|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maščevanje
27.6.2006 17:03:23   
Anonimen
Se vam je že zgodilo,da vas je partner zavrnil,ko ste si zaželeli intimnega odnosa z njim?Meni večkrat,ker ko si vbije v zgornjo glavo da mu ni,mu ni,pa se lahko jaz ne vem kak trudim,mi ne pusti da ga božam -če bi mi ratalo da ga začnem je itak takoj mehki in je zmaga moja.Potem sem jezna ko user posted image  in malo tudi ponižana,pa si zamislim v svoji glavi,da mu bom drugič,ko bo on dal povod za sex nardila isto-iz golega maščevanja,naj vidi kak je fajn,ko ti nekdo da kajlo.user posted image  A po drugi strani pa študiram,če bova to delala drug drugemu,tak nikoli ne bova user posted image .Kaj predlagate,da sem mu vedno na razpolago,ko se mu k..user posted image  dvigne,naj nardim kot on ali kaj tretjega?Prosim za ideje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maščevanje
27.6.2006 17:08:52   
baguSka
Izkoristi njegove razpolozljive trenutke.. Ce mu ni, mu pac ni. Ne razumem, kako tega ne razumes. A tebi je pa vedno do akcije? Al si mu pac vedno na razpolago, zato ker si on pac tisti trenutek tega zeli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2006 17:09:37   
muki1
user posted image  A ti nas pa zezaš ali kaj?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2006 17:20:09   
Anonimen
Izkoristi njegove razpolozljive trenutke.. Ce mu ni, mu pac ni. Ne razumem, kako tega ne razumes. A tebi je pa vedno do akcije? Al si mu pac vedno na razpolago, zato ker si on pac tisti trenutek tega zeli

Ja meni je vedno,pač rada,pa kaj,a je to kaj narobe?user posted image

Ne hecam se,resno mislim.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2006 17:30:03   
Anonimen
bogi revež. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2006 17:40:48   
LARIKA
Jaz mojega dragega ne silim v sex. Če mu ne paše, kaj bom imela od tega razen surlo do podna?! Nima smisla na silo. Ker vem kako se jaz počutim, če meni ni do sexa, on je pa ves vroč. Pač me razume,da  mi ni vedno do akcije. Včasih sva oba utrujena, tako da samo zaspiva objeta in je to veliko lepše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2006 18:31:47   
Anonimen
Šibni si jo, pa bo problem rešen  user posted image

Bo volk (beri tvoja češpla) sit in koza (beri tvoj mož) cela

< Sporočilo je popravil sramezljivka -- 27.6.2006 18:32:20 >

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2006 18:50:30   
kapica
Mislim da zaradi tega, ker njemu ni vedno do akcije ,ne rabis biti ponizana. Pa da se bi mu zaradi tega mascevala se mi zdi res nesmiselno.
Samo v tvoji glavi je to kot velik problem sedaj, ces moz te ponizuje, se po nepotrebnem obremenjujes. 

Naredi tako kot je rekla sramezljivka, pa se po moznosti pred njim user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2006 20:44:05   
Anonimen
A tebe pa nikoli "glava ne boli"? user posted image  Svašta... Uporabi Sramežljivkin nasvet. Ti boš zadovoljena, tvoj dragi pa zadovoljen, ker bo imel mir...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2006 0:35:16   
lelaval
Ja meni je vedno,pač rada,pa kaj,a je to kaj narobe?

Ne hecam se,resno mislim.

In pač ne razumeš, da on pa noče vedno. Vsekakor pa uporabi sramežljivkin nasvet.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2006 7:57:30   
Anonimen
Jaz pa ne razumem kako ve druge ne razumete...Postavite se na mesto od anonimne1... Kako bi vam bilo, da vas partner zadovolji s sexom mogoče 1x ali 2 x na mesec...
Meni se je tudi to dogajalo...pa povrhu vsega pa še otroka si želiuser posted image  ... Pa sem mu enkrat rekla, da štorklje ne nosijo otrok...da se bo treba malo potrudit.... No parkrat ni zaleglo pol pa sva se pogovorila in moram povedat da je sedaj priden...
Sej razumem boli glava ne dela nič...se slabo počuti ...nič... ni mu do tega .... nič...Ma ne more tako bit cel mesec...halooo....Tiste ki pa tega ne razumete se vidi da nimate teh problemov....

Anonimna1...pogovorita se odkrito...

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2006 8:59:03   
baguSka
Anonimna2. Nikjer ni navedla, kok pogosto se ji to dogaja. Tko da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2006 20:00:51   
Anonimen
je pa navedla da večkrat tako da....

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2006 21:40:26   
Babaloo
Če se boš maščevala na tak način, bosta pa res malo seksala. Jaz sem tudi prvi trenutek imela polno glavo razočaranja in istih misli kot ti, potem sem pa zadevo prespala. Bom pa naslednjič poskusila. Če pa še takrat ne bo za, pol pa nekaj ni uredu, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2006 16:41:37   
Pupica
Joj, mene se pa pol definitvno ne obran...če reče NE je to tako HOTuser posted image da ne uideuser posted image

Aja moje maščevanje bi bilo edino, da bi pol mogu 2xuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2006 16:51:50   
Anonimen
Joj BeguSka saj menda ne štejem kolk krat me zavrne,ti še menda nisi doživela tega,ker vidim,da pojma nimaš kak je.Prizadet mi je ego,počutim se totalno neprivlačno,nesexi,vse najslabše.Pa ne morem skoz cele tri tedne al pa en mesec čakat da mu je za user posted image .Samozadovoljevanje me mal potolaži,a žal se ne mora primerjat s sexom.Ne razumem,da me po eni strani zavrne,po drugi pa ko sexava mi reče kak mu je fajn,kak sem dobra,zakaj ne počneva tega večkrat.Halo??

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.6.2006 12:40:16   
tajči84_
Anonimna...isti občutek mam tudi jaz ko mi tole naredi....in čisto enake besede so...ne...ampak ko pa seksava pa reče kako fajn je....
čaki da ni slučajno moj s tabo user posted image user posted image
Sicer pa je te dni mal bolj priden... seveda sem jaz una pobudnica zmeri ma ko končava pravi da je super.....
Razumem te bolj kot si misliš....poskusi se malo pogovorit z njim....pa javi kako je kaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.6.2006 14:30:15   
vampirka
Temu se preprosto reče lenoba...vem, zato ker je moj približno isti...jaz sem vedno za akcijo, on pa ne - in tako sem se naučila, da ne silim vanj, ker je potem še hujše, ampak pač izrabim vsako priliko, ki se mi ponudi user posted image ...je pa res, da v mojem primeru govorim o tednih in ne mesecih...če bi bila pa taka suša, potem pa tudi drgnjenje več ne pomaga user posted image ...user posted image user posted image user posted image

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.6.2006 19:38:05   
MALINČICA
Ne razumem ,kako je lahko nekdo "len"?
Moje mnenje glede seksa je, da ti al pa ti ni!
Ne more pa bi da ti je, ampak si len. Če te nekdo zakuri, pol mislim, da sploh ne pomisliš na lenobo, če pa ne nekdo ne gane, te pač ne gane.
Je pa res, da so dnevi, ko ti res ne paše in mislim, da bi moralo to biti razumljivo z obeh strani...
Je pa res, da sto ljudi, sto čudi!
Jaz sem spolno aktivna devet let, pa samo dva spolna pratnerja sem poizkusila, tako da čist možno, da se najdejo tudi taki, ki so preleni.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.6.2006 19:47:25   
Anonimen
MALINČICA se strinjam s tabo glede tega, da kakšen krat ti ni do tega in bi morali bit en s ta drugim razumljiviuser posted image ....sam ok enkrat, dvakrat, trikrat... ma da se to ponavlja vsakič ko omeniš da bi rada seksala....se mu ne da... ne vem kako bi bilo....user posted image  še posebej če pol  vseeno user posted image  in pol reče je bilo mega....zakaj pa pol vleče cel mesec da se mu ne da????
To je pomoje sama lenoba.....

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
2.7.2006 17:57:09   
Tamauchica
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

Šibni si jo, pa bo problem rešen  user posted image

Mogoče je pa ravno to tisto, kar bo pognalo njegove motorje user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?