|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pasenje kravic
28.6.2006 22:59:23   
irena111
pozdravljene.
moj user posted image bo star 4 mesece pa ne mara biti na trebuscku. obrnem ga na trebuscek pa nekaj casa zdrzi z glavici v zrak ne morem pa ga naucit da jo lahko tudi polozi in se malo spocije. tako da je po par minutah utrujen in zacne jokat. drugace pa se lepo vrti iz hrbta na bok...
A ima katera kaksno idejo?


_____________________________

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pasenje kravic
28.6.2006 23:04:48   
sarazan
Ne se sekirat.
Pri nas se tudi vrtimo kot vrtavka z boka na bok, s hrbta na trebuh in obratno. Ko pa pase kravice, pa tudi ne zdrži več, kot nekaj minut - se kar naveliča. Pa smo 1 mesec starejši od vas.

Dovoli otroku, da sam razvija svojo motoriko ob času, ko je za to pripravljen. No, moje mnjenje...

(odgovor članu irena111)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pasenje kravic
28.6.2006 23:06:21   
Katrin
Ne sekiraj se in ne prehitevaj dogodkov. Naša user posted image  ni nikoli marala biti na trebuščku niti ni pasla kravic. Morda za kratek čas tam nekje okoli 6 meseca.

Če noče, ga ne silit!

Lp user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu irena111)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pasenje kravic
28.6.2006 23:37:46   
Nej
Anej je bil sicer rad na trebuhu, ampak vedno je imel glavico v zrak. Ko ni več zmogel pa se je začel jokat. Jaz sem ga tudi poskušala naučit naj glavico malo položi in si spočije pa brez uspeha. Okoli 6. meseca, ko pa se je začel obračat tudi iz trebuha na hrbet pa je bilo boljše. Tako da se, če se utrudi prekopicne ali pa glavico lepo položi na tla in si spočije.
Aneja sem vse od 4. meseca, ko se je začel obračati iz hrbta na trebuh, pa vse tja do 6. meseca, nonstop obračala nazaj na hrbet, ker je začel tulit, ko ni več mogel past kravic. Zdaj pa to več ni potrebno, se sam znajdeuser posted image . Vse pride ob pravem času.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pasenje kravic
29.6.2006 10:20:57   
SaaS
Moj ni nikoli pasel kravic. In med drugim mi je fizioterapevt rekel, da dokler dviguje samo glavico in se ne dviguje z rokami, trupa, naj ga ne silim pasti kravic. Če sem ga kdaj položila na trebuh je dvigoval le glavico in se kamlu začel razburjat, ker mu ta položej ni ugajal, tako da pač nismo pasli kravic - so bile lačne naše kravice user posted image .

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pasenje kravic
29.6.2006 10:34:17   
renan
nas je pasenje kravic vzljubil sele pri 4,5 mescih, ko se je v ta polozaj obrnil sam s hrbta. da se lahko odpocije ali prekotali nazaj na hrbet se je naucil sele kaksen teden nazaj, se pravi nekje pri 5,5 mescih. ko je bil manjsi, pa ni rad pasel kravic.

lp, renan

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pasenje kravic
29.6.2006 11:42:47   
Mateja82
Naši user posted image  pasenje kravic ni niti približno  ni všeč in bo kmalu stara štiri mesece, glave sploh ne dvigne samo obrača jo. zadnjč, ko pa se je sama prevalila na trebuh, pa je zdržala malo več časa na trebuščku. Dugače pa se tud ona veselo obrača iz hrbta na trebuh. Jutri gremo na pregled in bom vprašala pediatra kako je kaj s temi kravicavi, in kakšen je vpliv na  nadaljni razvoj, če tega ne počne.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pasenje kravic
29.6.2006 15:20:50   
Bonnie_RR
No, moj user posted image pa to naravnost obožuje! Sploh odkar se sam obrača s hrbta na trebuh je non-stop na trebuhu. Tudi zdrži precej dolgo in ko se utrudi, se včasih sam odpočije s tem, da glavo položi dol, včasih začne pa jamrat in ga jaz obrnem na hrbet. Se pa že takoj naslednji trenutek obrne nazaj in je spet v elementu...user posted image

Otrok sam najbolj ve, kaj mu je všeč in kaj ne. Če se ne počuti dobro na trebuščku, ga v to pač ne silit. Če začne jokat, ko se utrudi, ga pač obrni na hrbet (dokler se ne bo znal sam).

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pasenje kravic
29.6.2006 18:33:02   
Anonimen
Jaz sem si ga od vsega začetka dajala na trebuh, tako, da je na meni pasel kravice - in tako sva se vedno pogovarjalauser posted image . Zdaj pa noče sedeti, ker bi bil rad skoz kravicauser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pasenje kravic
29.6.2006 20:37:35   
rozica11
Oj,

no naša mala tut edino na meni rada pase kravice; zgleda da noče biti edini pastirček pa sva potem kar obe. Tut ko kupčka podira na rami ji dam rokice na rami in veselo dviguje glavico in gleda naokrog. Je pa stara 2 meseca. Poskuste jih dat nase pa bo mogoče šlo lažje; naša je na blazini čist ponorela. Jst bom poskusla tako da se bom še jest ulegla na tla nasproti njej in se pogovarjala- nasvet od kolegice; je za poskusit.

Pa čim več veselih kravic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pasenje kravic
29.6.2006 21:45:20   
natalia
ne mara ležat na trebuhu, kravice pa tudi pase kakšno minutko, potem pa prične jamrat... po mojem nič narobe.

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Ime za fantka
Nataliya

Katero vam je boljše ime?

Nik (28%)

Taj (20%)

Žan (24%)

Mark (28%)


Število vseh glasov: 594

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!