Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 27.6.2006 21:34:32
|
|
|
|
KIRA
|
pri meni je isto sranje. ko bom končala s porodniško, se moram prijaviti na zvaod za zaposlovanje. baje da mi 3 mesece pripada neka podpora. in to je to. kaj bom pa naprej, pa ne vem...
|
|
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 27.6.2006 21:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo na istem,s tem da se je meni že porodniška iztekla. no,upam da mi bo zavod plačal oktobra šolo KIRA potem pa dobivaš socilano,če ne presegate minimuma
|
|
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 27.6.2006 21:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj pa hit ne začnete službe iskat? lahko maš pa krompir pa jo najdeš še pred iztekom porodniške!!!
|
|
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 27.6.2006 22:14:29
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi jaz sem pristala na zavodu in upam, da do jeseni najdem kako službo. Tudi ostalim želim srečo pri iskanju! Lp
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 27.6.2006 22:16:14
|
|
|
|
lin
|
Meni je pogodba potekla ko sem bila par dni na porodniški tako da pol po končani porodniški sem se vpisala na zavod in sem 3 mnesece dobivala denarno nadomestilo katero je bilo celo malo višje od porodniške. Gledajo pa kolko let delovne dobe imaš od 1-5 let =3 mes. od 5-10 let=6 mes od 10-15 let=9 mes nad 15 let delovne dobe pa 12 mes. To je pač kolko mesecev si opravičen do tega nadomestila. Samo mislim da moreš bit preden si nastopil porodniško najman 12 mes neprekinjeno zaposlen da ti to pripada. Nespomnem se točno kako in kaj ker je minilo že dobro leto. Srečno
|
|
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 27.6.2006 22:17:16
|
|
|
|
lin
|
Upsssssssssssssssssss,kako sem to raztegnila
|
|
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 27.6.2006 23:18:01
|
|
|
|
benika
|
zakaj pa hit ne začnete službe iskat? lahko maš pa krompir pa jo najdeš še pred iztekom porodniške!!! Meni do konca porodniške manjka še mesec in pol, službo pa iščem že dobra dva meseca in NIČ! Predvidevam, da jo tudi ostale iščejo, al kako? Žal je tako, da službe ne rastejo na drevesu.
|
|
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 28.6.2006 0:23:31
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Evo malo vzpodbudnih besed... Jaz sem začela kaka dva meseca pred iztekom porodniške prošnje pisat in sem zdaj dobila službo. Tako da punce ne onupat, bodite vztrajne!!! LP Tina p.s.:Sem šla pa tudi jaz na zavod za teh 14 dni - zaradi zavarovanja in nadomestila.
|
|
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 28.6.2006 7:07:07
|
|
|
|
KIRA
|
koliko pa je minimum - za 4-člansko družino? kje to piše??? sicer pa mam do konca porodniške še 3 mesece, pa že pišem prošnje. ampak ni še nobenih izgledov.
|
|
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 28.6.2006 7:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Okrog 110.000 SIT.
|
|
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 28.6.2006 7:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA zakaj pa hit ne začnete službe iskat? lahko maš pa krompir pa jo najdeš še pred iztekom porodniške!!! LARA službo že iščem kar nekaj časa ne čakam na zadnji datum ko se mi bo porodniška iztekla. Poslala sem že ogromno prošenj pa nič in nič. Kako je s tem ali me mora potem mož prijaviti po sebi za zavarovanje???
|
|
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 28.6.2006 8:03:48
|
|
|
|
muki1
|
Če je mož zaposlen, naj reče v službi, da bi rad prijavil še družinske člane. Lahko tudi otroke, kolikor jih imata. Rabi pa tvoj emšo in emšo od otrok. Ostalo potem zrihtajo v službi. V bistvu je to zgolj formalno, da nisi potem obvezno zdravstveno zavarovan prek centra za socialno delo, dodatno zavarovanje pa si itak moraš plačati .
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 28.6.2006 10:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA zakaj pa hit ne začnete službe iskat? lahko maš pa krompir pa jo najdeš še pred iztekom porodniške!!! Kaj ti še nikoli nisi službe iskala,da misliš da je tak ,simple,?
|
|
|
|
RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna 29.6.2006 9:56:01
|
|
|
|
BarbaraE
|
Meni je pogodba potekla že med porodniško in sem kakšna dva meseca pred koncem porodniške začela pošiljat prošnje. In sem imela ornk srečo. Sem dobila službo (res da samo za določen čas, ampak bolje to kot nič), kakšen teden po izteku porodniške. Jaz se sicer nisem ravno sekirala, ker sem vedela, da če ne bom dobila službe pred iztekom, da mi na zavodu pripada še nadomestilo in torej 3 mesece dohodka. Zdravstveno sem se pa tako prijavila na zavodu. Ker če imaš nadomestilo, ti plačujejo tudi zdravstveno, drugače pa se lahko prijaviš tudi kot občan in potem na mesec plačuješ cca 4.000 - točnega zneska se ne spomnim, mislim pa da te lahko prijavi tudi mož, tako kot tudi otročka. Upam, da se bo tebi izteklo tako kot v mojem primeru. Držim pesti!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?