|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinska šola v Tržiču
29.6.2006 13:16:14   
Anonimen
Ali katera med vami ve, če bo do konca poletja organizirana še kakšna materinska šola v Tržiču? Rodim sredi septembra, zato se mi že malo mudi.
Hvala in LP.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinska šola v Tržiču
29.6.2006 22:51:55   
žiža
Ti jutri sporočim iz prve roke. Jaz tud nameravam nekje sred septembra rodit. Sicer se še nisem odločila ali bi sploh šla zopet v materinsko šolo. Vleče me tista fina  relaksacija na enem predavanju... V Tržiču je meni drugač bilo fino, ker je običajno bolj malo nosečk in je lahko tko zelo osebno.
No v glavnem jutri sporočim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2006 12:42:04   
žiža
No za enkrat le informacija, da bo v prvi polovici julija. Točnega datuma mi preljuba mati niso znali povedati. user posted image  Ga bodo določili v ponedeljek. Ker me cel teden ne bo bom naročila tažani, da ga sporoči user posted image
lp

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2006 15:05:47   
Anonimen
Žiža, hvala, sedaj vsaj vem planirati dopust. Lepo se imejte na morju! LPuser posted image

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2006 11:56:48   
tažana
živjo.
po navodilu žiže objavljam kdaj je materinska šola v Tržiču.

10,11,12. 07  s pričetkom ob 18h.

veliko zabave vam želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2006 19:45:45   
Anonimen
živjo,
a katera slučajno ve kdo vodi materinsko šolo v tržiču??
lp

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2006 22:04:33   
LanaM
Predavanje o porodu (to naj bi bilo prvi dan) vodi babca Aljana, predavanje o zdravi prehrani in dojenju vodi dr. Kresetova, dihalne vaje ima sestra Nuša z otroške. Običajno pa ima po novem še predavanje o zobeh dr. Štefe. Pa srečno vsem nosečkam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2006 15:32:30   
Anonimen
Ali se bolj splača iti v Kranj ali Tržič v materinsko šolo? Rodim septembra, pa bo treba pohiteti. Ali katera kaj ve, če bo še kakšna izvedba poleti ; julijsko sem zamudila.

(odgovor članu LanaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?