|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniška se uzteka jaz pa brezposelna
27.6.2006 20:41:48   
Anonimen
Kot že v naslovu piše se mi kmalu izteče porodniška potem sem na cesti in me zanima kako naprej??? Kaj se mi najbolj splača, kam naj grem? Nekaj sem slišala da me lahko mož prijavi po sebi do takrat ko ne najdem službe, kako je s tem???

Če katera ve kaj o tem mi naj prosim napiše ker sem že čisto obupana, počutim se kot da sem za v staro šaro, noben pozitivni odgovor na moje prošnje, .....

Pa kaka spodbuda bi mi prav prišla od vas ki ste mogoče na istem kot jaz ali ste to že dale skozi....... počasi obupujem da nebom nikoli  dobila službeuser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodniška se uzteka jaz pa brezposelna
27.6.2006 21:34:32   
KIRA
pri meni je isto sranje. ko bom končala s porodniško, se moram prijaviti na zvaod za zaposlovanje. baje da mi 3 mesece pripada neka podpora. in to je to. kaj bom pa naprej, pa ne vem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2006 21:51:32   
Anonimen
Smo na istem,s tem da se je meni že porodniška iztekla.
no,upam da mi bo zavod plačal  oktobra šolo
KIRA  potem pa dobivaš socilano,če ne presegate minimuma

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2006 21:52:52   
Anonimen
zakaj pa hit ne začnete službe iskat? lahko maš pa krompir pa jo najdeš še pred iztekom porodniške!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2006 22:14:29   
Katrin
Tudi jaz sem pristala na zavodu in upam, da do jeseni najdem kako službo.

Tudi ostalim želim srečo pri iskanju!

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2006 22:16:14   
lin
Meni je pogodba potekla ko sem bila par dni na porodniški tako da pol po končani porodniški sem se vpisala na zavod in sem 3 mnesece dobivala denarno nadomestilo katero je bilo celo malo višje od porodniške.
Gledajo pa kolko let delovne dobe imaš od 1-5 let =3 mes.
                                                              od 5-10 let=6 mes
                                                              od 10-15 let=9 mes
                                                              nad 15 let delovne dobe pa 12 mes.
To je pač kolko mesecev si opravičen do tega nadomestila.
Samo mislim da moreš bit preden si nastopil porodniško najman 12 mes neprekinjeno zaposlen da ti to pripada.
Nespomnem se točno kako in kaj ker je minilo že dobro leto.
Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2006 22:17:16   
lin
Upsssssssssssssssssss,kako sem to raztegnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2006 23:18:01   
benika
zakaj pa hit ne začnete službe iskat? lahko maš pa krompir pa jo najdeš še pred iztekom porodniške!!!

Meni do konca porodniške manjka še mesec in pol, službo pa iščem že dobra dva meseca in NIČ! Predvidevam, da jo tudi ostale iščejo, al kako? Žal je tako, da službe ne rastejo na drevesu.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2006 0:23:31   
tinatona
Hej!

Evo malo vzpodbudnih besed... Jaz sem začela kaka dva meseca pred iztekom porodniške prošnje pisat in sem zdaj dobila službo. Tako da punce ne onupat, bodite vztrajne!!!

LP Tina

p.s.:Sem šla pa tudi jaz na zavod za teh 14 dni - zaradi zavarovanja in nadomestila.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2006 7:07:07   
KIRA
koliko pa je minimum - za 4-člansko družino? kje to piše???

sicer pa mam do konca porodniške še 3 mesece, pa že pišem prošnje. ampak ni še nobenih izgledov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2006 7:08:24   
Anonimen
Okrog 110.000 SIT. user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2006 7:30:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

LARA službo že iščem kar nekaj časa ne čakam na zadnji datum ko se mi bo porodniška iztekla. Poslala sem že ogromno prošenj pa nič in nič.

Kako je s tem ali me mora potem mož prijaviti po sebi za zavarovanje???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2006 8:03:48   
muki1
Če je mož zaposlen, naj reče v službi, da bi rad prijavil še družinske člane. Lahko tudi otroke, kolikor jih imata. Rabi pa tvoj emšo in emšo od otrok. Ostalo potem zrihtajo v službi. V bistvu je to zgolj formalno, da nisi potem obvezno zdravstveno zavarovan prek centra za socialno delo, dodatno zavarovanje pa si itak moraš plačati user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2006 10:44:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

Kaj ti še nikoli nisi službe iskala,da misliš da je tak ,simple,?user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2006 9:56:01   
BarbaraE
Meni je pogodba potekla že med porodniško in sem kakšna dva meseca pred koncem porodniške začela pošiljat prošnje. In sem imela ornk srečo. Sem dobila službo (res da samo za določen čas, ampak bolje to kot nič), kakšen teden po izteku porodniške. Jaz se sicer nisem ravno sekirala, ker sem vedela, da če ne bom dobila službe pred iztekom, da mi na zavodu pripada še nadomestilo in torej 3 mesece dohodka. Zdravstveno sem se pa tako prijavila na zavodu. Ker če imaš nadomestilo, ti plačujejo tudi zdravstveno, drugače pa se lahko prijaviš tudi kot občan in potem na mesec plačuješ cca 4.000 - točnega zneska se ne spomnim, mislim pa da te lahko prijavi tudi mož, tako kot tudi otročka.

Upam, da se bo tebi izteklo tako kot v mojem primeru. Držim pesti! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?