|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bulica na dojki ?
4.7.2006 12:18:23   
Anonimen
Sej ne vem če to paše sem?...No, pa vseeno!
Ob dotiku desne dojke me malce zaboli (to traja že ene 14 dni) in ob pregledovanju nikakor ne morem ugotoviti ali je bulica ali je ni? Ma se mi zdi, da je res malo zatipati razliko med eno in drugo, kot da je ena bula....ampak ne vem ali naj zdaj zaženem paniko in grem do zdravnika ali naj še počakam (morda pa mine)? A ima katera podobno izkušnjo. A je možno, da je kaj hujšega (kakšen rak?)...ali bi to - bulico gotovo začutila zelo razločno? Kaj pa vem, mal me skrbi, ker sta zdaj že dva v moji družini zbolela za rakom (ne na dojki) in zato skrb.....Stara sem pa 32 in nisem noseča - imam pa že enega triletnikauser posted image .
Hm...kaj naj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bulica na dojki ?
4.7.2006 12:42:31   
srki
Jaz bi šla na tvojem mestu kar k zdravniku, le tako bi bila pomirjena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2006 12:43:31   
mala maja
Jaz bi šla na tvojem mestu kar k zdravniku, le tako bi bila pomirjena.

se strinjam user posted image  Želim ti najboljše, pa res čimprej pojdi

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2006 12:49:51   
pikica123
Lahko, da ni nč hudga, sm morš it pa čim prej k zdravniku!

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2006 13:35:46   
Mojca20
Lahko da je le kakšna zamašena lojnica, vendar vsekakor pojdi k zdravniku!

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2006 13:47:24   
Vilma
Rak ne boli, tako da gre po vsej verjetnosti za zamašeno lojnico.
Če bulica ne bo kmalu izginila, bi na tvojem mestu šla do splošnega zdravnika. On bo najbolje vedel in te napotil naprej, če bo potrebno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2006 13:58:46   
Anonimen
Hvala za nasvete! Sem že naročena za jutri, samo mi je mal zoprno ker mojo dr. nadomešča ravno en moški dr. Ampak za zdravje vse pa četudi me bo pregledal doktor.

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2006 14:43:03   
BLAŽIKA
Anonimna k zdravniku moraš it ampak to področje ima ginekolog ker ti tudi on napiše napotnico za pregled.
Jaz sem pri 17 letih zatipala bulico in so me poslali na torakalni oddelek v Mb , tam pa so mi rekli da so to pač zamašene žleze in da bo to izginilo. Pri 19 letih me je ta bulica že začela boleti in sem šla do ginekologa kateri pa me je urgentno že drugi dan sprejel v bolnico ker je ta bulica zrasla na 3 dobre cm. Drugi dan so mi naredili operacijo in hvalabogu so bili izvidi ok in ni bilo rakavo.
Sedaj sem stara 28 let in pred dvema letoma sem spet opazila bulico na isti dojki par cm vstran. Bila sem na pregledu in so mi delali punkcijo, katera je pokazala da hvalabogu ni rakavo, ampak operacija ni potrebna razen po moji želji če bi me motilo ali spet bolelo. So pa mi našli tudi bulico pod pazduhu ki pa je nisem tipala in niti zdravnica ampak mi je našla preko uz vendar tudi ta ni nevarna in ima možnost da sama izgine. Sedaj pa imam vsako leto redne kontrole z uz.

Kar mirno idi do ginekologa in ti bo ta dal napotnico. Pa brez skrbi vse bo vredu.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2006 9:44:48   
Micy
Hojla.

TI kr pejt lepo k zdravniku.
Jest sm mela tud na eni dojki full veliko bulo, in valda sm šla takoj k mojmu Gju, ki me je pregledu in ugotovu, da ni nč hujšga sam da mam v eni dojki več žlez in maščobnega tkiva in da se mi to dela preden dobim menstruacijo in res je tko, vedno ko prihaja na obiskuser posted image  vedno se mi naredi bulica.

Imam pa zdej eno bulico pod levo pazduho ki me mal skrbi in se že odpravljam k zdravniku.
Upam da je sam kaka lojnica zamašena ker me mal boli.

Lepo se imejte še naprej
Maja In Hana

Love is in di er.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2006 11:35:11   
Anonimen
Naj bo karkoli,pa čeprav čisto navadna bulica nič nevarna,je treba vseeno k zdravniku,zato pa so tam,kjer so.Ni se za igrat pa študirat,kaj pa je,kaj pa če ni nevarno.NE!! K zdravniku še posebi,če je v sorodstvu tako oblenje.
Lahko ni nič,kar tudi želim,da ni,ampak treba se je najprej prepričat.
Potrebno je skrbet za svoje zdravje,pa četudi pretiravat.

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2006 14:26:41   
Anonimen
a mislite, da bi mogla k ginekologinji na pregled ali k splošnemu zdravniku?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2006 15:52:20   
Vilma
Anonimna mislim, da ima Blažika prav.
Bo treba do ginekologinje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?