|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako odstraniti madež od breskev?
28.6.2006 7:09:49   
marcela
Moja hčerka se je popackala z bresvkvo po novi svetlo modri oblekici. Nikakor ga ne morem odstranit. 2 krat sem že oprala v pralnem stoju, tudi wanish in amway spray tega ni odstranil. Tudi, ko sem nekaj časa na madežu pustila.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako odstraniti madež od breskev?
28.6.2006 10:34:09   
tascha
Ja breskev je ful delikatna in ta user posted image se tko hito zažre v blago. Po mojih izkušnjah jo boš v enem koraku težko spravla ven. Jest ponavadi tako stvar vsaj 5x zaporedoma opreme, vmes pa nažajfam z Ajaksom, pa vlivam Wanish, pa Oxi (taka zelena flaša -  se mi zdi boljš kot Wanish)... Tko da ta user posted image počasi bledi in skor izgine.
Če pa kakšna pozna še kaj, bo pa sigurno probala (zdaj ko se je začela sezona).user posted image

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2006 9:35:24   
asso
Mislim, da sem jaz to veliko krat imela na "krožniku - obleki" za spucat dol in mislim, da se je tudi letos že začelo.
Mislim, nisem glih 100%, da je šlo vse dol sem lani to čistla tako, da sem dala gor par kapljic "anti-rugine - proti ruzini" (kupljeno v Italiji, pri nas ne vem če imajo - je taka mala flaška 15 ml) pustila gor minutko (se ne sme preveč) in normalno oprala... in če me spomin ne vara mislim, da je šlo dol...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2006 15:01:36   
tanja75
Probaj z dr.Beckman za sadje. Dobiš v Mercatorju. Moja soseda je ful zadovoljna, tudi lanske packe od sadja je dol s cunj spravla.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2006 12:42:06   
mala maja
jaz sem slišala eno staro vižo ki pa čudežno deluje. operi cunje takrat ko breskev cveti.user posted image user posted image user posted image

ja ja super če ne bi za oblečt rabil takoj. ne pa naslednje leto ko bo otroku premajhnouser posted image user posted image user posted image
a je pa res delikatna tale breskev. Jaz sem nekaj ne preveč zažrtih flekov spravla stran z K2r iz Spara.

< Sporočilo je popravil mala maja -- 30.6.2006 12:43:58 >

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2006 12:45:55   
asso
Ja, najbolje je, da takoj ko se nafliska daš prat, kar ni vedno možno. Sicer če takoj ukrepa gre dol.
Jaz sem včeraj iz krile samo z mokro krpo zdrgnila in ni se poznalo več nič...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2006 10:03:09   
marcela
Dr. beckman je super. Mi je uspelo odstranit, tudi še en lanski madež od lubenice iz ene majice.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.