Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 66 dan vitamincki 5.7.2006 7:37:45
|
|
|
|
tejčica
|
Moj današnji meni: lubenica, slive, melona, marelice, za kosilo si bom pa v teflonki najbrž bučke popekla. Imam pa občutek da bo danes kar kriza, ker mi že sedaj po želodčku "šraufa". Bo treba hito papat, da mi že zjutraj kaj napačnega ne zaroma v usta.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 66 dan vitamincki 5.7.2006 7:57:53
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro prav vesela sem da je danes sadni dan, včeraj sem se tako najedla testenin da me je še trebuh bolel, dobre so bile jst pa pol meje nisem imela tako da danes bom imela predvsem češnje, pa kakšno juhico popoldne al pa solatko lep dan vsem
|
|
|
|
RE: vztrajne - 66 dan vitamincki 5.7.2006 11:03:34
|
|
|
|
Urša
|
Jst bom imela pa nektarine, marelice, ananas, banane pa solato.
|
|
RE: vztrajne - 66 dan vitamincki 5.7.2006 13:08:45
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Hm... jst mam pa dons tko mal sadja... sm šele zdle ugotovila. Za zajtrk je blo poleg kofeta jabolko, za kosilo pa mislm da se bom dons kr na kuhano cvetačo vrgla, ker sem mi že ful lušta. Zvečer pa verjetn kr sadje spet... če ga bom še najdla kej. Dobro čiščenje vsem!
|
|
|
| Stran: [1] |
ti je dogčas?muškada (
37%)
ne (
63%)
Število vseh glasov: 228Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!