|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako bi reagirale ve?
27.6.2006 10:25:15   
Anonimen
Pozdravljne!

S partnerjem sva ze kar nekaj casa skupi, mava otroka in se dobro razumeva.
Problem pa je poroka. Njemu ne pomeni nic, jaz bi se sicer rada porocila, ampak se mi to ne zdi ravno najpomembneje.
Motijo pa me opazke njegovih, ki res vedno najdejo priloznost, da spomnijo, da nisva porocena. Kako sem zdaj mati samohranilka (ziviva skupaj), da brez podkupnine ne bova mogla krstit otroka. Seveda niso pozabili omeniti, da njim ne bo treba za poroko nic prispevati, ker ze ziviva skup...
Kaj bi ve ob teh provokacijah naredile? Partner ob tem le zamahne z roko.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako bi reagirale ve?
27.6.2006 10:27:32   
rija
Tvoj partner je zelo pameten....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2006 10:28:01   
Naja31
Pa še ti zamahni z roko.

Ali pa jima enkrat za vselej odločno povejta, da se ne bosta poročila in naj nehajo težiti? Samo glede na to, da so njegovi, bo moral on to pvoedati, drugače ti bodo hudo zamerili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2006 10:28:05   
rija
......ti pa nekoliko manj.......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2006 10:37:21   
cukerček
ti tudi kar zaamhni z roko....

glede krsta pa se motijo, moja sestra ni poročena pa je brez problema krstila tamalo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2006 10:39:32   
baguSka
odpri si uho na drugi strani

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
27.6.2006 10:55:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2006 11:00:22   
baby baby
Če zbodljivih vprašanj ne moreš preslišati in zamahniti z roko, lahko odgovoriš, da je za poroko še vedno čas. Zakaj pa ne? Danes veliko parov s poroko počaka in izbere najprimernejši trenutek, ki vnese v vezo malo dodatne romantike. Poznam pare, ki se namenoma poročijo kasneje, ko si poroko lažje privoščijo, oživijo strast, ki z leti začne usihati, gredo na poročno potovanje, ko so otroci že večji in jih lažje pustijo doma...Veliko parov tudi obnavlja poroko na vsake toliko let. Zakaj pa ne?! Važno, da se imata rada in da je vajina veza močna. Vse ostalo je brez pomena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2006 11:56:25   
BLAŽIKA
Ne se sekirat zaradi takšnih pripomb. Potem bi jaz že mogla vse nekam poslat posebaj taščo kakšne stvari vse najde in jih sploh kaj takega pade na pamet.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu baby baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2006 11:57:35   
BLAŽIKA
Aja pa še to mi smo krstili otroka brez problemov sploh naju ni vprašal če sma poročena. Kar povej jim da če ti vaša cerkev nebo hotela krstit ti pa jo bo druga z veseljem.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.6.2006 12:14:10   
Maxica
Jah, če se on ne zmeni za provokacije njegovih, potem ne vem, zakaj se ti. Saj sta na istem.
Odločitev za poroko je zgolj in samo vajina, tako da probaj preslišati njihove opazke.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.6.2006 12:28:33   
Anonimen
Jaz bi se naredila Francoza...user posted image

Otroka vam bodo krstili v vsaki drugi cerkvi tudi če nista poročena in tudi če nista verna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.6.2006 12:30:26   
iva01
Na takšne pripombe bi bilo noro, če bi se sekirala še ti zamahni z roko pa bo še najbolš, jst sem v podobni situaciji kot ti ampak o poroki še ne razmišljam-a, enkrat ni je user posted image  mama rekla da kak pa to zgleda da nisva poročena, kaj pa bodo sosedi rekli, pa sem ji nazaj rekla da naj gre k njim na obisk pa bo izvedela kaj bodo sosedi rekli na to.  Od takrat je mir!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2006 12:53:09   
kalbo
Mislim, da že vrabci na ringaraji čivkajo, kaj si mislim o tem, pa bom še enkrat povedal. Zarad nakladancije tastarih se ne splača sekirat in obremenjevat, čeprav je to lažje rečt kot narest, tud meni.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.6.2006 13:12:48   
KIRA
se strinjam z rijo. če pa bi se rada ti poročila (zase in ne za druge), pa to povej partnerju. se lahko civilno poročita, pa ni treba nobenmu nič vedet.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2006 13:25:49   
marcela
V fari kjer živim, je župnik jamral, da je bilo cerkvrno poročenih  le¸15 % staršev otrok, ki so jih v lanskem letu krstili, to rej bodo tudi tvojega, pa če sploh ne bosta. Lahko jim ob priliki enkrat za vselej poveš, da oni so se poročili, kee so tako želeli, vidva pa se ne bosta, ker pač se nočeta in naj spoštujejo vašo odločitev, ker je zo vajina pravica. Sicer pa kakor so že predhodnice napisali: pri enem ušesu not, pri drugem pa ven. Zato, pa imaš dva!

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.6.2006 13:54:39   
Lana25
Reci, da izbiraš poročno obleko in da naj so potrpežljivi, ker jo boš še kar nekaj časa izbirala, ker jih je full veliko lepih, ti pa nikakor ne morš izbrati najlepše. user posted image

Moraš pa imeti najlepšo in ne kar ene, ker se človk načeloma poroči samo enkrat in popravc torej ni mogoč. user posted image Ženski del njegove žlahte bo mogoče to razlago celo razumel.user posted image

< Sporočilo je popravil Lana25 -- 27.6.2006 13:56:06 >

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.6.2006 14:44:52   
n*a*
Jaz vsakemu rečem, da naj dokler kar začne šparat (za darilo) in ko mi ponovno zateži, spet vprašam, če kaj varčuje, da zdaj bi se pa že nekaj nabralo - in ker seveda ne, ve, da je boljše to temo pustit pri miru user posted image

Me pa jezi, da me v enem stavku zbada, v drugi sapi pa prosi za kako uslugo...
To je pa že druga zgodba...

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.6.2006 19:31:50   
Gina
Meni se pa zdi, da tvojega partnerja to ne prizadane zato, ker njemu to nič ne pomeni. Če tebi to ne bi nič pomenilo, te tudi ne bi prizadelo. Tako pa te, ker si nekje v globini poroke želiš. Oni te spomnijo na to, da tvoj pač ne želi na tak način potrdit, da želi biti s tabo. Vsakič ko rečejo, zakaj še nista poročena, te malce zaboli, ker se spomniš na to - da njemu ni do tega, da se tudi ni pozanimal, če si ti tega želiš, poleg tega te spomnijo na to, da zdaj pa že zaradi teženja staršev (za inat) tvoj ne bo za stvar. A ni vsaj malce podobno resnici?

Jaz bi na tvojem mestu povedala tašči čisto po pravici. Rekla bi, da te zelo prizadane vsakič, ko to omeni. Povej ji, da si tvoj ne želi poročiti in da naj vendar ne pričakuje, da ga boš ti na kolenih prosila, naj to stori. Pa da jo lepo prosiš, da naj te neha vsakič sproti poniževati in prizadeti.
Jaz mislim, da če iskreno poveš, ponavadi kar uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.6.2006 8:00:38   
puka
Midva sva na koruzi že 14 let imava 2 otroka.V bistvu ni čisto nič drugače.Tudi jaz sem se hotela na začetku prva leta poročiti on pa ne seveda.No z leti se je ta moja želja ohladila, ker sem si rekla stara se pa ne bom ženila,trenutno mi je čisto vseeno.Med tem časo sem si še priimek spremenila da se vsaj isto pišemo vsi.Tako da trenutno se nebi poročila tudi pomislim ne na to.Mogoče boš z leti spremenila mnenje. počakaj,ker siliti partnerja k poroki je brez veze-saj veš da moški drugače razmišljajo kot ženske (me smo le bolj čustvene in romantične).drži se
Glede staršev,tud jaz sem včasih poslušala podobne stvari,potem sta pa nehala, sta se očitno naveličala,hahaha.Za te pripombe se ne sekirat,presliši

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.6.2006 10:26:28   
srki
Ne obremenjuj se s takimi stvarimi, Gina ti je zelo lepo napisala in se podpišem pod njeno razmišljanje.

Kako se mi zdi butasto, ko se starši vtikajo v zadeve, ki se jih ne tičejo. To se morata zmenit s tvojim partnerjem.

Glede krsta pa: midva sva tudi koruznika, pa so otroka brez problemov krstili, drugače bi šla pa drugam. Za to se ne sekiraj in jih ne poslušaj.

(odgovor članu puka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?