Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvo cepljenje pri zdravniku 27.6.2006 13:06:50
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj po 1. cepljenju ni imel nobenih reakcij, mogoče je bil samo malo bolj zaspan. Če ima malo povišano temperaturo, je ni treba zbijat. 2. cepljenje nas pa še čaka in bomo videli, kakšne bodo reakcije. Glede vročine... Nik je ponoči v samem bodiju. Nič pokrit. Lp
|
|
RE: prvo cepljenje pri zdravniku 27.6.2006 14:04:15
|
|
|
|
mml
|
vsa tri cepljenja brez reakcije . Temperaturo zbijaj s paracetamolom (svečke ali sirup), če bo več kot 38.5 stopinj. Mi spimo v pižamici z rokavčki in stopali, ker imamo klimo, tako da nam ni vroče
|
|
RE: prvo cepljenje pri zdravniku 27.6.2006 14:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni bilo reakcij. Iz tvojega vprašanja pa ne razumem ali ima ali nima temperature? Oblačenje - bila je tema včeraj, poišči, imaš veliko odgovorov.
|
|
|
|
RE: prvo cepljenje pri zdravniku 27.6.2006 19:11:59
|
|
|
|
mucica1
|
Živjo, tudi mi smo imeli včeraj prvo cepljenje in reakcija se je pojavila že po treh urah. Se mu je temperatura dvignila na 38,5 stopinj. Najprej smo ga ohlajali v banjici, pa žal ni nič pomagalo. Po nasvetu zdravnice smo mu zato dali svečko za zbijanje vročine in po pol ure je vročina padla. Je pa po cepljenju spal 20 ur, vmes pa eno uro jokal (drugače je skoz nasmejan) in 4-krat jedel. Danes je pa že v starih tirnicah. Edino kar sem opazila je to, da si je začel mencati očke. Ampak po mojem je to naključje in ne reakcija na cepivo. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?