|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je nosečnost ali ni?
27.6.2006 10:38:43   
Skabi
Kaj je to?

Zadnja M je bila pred 6 tedni, test je pozitven, ginekolog pa na ultrazvoku nič ne vidi.

p.s. Sprašujem za kolegico, da ne bo Celjank kap.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je nosečnost ali ni?
27.6.2006 10:43:38   
Anonimen
Mogoče pa je izvenmaternična nosečnost???

(odgovor članu Skabi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2006 10:56:25   
darjatimci
Če bi bila izvenmatrnična bi se moralo kaj videt.Počakaj še kakšen teden ali pa pojdi kam drugam na UZ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2006 13:07:05   
Janeja
Uf Skabi, sem ti že misla čestitat,   user posted image

Če je test pozitiven verjetno to je nosečnost. Če se ne motim, se na UZ tako kmalu še nič ne vidi.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2006 13:08:40   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

p.s. Sprašujem za kolegico, da ne bo Celjank kap.

In to napišeš na koncuuser posted image user posted image user posted image . Sem skor rodila zravenuser posted image .

Možno je, da je šlo za kasnejšo zanositev. Po moje je za počakat kak teden, takrat bi se že moralo kaj videti. Če je IMN, jo bo prej ko slej začelo kaj boleti ali pa bo krvavela. Želim ji najboljše.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2006 14:04:46   
Sandra*
Pomoje je prekmalu, da bi se kaj videlo. Naj še malo počaka-teden 14 dni!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2006 16:54:56   
sezam
Možno je da je prekmalu šla na UZ. Meni je moja G takoj rekla, da ne bom razočarana (takrat je bilo 6 tednov po M), če se še ne bo nič videlo, ker je še zelo zgodaj. malo se je videlo, vendar me naročla šeenkrat pri 8 tednih in takrat dokončno potrdila.

Tako, da nej čez ene 14 dni gre šeenkrat na pregled. 

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2006 9:11:55   
Grizo
Hoj.
Jaz sem v podobni situaciji.
Trije Baby Check Mini in 2 CB so pokazali rahle user posted image . Pa sem si sla zmerit bhcg in so rekli, da je bilo prezgodaj in da ne morejo reci, da sem 100% noseca. Bhcg je bil 34.
Pa sem bila vceraj pri svoji g in me je dala na UZ, pa ni nic videla. In je rekla, da je se prezgodaj. Res, da ze 7 tednov (danes 50. dan) nimam user posted image , ampak sem si merila tudi ovulacijo in je bila ta sele pred 2 tedni. Kar pomeni, da imam dolge cikluse (neredne) in sem v resnici sele v zgodnji nosecnosti.
Skabi, morda je pri tebi enako. user posted image

Res pa da mi je g odkrila 2 vodni cisti na d jajcniku in te tudi lahko zaustavljajo user posted image . Vendar mi je g zagotovila, da zato testi se ne kazejo user posted image  in da sem res noseca.
A ima katera podobne izkusnje? 

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2006 9:43:37   
malecka_mateja
nič se naj ne sekira ker je se ziher prehitro.ker ce bi bla izvenmaternicna bi jo bolelo,na uz bi se glih tak vidlo.jaz sem tudi komaj 8tuser posted image  pa mi je g rekla da boma mal se pocakale da boma pol kaj vidle ker zaj se se nena nekaj ful vidi al pa nic tak da mam pregled cez en tedn takrat pa bi ze nekaj moglo bit.naj gre cez kake 14 dni pa bo vidla.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.7.2006 12:56:51   
SAJA
Jaz sem bila v sedmem tednu in tudi ni nič še vidu na ultrazvoku,naslednjič v enajstem pa prvič videla pikico.Skor zagarantirano si noseča.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2006 14:06:27   
petraz
Tudi jaz sem mnenje, da je potrebno počakati na naslednji UZ, kjer se bo zagotovo že kaj videlo...user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2006 16:20:54   
lysa
Pri meni se je videlo pikico pri malo manj kot 6 tednih (t.j. pribl. 6 tednov od menstruacije). Moja ginekologinja je že videla tudi srček, ampak mu še ni tiktakal. Pri 6 tednih naj bi bila pikica velika okoli 2mm, moja je bila 1,5mm.
Mogoče je odvisno od izkušenosti ginekologinj ali pa UZ naprave, ali se vidi ali ne.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?