavnem zdaj moram dat eno vlogo za spremembo pogodbe, potem pa na CSD.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2006 12:30:10   
suzy007
Kaj lahko to narediš tudi kasneje? Jaz namreč delam od 10. aprila letos in to s polnim delovnim časom (8 ur). Bi pa tudi meni ustrezalo, da bi delala največ 5 ur na dan. Ne vem, zakaj se nisem že prej to spomnila. user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2006 13:49:17   
morskadeklica
IZVIRNO SPOROČILO: suzy007

Kaj lahko to narediš tudi kasneje?

lahkouser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu suzy007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2006 14:47:16   
Anonimen
kako pa se to potem šteje kot delovna doba? normalno?

in kako je v tem primeru s plačo?

(odgovor članu morskadeklica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2006 14:48:21   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Delovna doba se ti šteje normalno, ker država "časti" prispevke do polnega delovnega časa. Plača je pa primerna uram, ki jih delaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2006 8:10:02   
chips
Kaj pa če delodajalec komplicira ?Ali lahko reče da ne moreš tako delati??

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2006 12:52:18   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Delovna doba se ti šteje normalno, ker država "časti" prispevke do polnega delovnega časa. Plača je pa primerna uram, ki jih delaš.

user posted image user posted image user posted image  Zakaj pa še razliko plače ne časti država???user posted image user posted image user posted image  Jaz bi bila takoj ZA!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?