|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko lanska riba...
3.7.2006 10:37:56   
Anonimen
postane suhozemsko bitjeuser posted image Ja,lansko poletje našega Timija nismo iz vode spravli,kar naprej brez bojazni je uhajal v globoko vodo,tako,da smo ga morali skoz loviti in imeti na očeh,da ni kje pod vodo končal.Navdušenje nad kopanjem je bilo ogromno.
Letos pauser posted image kaj se je zgodilo,ne vem.Postal je suhozemno bitje.Noče plavat,noče v globjo vodo,le v plitvino ga še spravim,kjer se igra.Slučajno mu je zmanjkalo tal pod nogami in je padel naprej in se potunkal.Kaj je bilo hujšega,jok in tri korake na suho,ter gledanje vode od daleč.user posted image
Odhjamo na dopust,me kar malo skrbi,da ga ne bo potrebno poslušat,pa ne samo mi vsa bližnja okolica,kako histerično cvili,če ga samo kdo pošprica.
Nič,potrpljenje s seboj odnest in čakat,da ga spet prime in upat,da ne zadnji dan dopustauser posted image user posted image Držte pesti,da ga mine,da je to le trenutna muha otroka,ki mesece ni videl plaže in morja.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko lanska riba...
3.7.2006 11:05:32   
srki
Nič, kot si rekla, potrpeljenje, ga bo minilo, verjetno se je res prestrašil, ko mu je zmanjkalo tal pod nogami.

Sicer sem pa jaz tudi bolj tak tip kot vaš Timi, bi bila ravno za skupaj. Ne vem zakaj, ampak tudi jaz globoke vode ne maram, pa tunkanja tudi ne. Nedaj bože, da me kdo nenapovedano potunka, ga zadavim glih tam. Verjetno tudi še spomini ko sem bila majhna, ko sta me sestra in bratranec učila plavat, pa sem bila bolj pod vodo kot nad vodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2006 11:12:55   
Anonimen
Ne ne nobenega strahu ni doživel,odpor je imel že prej pred prvim srečnjem z vodo.Že ko smo na plažo odhajali je cvilil,da on na plažo ne gre,ker je majhenuser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2006 11:28:59   
BLAŽIKA
Ko bo videl vse ostale otroke ne bo dolgo ostal na suhem user posted image user posted image . Pa uživajte nauser posted image .

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2006 11:32:45   
srki
Aja, jaz sem mislila, da do takrat ni bilo problema. Ja, potem mu pa očitno morska voda ali pa že sam pogled na tisto veliko gmoto vode ne odgovarjata. Kdo bi vedel, kaj se mu smuka po tisit mali glavici. Ko bo pripravljen na to, bo že sam šel, jaz ga ne bi nič silila ali pregovarjala. Naj se kar sam odloči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2006 11:36:56   
Anonimen
Niti pod razno na silo.Počasi z igro,ga bomo spravili.
Hvala Blažilka res upam,da se bomo fajn imeli.user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2006 12:07:10   
muki1
Se kar strinjam, nič s silo. Mi smo se včeraj vrnili z vikend dopusta user posted image . Sem se kar malo bala, da ne bo velikega interesa za vodo, ker doma v bazenčku se ji sploh ne da kopat. Malo se namoči, potem pa ven in nosi pesek v bazenček, mah vse sorte, razen kopanja. Edino, če jaz ležim v vodi zraven nje, potem ji je zanimivo. ( SAJ NE DA MI NE BI PASALO V TISTI NORI VROČINI ).
No in pridemo mi na morje, jo damo v vodo, pa ji je bilo super.
Potem sem napihnila obroček, da jo dam not, pa je skoraj popenila.....cvilila je in jokala in se otepala......... sem jo pustila in sem čez par ur ponovila vajo, tokrat se ni branila in ji je postalo še tako všeč, da jo spet ven nisem mogla dobit. Koze male user posted image .
Tako da, brez panike. Nič sile delat, se mu bo že zaluštalo hladne osvežitve. Srečno pot, pa lepo se imejte.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2006 12:46:33   
srki
Mene je tudi kar malo strah, kako bo to našemu všeč. Z vodo se rad igra, v banji ni problema, v bazenčku tudi ne. Lani itak nismo imeli prilike, da bi šel sploh kaj v vodo, saj je bil cel dopust bolan, tako da....upam da se ne bo ustrašil tiste velike "luže" pred sabo. Ker kakor ga poznam, ko bo enkrat rekel NE, potem ga tudi z igro ne bo mogoče spravit v vodo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2006 14:03:42   
Anonimen
Ma ja zame je to nekaj novega,ta trma odklanjanje kopanja v morju ali bazenu.Moji tega nikoli niso pokazali,vedno so bili kuhani in pečeni v vodi.
Ta pa je nekaj posebnega,kdo bi vedel.Moram ga strenirat imam še osem dni cajta,dokler ne odrinemouser posted image user posted image user posted image user posted image Moramo na plažo vadituser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2006 14:19:07   
srki
Ni hudič, da ne boš uspela, če si ga plenic odvadila, ga boš pa še kopanja v morju navadila. Sem prepričana da ti bo uspelo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Letni časi.
Admin

V katerem letnem času je bil rojen vaš otrok?

Poletje. (38%)

Jesen. (12%)

Zima. (25%)

Pomlad. (25%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!