|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morje?spanje na trebuhu
28.6.2006 22:47:30   
malecka_mateja
mene zanima,ker ene pravijo da kopanje ni zdravo oz ni vredu za vnetja....nevem vec kaj si naj mislim!ene pravijo kupi si tamponcke ampak baje tui to ni vredu....pa me zanima kaj vi mislkite o tem.potem pa se spanje na trebuhu jaz sem sicer se v 2 mesecu pa nevem kak dolgo lahko na trebuhu lezis????al kak je s tem!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morje?spanje na trebuhu
28.6.2006 23:05:12   
mamči
Kopanje v morju je varno glede vnetij. Problem bi lahko nastal, če bi bila voda premrzla, ali pa da se predolgo zadržuješ v mokrih kopalkah.
Glede bazenov - jaz sem se kopala in nisem uporabljala nobene zaščite. Nikoli nisem imela težav.
Večina ginekologov je mnenja, da je voda v bazenih primerna za nosečnice, nekateri pa odsvetujejo kopanje.
Se pa dobijo eni zaščitni tampončki, da si bolj ziher.

Glede spanja na trebuhu - takoj po obeh porodih sem se fliknila na trebuh, ker sem zeeeelo trpela, ko nisem mogla več spat na trebuhu. Res fajn filing, ko se lahko pretegneš na bušiju po dolgih mesecih user posted image
Do kdaj sem pa lahko na trebuhu spala pa nimam pojma - maximalno, kolikor se je dalo. Pač po občutku.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2006 23:05:52   
mamči
Aja.....pa DOBRODOŠLA NA RR-U user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2006 0:11:55   
ona
Jaz sem bila na morju v petem mesecu nosečnosti in sem se normalno kopala,samo na trebuh se nisem mogla uležtuser posted image
Na trebuhu pa nisem nikoli ležala,ker sem se dobesedno bala,da ne kaj poškodujem!Če pa tebi še vedno paše spat na trebuhu pa kar daj,ker sedaj te še ne ovirauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2006 8:11:32   
asso
Z morjem ni problemov... (skoraj) vse noseče primorke so se med nosečnostjo poleti kopale...

Spanje na trebuhu lahko dokler ti paše oz. dokler lahko. Jaz še sedaj (27 t) včasih se vržem na trebuh, no nekako tako napol na bok, napol na trebuh. Otročku to ne more škodovat...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2006 8:26:29   
mihi33
Čao punce.
Že nekaj dni me muči ali se odpravit na morje ali ne??? user posted image user posted image user posted image
Sem v 7. tednu svoje druge user posted image , ki poteka napram prvi SUPER, saj če nebi naredila testa sploh nebi vedela da sem user posted image user posted image user posted image !!
na prvi pregled grem danes, pa se malo bojim da mi bo G odsvetoval morje zaradi dolge vožnje.
Zanima me vaše mnenje ali bi se ve odpravile na veselo čofotanje, če je vse OK seveda??
Naj še povem da nameravamo z avtom do Makarske ali z letalom v Dubrovnik.
Lep pozdrav in zdravo nosečnost, M.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2006 8:54:24   
Anonimen
Jaz sem v 1. nosečnosti spala na trebuhu do 20. tedna, zdaj sem v 15. tednu, pa sem še vedno z lahkoto na trebuhu. Tako spim, dokler mi znese, za otroka se nič ne bojim.

Na morje pa... itak, vedno, do konca nosečnosti.

(odgovor članu mihi33)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2006 9:37:23   
malecka_mateja
hvala za vse odgovore!ful ste mi pomagale!ja potem pa gremo na morje ne user posted image  juhu.pa hvala za dobrodošlico mamči. lepo se mejte vse.pridne bodite.papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2006 10:46:37   
severnica77
Jaz sem v 17 tednu in še vedno spim na trebuhu, potem se včasih zbudim na boku ali hrbtu ... Kolikor sem prebirala odgovore dr. Pušenjaka na med.over.net ni nobenih zadržkov, odgovoril je tudi, da ne odsvetuje kopanja v bazenu. Čeprav sem tudi jaz malo skeptična - se letos še nisem kopala in mislim, da se bom. Spimo lahko na trebuščku dokler nam paše, user posted image  pa to ne more škoditi.

Glede morja - sploh ni zadržkov, če je vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2006 11:55:22   
BarbaraE
Ojla,

Mihi33 - jaz sem za svojo nosečnost izvedela tik pred dopustom. Planirala sva tak robinzonski dopust - s čolnom do Kornatov in nazaj. In sem klicala svojo G in mi je pri vožnji z avtom svetovala, da je treba obvezno narest postanek po 2 urah. Kar je logično - že če nisi noseč, ti paše malo noge pretegnit. In potem mi je še svetovala, da čim več piti. In sva lepo dopust speljala, kot je treba in zdaj smo že kakšno leto pa 3  mesece trijeuser posted image   .

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2006 12:52:16   
Sandra*
Oj!

Glede kopanja je pomoje važno le da si preoblečeš kopalke, ko prideš iz vode.

Spanje na trebuhu: dokler lahko ni nič narobe. Jaz nisem mogla spat na trebuhu, ko mi je user posted image zamujala en dan. Bila pa sem skor 90% da sm noseča predn sm delala test, čeprav mi ni blo nikol nič slabo!

Lp

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......