|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podpis očetovstva
27.6.2006 22:17:56   
Sandra*
Oj!

Jutr greva na csd z mojim user posted image da podpiše očetovstvo. A kera ve a moreš kj plačat. Da ne bova šla čist brez denarja? Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podpis očetovstva
27.6.2006 22:30:24   
tulip
Nič ni treba plačat! user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2006 22:30:36   
BLAŽIKA
Ne ne rabita nič plačat. Zakaj pa gresta na csd to se pri nas podpiše na upravni enoti pri matičarki.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2006 22:43:29   
Sandra*
Ja, ker baje se to zdaj podpisuje na csd, tako so mi rekli. Lahko pa da je razlika kam moreš podpisat, če je otrok že rojen ali se bo šele rodil. 

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2006 22:45:18   
urška76
Dobri dve leti nazaj ni bilo treba nič plačat. Pa ne dajta se odgnat, nama je full težila, da to pari urejajo po porodu in ne prej. Se ji pač ni dalo delat.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2006 22:46:20   
NinaŠ
podpiše se lahko, ne glede na to ali je otrok že rojen ali še ne, na Upravni enoti (matični urad) ALI na CSDju

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2006 7:02:52   
Maleal
podpiše se lahko, ne glede na to ali je otrok že rojen ali še ne, na Upravni enoti (matični urad) ALI na CSDju

Točno tak,pa nič se ne plača.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2006 9:13:18   
gajja
a ve katera, koliko prej pred porodom se lahko to uredi?

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2006 11:38:52   
urška76
Midva sva urejala kakih 14 dni pred PDP.

(odgovor članu gajja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2006 18:31:32   
Alisa
Lahko urejata že pred rojstvom ali pa po rojstvu otroka. Midva sva to urejala kar takrat ko sem dala notr vlogo za porodniško.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2006 8:27:22   
LUNA06
Mene pa zanima kako to zgleda pred rojstvom.Kaj sploh podpišeš?Da si oče nečemu nerojenemu?Saj se ne ve niti kaj bo niti imena.To mi res ni logično.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2006 12:25:30   
urška76
Sem šla poiskat zapisnik o priznanju očetovstva. Na njem piše poleg podatkov očeta in mame, še to, : Oče ta in ta izjavljam da sem oče otroka PRIIMEK -osebno ime bo določeno naknadno, ki ga bo rodila mati ta in ta predvidoma dne tega in tega v kraju .....
Mati ta in ta se strinjam z izjavo očetovstva.
In potem oba podpišeta in je stvar urejena.
Se mi zdi to veliko lažje, kot pa s par dni starim otrokom letat okoli. Pa tudi, če je slučajno kaj narobe in mora mamica ostati dalj časa z otročkom v bolnici  (ne privoščim nobeni samo se žal dogaja) se oče ne more zmenit za očetovski dopust dokler oba ne podpišeta tega papirja.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2006 13:07:45   
mama54
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?