Pupica
|
IZVIRNO SPOROČILO: n*a* Zanima pa me razlika predvsem med prvim in drugim porodom? Je bilo v drugo lažje? Je težje bit obremenjen z že eno izkušnjo od prej? Ja v prvo sem šla res v AVANTURO!!! Prvič me je prehitelo za 3 tedne, in sem bila popolnoma neobremenjena.Voda mi je odtekla, vedla sem da v roku 24 ur bom v rokah držala bebiko.pa pika. sama je potekala brez 1 težave, aktivna sem bila čez celo , razen buhija sploh nisem vedla da bom rodila. Prjavila sem se na EA, tako da me ni pretirano skrbelo kako bo z bolečino, moj je bil ves čas z mano, na vseh pregledih, in mi je bil tudi pri porodu ful v pomoč(predvsem za kratkočasje, bolečin tko ni bilo ). V drugo se je pa fullll vlekla sama , pa ful je blo skoz enih težav med , pa predvsem skrb, kako bo princeska reagirala na novega člana. Naša je namreč kar šla naslednji dan od doma. Reakcija pa taka Tia sicer tako burno ni mogla odreagirat, pa vseeno te skrbi kako bo. Na preglede sem hodila skoraj vsak teden, aktivna Kaj je to sploh? Skratka BV... Potem pa še kup zgodbic, kako jim ni EA prijela. Pa informacije, da je FUL velik dojenček (Gal je imel 14 dni pred PDP jem namerjenih 3800g, ob rojstvu pa 4020g). Sem se že vidla kako bom rezana, pa pol se bom sama seb smilila, pa ... No k srč sva tut sedaj vneto masirala že skorej 1,5 meseca prej, ker sva pričakovala, da bo tut mal prej porod, tako da nisem bila šivana, celo po porodu me je manj bolelo kot pri Tii. Pa mal sem se sekirala kako bo. Ker vsi praivjo, da dva otroka nista enaka, in Tia je bila res pridkana , in me je bilo strah da en bi bilzdej cel . Je res, da dva otroka nista enaka, in Gal je veliko bolj priden kot Tia, pa že ona je bila cuker od cukra Tako da so ene prednosti pri prvem porodu, ene pa pri drugem. Vsekakor pa je vsak zase prelepo doživetje Sploh včeraj ko sem dojila najinega malega prinčiča in ko je bil sit, da mu je že povsod ven teklo, je spustil bradavico, potem pa se je tako stisnil k meni, samo toliko da je čutil mojo kožo sem se spomnila Tie in njenega crkljanja.... Vsekakor bo tretji porod lažji Blacky LP od najboljšga para!
|