|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počitek v vrtcu...
27.6.2006 7:34:03   
diva 4
Vprašenje je za vzgojiteljice ter starše!
Kdaj hodijo v vašem vrtcu otroci spat? Pred kosilom ali po kosilu?
Mene namreč moti to , da hodijo spat pred kosilom.Ob 8ih zajtrk , ob9ih grejo ven , ob10.30 so v igralnici kjer dobijo malico in ob 11ih spanje.Mislim ,da je triletnega otroka to spanje prezgodaj , saj še ob enajstih niso tako utrujeni.Kosilo je ob 13ih.Saj ,če kateri spi dalje ga kosilo počaka in mu ga tudi pogrejejo, samo ponavadi nastane galama in se vsi zbudijo.Gre se namreč zato , ker gre v jeseni še sinko v jasli , ki pa je velik zaspanec.Saj doma ima kosilo ob 11.30 pol pa spi do treh popoldanuser posted image  Sem slišala namreč od drugih , da je to najbrž edini vrtec, kjer otroci spijo pred kosilom.Lepo prosim ne me napadat kako vezo ma kdaj otroci spijo , me pač zanima kako je to drugod urejeno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počitek v vrtcu...
27.6.2006 7:36:07   
Lumpi
Jaz prvič slišim, da hodijo otroci spati pred kosilom. Počitek naj bi sledil po kosilu.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2006 7:43:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lumpi

Jaz prvič slišim, da hodijo otroci spati pred kosilom. Počitek naj bi sledil po kosilu.

Jaz tudi prvič slišim.

(odgovor članu Lumpi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2006 7:54:58   
diva 4
Ja , pri nas v Slo. Bistrici tako je.Me pa res zanima , kaj o tem mislijo vzgojiteljice .Zato prosim za mnenjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2006 7:55:18   
tina100
joj to pa prvic slisim da hodi otrok pred kosilom spat,v keri vrtec te hodi.....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2006 8:10:03   
sašaš
Jaz sem vzg. pa prvič slišim, da bi otroci  v kakšnem vrtcu hodili spat pred kosilom. user posted image  Se mi zdi to nekako zgrešeno - saj ne vstanejo vsi naenkrat (malo pred 13h), da bi potem vsi skupaj jedli... Pa hrana naj se v vrtcu ne bi smela pogrevati. Pa tudi ura se mi zdi prezgodnja za počitek - in pa zajtrk ob 8. uri, čez uro in pol pa že malica...Čudno, no. user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2006 8:20:19   
viv_
Po kosilu... Pa sedaj, ko so najstarejša skupina v jaslih, lahko tudi ne spijo, če se komu ne da...

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2006 8:34:03   
diva 4
Saj pri nas kdo ne želi mu ni treba spat.Je pa hudič ker imajo spalnico in igralnico skupaj in je težko prepričat tiste , ki ne spijo ,da se naj mirno igrajo , ker drge motijo.Aja pa sedaj med počitnicami so združili otroke in do sem je vse ok.Normativ je 14 otrok na skupino sedaj pa jih je 18 skupaj .Naj povem še to , da je prostor res majhen, saj so to oddelki v stanovanjskih blokih v pritličju.Imaji garderobo , umivalnico  z enim večjim wc-jem za vzgojiteljice in manjšim  za otroke ,  pa 2 kahli.Potem jE tu se en kotiček , kjer se trije otroci že gužvajo in igralnica, ki je tudi spalnica in normalno tudi jedilnica.Naj pudarim ,da sem drugače z vrcem zelo zadovoljna , vzgojiteljice super , problem je pač to spanje in sedaj ,ko so prevelike skupine otrok .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2006 8:39:34   
Seven*
Tudi pri nas hodijo pred kosilom spat. Mogoce se res slisi prezgodaj, ampak zavedati se moramo da v dolocenih vrtcih hodijo otroci dost zgodaj tja. Nekateri zacnejo delati ze ob 7h, in taksen otrok je v vrtcu ze ob 6.30. Posledicno je ob 11h ze zeloo utrujen. Nam ta ura cist odgovarja. Je ze prej hodil spat ob 11h, tako da..

Gospa sem.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2006 8:42:16   
Anonimen
V jaslih pred kosilom, v večjih skupinah po kosilu.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.6.2006 8:42:24   
diva 4
Seven - tvoj mali tudi hodi v Bistrico , a ne?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.6.2006 8:43:19   
diva 4
Zakaj ,pa mi piše .,da sem odsotnauser posted image

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.6.2006 8:43:49   
Seven*
Diva, jap!! V bistrico. A tvoj tud? user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2006 8:46:15   
diva 4
Ja Ana (stara 3 leta.).David pa začne septembra v jasli hodit . bistrico.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.6.2006 8:49:14   
Seven*
Ahaa.. Ma saj bistrski vrtec je super.. user posted image user posted image user posted image Tudi moja Ema gre septembra v jaslice tja..

Gospa sem.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2006 8:53:48   
diva 4
Vrtec sam po sebi je res super.Samo to z spanjem me pa moti.Vkatero enoto hodi tvoj ? Moja je v bloku gor proti impolu v čebelici.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.6.2006 8:56:03   
Seven*
Moj je v glavni enoti Ciciban.. Caki ti pisem privat.. Prevec ljudi tole bere.. user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.6.2006 23:06:33   
frutka_
Vsi hodijo spat po kosilu. Jaslični gredo h kosilu okrog 1115 in vrteški okrog 1130. Sledi počitek.
Sistem počitka v SL Bistrici je bil običajni sistem po jaslicah naokrog. Ker pa se je delovni čas staršev spremenil in jih večina dela okrog 0800ure se je spremenil tudi urnik vrtca.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.6.2006 9:41:48   
bobek05
Mali gre spet. v jasli in so nam rekli, da je počitek PO kosilu, kosilo pa je okrog 11.30...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.6.2006 9:42:48   
bobek05
SPET tiskarski škrat user posted image  mali gre SEPT. v vrtec (Tezno)

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.6.2006 9:51:12   
Anonimen
Spijo po kosilu, ki je ob 11.30. So pa mešana skupina (od 1,5 do 4 let).

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?