|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Umazane spodnje hlace - moske seveda
4.7.2006 16:30:33   
Anonimen
Pa še jst eno pametno dodam....

Ex je kot pravi mosški lulal v stoje - rezultat vse polulano, pa je tud sam pucal za sabo (v študentu itak).
Pol ga je en kolega nahecal da je lulal neki časa sede. Od takrat je to VEDNO počel sede.

Matr sem bla unmu kolegu hvaležna.

PS kometar je pa bil: ' matr je bl izi scat sede sam spustiš špino pa je' user posted image
Ne bi vedla-ker od zmeri lulam sedeuser posted image .

PPS po moje pa ma anonimna po svoje tud prav - je pa za ločitev vseeno potrebno mal več kot usrane gate - higiene se človek lahk vedno nauči.

PPPS look who's talkinguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
5.7.2006 14:35:05   
Anonimen
Pri nas se včasih tudi pojavi ta problem ampak redko, zato ga pa res ne bom pustila, saj ga ljubim!
Nekatere ste res svetnice, vaši dragi tudi, sploh, ko se gre kaj okol riti in umazanijeuser posted image Sva se pa o tem pogovorila (zbrala sem pogum, ko sem prebrala toleuser posted image ) in je rekel, da se bo poboljšal.
Katere robčke vlažilne svetujete, a kar te baby ali so to kakšni ekstra robčki?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
5.7.2006 14:44:04   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Pol ga je en kolega nahecal da je lulal neki časa sede. Od takrat je to VEDNO počel sede.

Matr sem bla unmu kolegu hvaležna.

Sm neki mi ni jasno .... kako lahko moški lula sede, kadar ima pinča v erekciji ( po domače mu stoji ) ??? Slednja situacija je namreč pri moškem značilna, če drugega ne, za jutranje ure  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
5.7.2006 18:36:37   
*Karmen*
Mojmu kolegu je žena skoz najedala, da lula po školjki... Če ne drugega, sta se non-sto kregala zaradi tega. In tako je klasično stranišče po nekajletnih bitkah med spoloma dobilo nov kos inventarja - pisoar. Zdej pa ribata vsak svoj "sekret" user posted image .

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 54
5.7.2006 22:49:39   
Anonimen
Sm neki mi ni jasno .... kako lahko moški lula sede, kadar ima pinča v erekciji ( po domače mu stoji ) ??? Slednja situacija je namreč pri moškem značilna, če drugega ne, za jutranje ure

Ponavadi smo ga spravili v 'normalni' položaj.
Kako pa drugače - pojma nimam ampak model je res VEDNO lulal sede - no razen kje na prostem ali kakšnem lokalu (itak).
Se bojim da tacga ne bom več najdlauser posted image (dedca, ne lulčka).

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
6.7.2006 12:34:59   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

No pol ti je prevzgoja očitno uspela....bogi dec!!! Pa ne primerjaj osnovne moške prvine (lulanje v stoje) s posranimi gatami. Očitno si nardila iz deca copatko. Namesto da bi zahtevala da on puca WC si ga spremenila v žensko....bravo!

Kalbo - samo toliko: moj je v sede doma lulal še preden sva se midva spoznala in to ravno zato, ker je živel sam in moral pucat svoj lasten sekret - pa je ugotovil, da je lažje, če ti ni treba ravno vsak dan čistit - če bi bilo pa scanje v stoje edini razlog, da se nekdo počuti moškega... - jao user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 56
7.7.2006 8:00:16   
kalbo
Tud pes dviguje taco, če smo že pri temuser posted image . No jest ne mislim lulat v sede niti pod razno in je ni junakinje na svetu ki bi me v to pripravila. Moškega naredi pa vsekaj drugega kot lulanje v stoje, pač. Rekla si pa, da si ti svojega navadila in ne da je prinesel od doma...tko da vsaj dvakrat enako napiši.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
7.7.2006 8:52:57   
natasa0307
Za tiste, ki jim fantje in možje lulajo sedeče: Kako pa učite sinčke da lulajo? Jaz imam tri in petletnilka pa oba lulata stoje. Sta pa navajena, da vedno dvigneta pokrov in lulata v vodo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 58
7.7.2006 12:18:04   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: zigkar
Mojmu kolegu je žena skoz najedala, da lula po školjki...

Potrebno je povedati eno resnico. Po deski na školjki ne lulajo samo moški.

Od malega so me učili lulati pri dvignjeni deski. Pogosto so me gnali pobrisat  z deske kapljice, ki sem jih kao jaz polulal. OK. Jaz za sebe sem že vedel da niso moje.

Sedaj ko sem velik sem imel veliko priložnosti in videl kar precej žensk, ki jim po lulanju ko vstanejo padejo kapljice urina na desko. Tako da vam jasno in glasno povem:

Moški lulamo z vzdignjeno desko. Dokazano, polulajo desko ženske in to skoraj izključno samo one. Hecno, ne. Ravno tiste, ki imajo toliko za povedat o moškem lulanju.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 59
7.7.2006 12:25:06   
Anonimen
Ja mate fantje prou ja!
Tud punce so user posted image .
Sam ne vse. Tku k ne vsi moški.

Moj že od nekdaj lula sede. Ga nisem jst navadla.
Pa jst tud ne lulam po deski. Se zgodi ne sam halo mamo papir doma!

Pa midva mava prou lepo čist wc. Dokler ne pride kkšn kolega k ga pač niso navadl počistit za sabo.

Je pa lulanje stoje pa da gre slučajno mal mimo pa pol pač pobrišeš čist neki k toleriram, ma "posrane" gate pa res ne spadajo v to kategorijo.

Mogoč sm preveč pikolovska sam jst res nebi glih z veseljem slekla tipa in se ubadala z njim in njegovim prijatlom če bi vedla kaj ma običajnu tam dol.

Nagravžnu!

Bi slej ko prej pogruntov da je lažje rit brisat k pa brez sexa živet.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
7.7.2006 13:00:44   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Rekla si pa, da si ti svojega navadila in ne da je prinesel od doma...tko da vsaj dvakrat enako napiši.

Saj vem da je brezplodno takole odgovarjanje, ampak jaz v svojem prejšnjem postu nikjer ne najdem, da sem napisala, da sem ga jaz navadila...

In načeloma se tudi strinjam z vami "stoječimi" - če si previden in za sabo pobrišeš, če je treba, ni panike - samo takih je bolj majhen % nažalost... Kar se pa kapljic na deski po lulanju žensk tiče pa user posted image  - zakwa je papir na tem sveti??? In ja, znajo biti ženske večje packe od moških - javni wc-ji npr....pa nisem napisala tega za nadaljno razpravo - only my 2 cents!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 61
7.7.2006 13:05:24   
Anonimen
Moj mož lula sede, pa otrok tudi. Pa tudi moški prijateljic, s katerimi sem se pogovarjala o tem, lulajo sede. Tako da to danes očitno ni nič nenavadnega, ampak že čisto običajno.

Za umazane spodnjice pa mislim, da sicer niso ravno lepe ali simpatične, ampak je še kaj hujšega na tem svetu, pa tudi bolj pomembnega pri naših moških.

(odgovor članu vampirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
7.7.2006 13:17:01   
Anonimen
Naš veliki lula stoje, mali prav tako. Sicer pa umazane gate niso pogojene s tem ali lulajo stoje ali sede.

Če pa so od dreka, je pa že problem. Mogoče pa ima tale tvoj preveč vetrov in ni da si ne bi orng rite obrisal? Saj od samega prdenja pridejo gate tudi umazane.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
7.7.2006 13:24:38   
soncece24
Al bina, a ni to tvoja priljubljena tema - brisanje riti user posted image user posted image user posted image user posted image joj, še zdaj mi je smešno, ko se spomnim...user posted image user posted image user posted image

No, da še malo pokomentiram lulanje stoje/sede. vSak naj tak lula kot mu paše, ker da bom pa dedu težila, da se mora vsest ko gre lulat pa mi že meji na tratenje človeških pravic, čist zares. Če sam tak hoče ok, naj, ampak tak kot je zigkar za svojo kolegico pisala, da je težila svojemu... ne vem no. Sploh pa moj vedno lula stoje in nimava nikoli polulane školjke al pa tal. user posted image user posted image user posted image ne vem al moj tak dobro cilja, al pa spuca za sabo, umazano v glavnem ni. Verjetno pa v onem wc-ju ko ma "predprostor" - no, oni dvignjeni del - res šprica. Midva mava tistega z direktnim odtokom user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
7.7.2006 14:16:05   
srki
Res malo zoprna situacija, ampak zaradi tega se pa tud jaz ne bi šla ločit. In strinjam se tudi z Al bino, ki pravi, da se hlače umažejo od močnih in pogostih vetrov.

Glede lulanja stoje ali sede-vsak naj lula po svoje. Kaj pa če bi nas (ženske) moški terali, da lulamo stojeuser posted image . Sem enkrat kot majhna deklica to probalauser posted image , kaj mislite, kakšen je bil rezulat?

Tehnofil je pa tudi prav napisal-tudi ženske polulamo desko, ene za sabo pobrišemo, drugi ne. V službi smo same babe, pa sem našla tudi že in posran sekret in poscan, tako da.....

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 65
7.7.2006 20:00:07   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24
Al bina, a ni to tvoja priljubljena tema - brisanje riti user posted image user posted image user posted image user posted image joj, še zdaj mi je smešno, ko se spomnim...user posted image user posted image user posted image

Ja - ha! Zraven pa rokavicerabi, da si "guzco" obriše user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 66
7.7.2006 20:32:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy
Sm neki mi ni jasno .... kako lahko moški lula sede, kadar ima pinča v erekciji ( po domače mu stoji ) ??? Slednja situacija je namreč pri moškem značilna, če drugega ne, za jutranje ure  user posted image

Dobra ugotovitev. To je hud napad na moško osebno higieno.

Tu gre potem za zelo verjeten vnos umazanije izpod robov straniščne školjke v času spolnih odnosov. Rekel bi, da tudi temeljito umivanje ne spravi dol bakterij, ki prebivajo na robovih straniščne školjke.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
7.7.2006 20:42:46   
Laubica
Jaz pa sem sina mogla navadit da lula stoje ker vedno ko je sede lulal je šlo pod pokrovom in posledično po tlehuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
7.7.2006 23:08:52   
Anonimen
Rekel bi, da tudi temeljito umivanje ne spravi dol bakterij, ki prebivajo na robovih straniščne školjke.

Dr. Ana Huslova pravi da novi CILIT BANG odstrani vse bakterije in školjka postane higienično čista.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
10.7.2006 14:11:00   
Moyca_
user posted image user posted image hvala bogu da si moj zna rit spucatuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 70
12.7.2006 15:20:27   
malika
jaz pa tukaj nekaj ne kapiram. A njega nič ne moti, ko nosi drek namazan po riti in gatah naokoli. Pa to skoraj ne morem verjet. Upam, da  ne smrdi za njim user posted image  

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 71
12.7.2006 17:11:06   
Pupica
Pa kupi mokre toaletne robčke, če se z navadnim papirjem ne more do konca obrisat.Ampak to je le za doma, v službi, ali kje drugje, pa bo spet isto...Ne vem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
13.7.2006 16:02:43   
piščanc
omino bianco dela čudeže za madeže

če je njegova mami to mirno prenašala, ni nujno da tudi ti - lepo mu povej, da je to ogabno in da so različne rešitve (umivanje, vlažen toaletni papir...)

pa še ostali komentarji - moj lula sede, že od prej, sin bo najbrž tudi, če ga bo on učil, wc pa čistiva oba

so pa kocine res problem pri brisanju user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 73
13.7.2006 20:05:11   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

[

Dr. Ana Huslova pravi da novi CILIT BANG odstrani vse bakterije in školjka postane higienično čista.

A misliš "Dr. Hana Suralova"? Močna ti je to dohtarca, ja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Posvojeni ali lastni?
niwaj

Imaste lastne otroke ali posvojene?

lastni (99%)

posvojeni (1%)

v rejništvu (1%)

Število vseh glasov: 497

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!