Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vpis porodniške v delovno knjigo? 1.7.2006 10:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor jaz vem, ti to vpišejo na ZPIZ-u. Tudi, če si bila brezposelna. Če si prejemala starševski dodatek, si je MDDSZ plačeval tudi prispevke in to se potem vpiše v delavsko knjižico. Ampak moraš pa knjižico sama odnesti tja. Poklical te ne bo nihče.
|
|
|
|
RE: Vpis porodniške v delovno knjigo? 1.7.2006 19:56:50
|
|
|
|
lelaval
|
Če si prejemala starševski dodatek, potem se ti nič ne vpiše, šteje se ti le za pokojnino. Vsaj 7 let nazaj je bilo tako, ko sem bila sama v taki situaciji.
|
|
RE: Vpis porodniške v delovno knjigo? 1.7.2006 22:17:51
|
|
|
|
neliza
|
Ne,nisem prejemala starševskega,ampak porodniško nadomestilo in kasneje nadomestilo za nego in varstvo otroka.Bilo je malo zmanjšano,ker sem bila prej <v zadnjih 3. letih>še v službi.
|
|
|
|
RE: Vpis porodniške v delovno knjigo? 2.7.2006 11:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ja seveda se ti vpiše............8 dni po končanem porodniškem/starševski dodatek moraš na zavod it..................in nest papirje o starševskem dodatku in se ti vpiše...
|
|
|
|
RE: Vpis porodniške v delovno knjigo? 3.7.2006 14:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Greš na ZPIS IN TI VPIŠEJO NIČ DRUGEGA NE RABIŠ SAJ MAJO ONI TE PODATKE, LAHKO PA GREŠ NA ZZZS PA TI SPRINTA OD KDAJ SI BILA NA PORODNIŠKI IN TO NESEŠ ZRAVEN NA ZPIS. NIČ NE KOMPLICIRAJO TUDI JAZ SEM LIH KAR ŠLA VPISAT SE PA ŠTEJE V DELOVNO DOBO ČE SI BILA MED PORODNIŠKO ZAPOSLENA. L.P.
|
|
|
|
RE: Vpis porodniške v delovno knjigo? 5.7.2006 10:33:31
|
|
|
|
tejčica81
|
ojla, tudi jaz imam podoben problem. Do 31.5.06 sem bila zaposlena, zdaj dobivam denarno nadomestilo, potem verjetno 2 meseca denarno pomoč, novembra pa grem na porodniško (DP 6.12.06) Kaj bo pa z mano, a se vpiše porodniška v delovno knjižico če si jaz plačujem tista dva meseca delovno dobo al kaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2006 10:22:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime za fantkaguglaKatero ime izmed nastetih imen,vam je najbolj vsec?
Hvala...Izak (
22%)
Tim (
30%)
Tilen (
26%)
Patrik (
21%)
Število vseh glasov: 267Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!