Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 18:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Mačka Murija so tudi uimeli včasih v Mladinski knjigi. Vprašaj. Drugače pa tudi v MK obstaja knjiga Zlatolaska in trije medvedi, se mi zdi, da je tako naslov, je taka lušna pravljica o punčki, ki je prišla v medvedjo hišo, jedla iz skodelic in šla potem spat v medvedje postelje. In potem so domov prišli medvedje ter jo prestrašili, da je revica zbežala. Mater sem noter padla ja, pa trije medvedki so v platnicah oz. vse skupaj je narejeno kot hiška. Trije mali plišasti medvedki. Lušno.
|
|
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 18:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
U KUL! NA TO PRAVLICO JE NAŠA ČIST MAHNENA! in pol skos govori kdo je pojedu mojo kašo in spreminja glas da enkrat pove kukr ata medvet enkrat pa kukr sinček medved. a tut v MK majo to knjigo?
|
|
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 18:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
aja sej si napisala da v mk..morm kuj pošnofat!
|
|
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 19:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, u MK imajo, pejt gledat.
|
|
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 19:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
sem že najdla na emki. super ideja hvala ti! tut draga se mi ne zdi tok 3400 pa en drobiž.
|
|
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 19:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, res ni draga. Drugač pa ni za kej
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?