|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prva nosečnost!
29.6.2006 20:33:08   
sonchek
Čestitke in želim ti lepo nosečnost....user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.6.2006 6:59:14   
florena
Čestitke. Želim zdravo user posted image  in vse OK z user posted image .

Lep dan.F.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.6.2006 7:21:18   
srki
Čestitke, lepo in zdravo nosečnost ti želim user posted image user posted image

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.7.2006 15:57:20   
K_a_t_j_a
Čestitkeuser posted image  in lepo ter nepozabno nosečnost!!user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.7.2006 20:48:09   
petrinja
najprej najlepše čestitke!!! Upam da boš žarela in šarmirala , kot le nosečka znauser posted image

Jaz sem pa drugače tudi frišna tukaj in tudi jaz sem imela zadnjo M 5.junija in še vedno nisem dobila user posted image , zato sem šla danes kupit Baby check in mi ni nič pokazal user posted image , tako da tetka s Krvavca še pride, kajne?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.7.2006 21:06:06   
Anonimen
petrinja, sej imaš danes šele 28 dan, tako da počakaj še kakšen teden in če je ne bo do takrat naredi še enkrat test.
Drugače pa saj veš... če ne bo ta mesec, bo pač naslednji...

Lp

(odgovor članu petrinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
4.7.2006 9:14:51   
girly
čestitke še z moje strani....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.7.2006 11:49:21   
bibi
Pravkar sem prišla od ginekologa in moja pikica je stara 5 tednov!  user posted image

Res ne morem verjet, da nama je uspelo v prvo! Ful sem happy! user posted image

Rok naj bi bil nekje v začetku marca 2007!

Lp od srečke nosečke! user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.7.2006 12:00:14   
florena
Še enkrat user posted image  čestitke...sem prav user posted image  vesela, da ti je uspelo....upam, da bom tudi jaz konec tedna ugledala user posted image . V soboto namreč moj dan D. A misliš, da se je prijelo na plodne dni al misliš, da kasneje?

Lep dan.F.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.7.2006 12:11:28   
bibi
Hvala florena! A veš da sploh nisem gledala ali so plodni dnevi ali ne??!!

Zadnji dan user posted image  sem imela 4 junij. Sedaj sem pa 5 tednov noseča.

Tudi jaz želim, da bi čimprej zagledala svojo user posted image !

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.7.2006 16:19:25   
petrinja
jah bibi pa sva že dve ki sva srečni prvi nosečki!!!!!! Ker je minilo še par dni in nič user posted image , sem šla spet delat test in je pokazalo nekaj najlepšega- dobili bomo user posted image . in to v prvo je ratal. Jutri kličem mojo G in potem na juriš na pregled....

Lep dan vsem.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.7.2006 20:55:54   
kapica
Ja super !

Cestitke obema. To pa je lepo da vama je v prvo ratalo. Uzivajta vseh devet mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.7.2006 18:08:11   
Katja80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITAM TI!!!! ŽELIM TI VELIKO LEPIH TRENUTKOV V NOSEČNOSTI IN ŠE LEPŠIH PO NJEJ  Z ENIM ČLANOM VEČ user posted image .

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.7.2006 18:11:26   
Katja80
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE TUDI TEBI PETRINJA NA user posted image !!! Jaz pa sem šele začela in upam da bo tudi nama v prvo uspelo. Bomo videli čez dober teden če bo user posted image ali bouser posted image user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.7.2006 12:34:31   
daisy
bibi in petrinja,

veliko sreče in veselo user posted image  želim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.7.2006 13:20:33   
petrinja
joj, verjetno se pozabila povedati tudi v tej temi, a moja željena nosečnost je bila le navidezna, pri kateri se je moje telo odzvalo kot pri pravi-namreč izostanek M, rahla črtica pri testu, napihnjen trebuh, tek... pote,m pa sem dobila krvavitev, in jaz h G, misleč da je kaj narobe, ona pa meni, da sploh nisem user posted image . Ajoj!!!!??!!
Tako da ta mesec pa upam, da vas presenetim z jasnim in ogromnim +!!!!user posted image
Do takrat pa vse ki ste zanosile ČESTITKE, še posebej pa prvim nosečkamuser posted image user posted image . uživajte v sončku!!!!

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
17.7.2006 19:09:37   
Katja80
Petrinja tudi pri meni je tako da mi je slabo, še posebno če sem mal pod stresom v službi, napihnjen trebuh, špikanje po trebuhu, rahla vrtoglavica in lakota poleg vsega pa sem šla delat test in se je user posted image pokazal. Do user posted image pa je še 1 teden. Kaj misite punce naj počakam še do izostanka ali se že lahko veselim sedaj user posted image (Test je Baby check plus) 

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.7.2006 20:00:36   
Anonimen
Katja80, če si delala test tako kot piše in ti je pokazal dve črtici, potem si noseča! Čestitke!user posted image user posted image user posted image Kaj bi čakala?

Me pa zanima kateri test si delala, da ti je že teden prej pokazal dve črtici? A si imela kmalu po M ovulacijo?

Lp, jjasna

(odgovor članu Katja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
17.7.2006 20:12:22   
Katja80
Jjasna, test je Baby check plus, ovulacijo pa sem imela približno 5 dni po M in takrat sma tudi najbolj user posted image . Upam pa da imaš prav in sem res user posted image čeprav bom rajši še počakala še teden in poizkusila še enkrat da ne bom potem pri G preveč user posted image če nisem. V sredo grem na dopust tako da bom takrat 100% videla če ne bo prišla user posted image . Preveč si želim user posted image in nočem biti razočarana če me preseneti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?