Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: S kakšno kuhinjo se igrajo vaše pupe? 27.6.2006 15:19:40
|
|
|
|
polona2
|
Hana ima kuhinjo Berchet, tisto modro-zeleno. Je obojestranska, torej bi se brez težav lahko igrala dva otroka, v Baby centru je bila pred nekaj meseci 11.000 tisoč.
|
|
|
|
RE: S kakšno kuhinjo se igrajo vaše pupe? 27.6.2006 16:51:17
|
|
|
|
bskrle
|
Hvala za inf. , mama pravi,d a bo šla včetrtek pogledat. Upam,da res.
|
|
|
|
RE: S kakšno kuhinjo se igrajo vaše pupe? 27.6.2006 20:22:32
|
|
|
|
mammy26
|
Naša ima Smoby, s katero smo zelo zadovoljni. Ima zvočne signale kuhanja in je super.
|
|
|
|
RE: S kakšno kuhinjo se igrajo vaše pupe? 27.6.2006 21:29:35
|
|
|
|
frutka_
|
Mi imamo puperla in ima Berchet kuhinjo. Je pa fajn model kuhinje, ker je v obliki polkroga in se jo lahko postavi v kot (nam je to praktično, ker imamo manjše stanovanje). Ima tudi zvočne signale, ogrodje je kovinsko, priložene so tudi posodice in beštek...Meni se je zdela kvalitetna zato sem jo kupila, bila je znižana iz 20tisoč na 14tisoč pa sem jo kupila za božička. Bom dala kakšno slikico gor v album da boš videla. mali se full rad igra v njej. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Odvajanje od plenickmaca83 RRKaj vam najbolj pride prav?kahlica (
61%)
nastavek za wc (
18%)
uporabljamo oboje (
15%)
od rojstva brez plenick (
5%)
drugo (
2%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!