Pupica
|
Pr nas je pa tako. Gal ponavadi eno rundo pred nočnim spanjem, spi ravno nekje do 19h. Do takrat Tia poje, umije zobe in skoči pod tuš in v pižamo. Če je očka doma, potem samo poje z mano, in še to bl pozno.Ostalo uštimata onadva(Če jesta onadva potem se zavleeeeče predolgo). Gal se potem ob 19h zbudi in gre na jošk, se mal tko crkljava, potem pa kopanje, pižama, in spet na jošk da se ornk napapca in da zaspi.To je nekje ob pol 21. Potem grem k Tii, ki se vmes v svoji sobici še igra, ali kaj rišeta z očijem, gledata knjigice, poslušata pesmice in pravljice(zdej mamo končno Cd z MP3 predvajalnikom, tko da skoz kej zanimivga laufa. No potem se pol ure še skupej kej zabavamo, beremo, igramo, rišemo.Ob 21 pa gre spat. To pomen, lupčkja za lahko noč, navijeva ninico, ugasneva lučko in greva ven.Potem pa ma še kakšne 5 minut samogovore in pevske vaje, potem pa omaga Zjutri pa je ravno obratno.Prvi se zbudi Gal. Se podojiva, potem preoblečeva, jaz se grem uredit, potem pa čakamo, čakamo, čakamo da se še princeza zbudi, ker je zaspanček, in spi do 9h. Nato še Tia na stranišče, zobe umit in obleč, potem gremo pa na zajtrk. Čeprov ponavad je tako, če je očka doma, potem on skrbi za princezo, jaz za Gala. Dons sva se mi2 z Galom cel dan crkljala, ker je bil tak zaspanček, jedel je čist počas, nč ni brcal in rogovil ko je jedel, skratka užitek. tia in očka pa sta se potepala vzuni, cel asfalt porisala, zvečer pojedla, se uštimala, pol sta pa pršla men "nagajat" k sem Gala kopala v čebričku in je Tii to ultra zanimiv. Včeri je imel pa očka Gala, ker se je v banjici kopal, pa sva medve prišle mal "ponagajat" Si pa res ne predstavljam, kako bi bilo, če bi bila Tia tako radovedna kot prvih 14 dni, k mi je skoraj na glavi sedela, in dol gledala, da je bila ja bližje dogajanju. Aja res pa je, da Tia spi v svoji sobi, gal pa zaenkrat še pri nama, ker se mi ne da hodit ponoč v drugo sobo ga iskat za dojit. Mi je tako bl pri roki In verjetno bi se Tia zbujala, če bi spal pri njej, zato ker jaz včasih kaj pozabim v njeni sobi, in samo vrata odprem, čist potih, in se že zbudi Tko da to pa res ne vme kako bi skompenzirala...
|