|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Susilni stoj - kondenzacijski ali z izpuhom?
28.6.2006 11:52:41   
Seven*
Izkusnje? Kateri je boljsi in zakaj? Aja. Izpuh imam mozen ven iz stanovanja.

Gospa sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Susilni stoj - kondenzacijski ali z izpuhom?
28.6.2006 11:57:13   
Anonimen
Pojma nimam, jaz imam kombiniranega in sem zadovoljna. Je pa res prava znanost, kaj kupit.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2006 11:58:00   
MarijaPo
kondenzacijski je po moje boljsi, ker ni nobene pare in nicesar, se posebi zdaj, ko je tok vroce

mi imamo boschevega kondenzacijskega in smo ful zadovoljni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2006 12:23:20   
BLAŽIKA
Sušilec na izpuh prej posuši perilo in z manj elektrike, kondenzacijski pa rabi več časa in več elektrike. Preizkušenouser posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2006 14:18:56   
Anonimen
Jaz imam kondenzacijskega pa gre fajn toplota od njega ko suši, tako, da če imam vrata v kopalnici zaprta so vse rosnate stene. JE pa fajn, da lahko vodo uporabim za likalnik, ker je destilirana potem ko posuši in se mi ne nabira apnenec v likalniku.

Obvezno pa kupi takšnega, ki ima senzor VLAŽNOSTI in senzor TOPLOTE. Torej se ne strinjam, da ti sušijo dlje časa. Suši odvisno od tega kakšno perilo je noter in koliko. Danes sem npr. oprala prevleko od vozička in torbo pa je sušil 15 minut. Bombaž pa suši odvisno od tega koliko perila zmečem noter.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2006 14:34:20   
pravljica
če bi imeli možnost, bi nabavili tistega z izpuhom...ker te možnosti pri nas ni, imamo kondenzacijskega

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2006 15:40:30   
kati*
mi imamo sušilca s kondenzacijsko posodo in to je bil sigurno nakup stoletja pri naši hiši - ga ne dam več stran user posted image user posted image

lp, K

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2006 16:53:12   
eya
Mi imamo pa Gorenjevega kondenzacijskega, pa ful segreje prostor, zadnjič je bilo v kopalnici 34 stopinj, groza!!
Tako, da zdaj rajš kr perilo obesim, ker mi ni do savnanja user posted image user posted image
Pozimi je pa fajn!

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2006 9:24:34   
asso
Ko sem se jaz odločala za nakup sem že skoraj izbrala z izpuhom, namreč to možnost sem imela, je cenejši, in naj bi porabil manj energije...
Ko sem se pa malo pozanimala pri "strokovnjakih" (ne takih, ki gledajo, da ti bodo prodali najdražje, ampak pri znancih) so mi svetovali vsekakor kondenzacijskega, vendar si trenutno ne spomnem razloga.
Če pa te vse bolj podrobno zanima pa so bili testi objavljeni tudi v eni od revij Vip.
Na koncu katerega sem izbrala? Nobenega, ker je začela pomlad in se je perilo začelo lepo sušiti tudi naravno, pa še dostiiiiiii ceneje je.
Drugače pa imam že ugkedanega za nakup kondenzacijska od Sangiorgio, pa me sploh ne zanimajo lastnosti, ampak je edini, ki obstaja s polnjenjem na vrhu in ga bom nabavila v Italiji (tudi pralni imam s takšnim polnjenjem)...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2006 9:29:27   
kalbo
Če imaš prostor, kjer bo hladno in bo tam samo pralnica, potem nabavi kondenzacijskega. Če ga misliš pa v kopalnico postavit, pol pa definitivno odzračevalnega. Kondenzacijski potrebuje za optimalno delovanje hladen in zračen prostor, kar pa kopalnica pozimi sigurno ni.

Če se odločiš za enega ali drugega, pa moraš vzeti takšnega, ki ti ustavi sušenje, ko je perilo suho.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.7.2006 23:26:29   
mala Zala
Tudi mi imamo kondenzacijskega - Gorenje WTM 981 (se mi zdi - ne da se mi it gledat). Urska, pazi, v oči me je zbodlo, ko si napisala, da si imela vrata kopalnice med sušenjem zaprta. Nam je zadnjič krepnil, hvalabogu še v garanciji. Enostavno ni grel in sva mislila, da je fuč grelec. Pa ni bil, ampak se je stroj le pregrel in ker ima zadaj neko varnostno stikalo, ga je bilo potrebno le preklopiti. Naju je pa opozoril serviser, da NIKOLI ne smem sušiti pri zaprtih vratih, ker se potem nima možnosti hladiti in pride do tega. Seveda, če nimaš ravno velike kopalnice, ti priporočam, da to upoštevaš. Pri nas je kopalnica majhna, pa še okna nimamo.

Urska, samo dobronameren nasvetuser posted image .

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2006 11:58:20   
ema79
mi smo kupili kondenzacijskega z možnostjo dokupa odzračevalne cevi. Le to smo šli takoj kupit, ker je fajn, da mi ne rabi še tiste vode ven devat, čeprav ti pa res v bistvu vzame samo minuto oz. še manj. Glede temperature ozračja pa ne vem, ker imam jst to v spodnjem prostoru, kjer imam le kurilno peč, pralni stroj in sušilca.

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2006 16:14:57   
TVN
Smo imeli odzračevalnega, sedaj imamo kondenzacijskega in se ne da primerjati. Res je med boljšimi modeli (Gorenje), ampak vseeno sem absolutno za kondenzacijskega. Imamo ga v delovni sobi, kjer je hladno in ni problema s segrevanjem. Pozimi je sploh fino, ker lahko eno žehto sušim kar na stojalu v sobi, medtem ko drugo suši sušilec. Pa za pomečkane bluze je super. Obesiš na obešalnik, vključiš sušilec in voilla, zadeva je kot nova brez likanja. Podobno deluje tudi para v kopalnici. Jaz sem to s pridom uporabljala na službenih poteh, ko se mi po celem dnevu sestankovanja ni dalo še likati.
Ups, sorči, malce sem zašla s teme....

Torej, jaz sem ZA kondenzacijskega.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.