Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: točnost gastacijske starosti 26.6.2006 14:06:58
|
|
|
|
darjatimci
|
Veš,ne vem kaj bi ti rekla glede zanesljivosti,mogoče samo to, da sem imela kar redne mesečne cikluse.Vse moje tri otroke pa sem rodila z najmanj eno tedensko zamudo glede na termin PD.
|
|
|
|
RE: točnost gastacijske starosti 26.6.2006 19:54:18
|
|
|
|
bucka01
|
Glede na moje izkušnje ti lahko povem da mi je pri prvem otroku G dal kar točen datum 5.5.sem imela rok vendar je rekel da je možno da bo tudi 6.5. in res je bilo potem 6.5. sedaj pri drugemu bomo pa še videli koliko je zadel.
< Sporočilo je popravil bucka01 -- 26.6.2006 19:55:13 >
|
|
|
|
RE: točnost gastacijske starosti 26.6.2006 22:39:01
|
|
|
|
soncek&luna
|
meni je cist zadel.... rodila sem tocno na rok, ceprav nisem bila ravno prepricana kdaj sem zanosila
|
|
RE: točnost gastacijske starosti 28.6.2006 12:15:35
|
|
|
|
_andreja_
|
ej punce hvala vam za odgovore,....čeprav še vedno nevem točno ampak vseeno HVALA
|
|
|
|
RE: točnost gastacijske starosti 3.7.2006 14:10:23
|
|
|
|
petraz
|
Pri meni pa niso točno zadeli datuma zanositve...
|
|
|
|
RE: točnost gastacijske starosti 3.7.2006 16:12:37
|
|
|
|
lysa
|
Jaz imam dve slikici UZ, na eni mi piše G.A. 9 tednov in 5 dni, na drugi pa 12 tednov in 4 dni. Ko sem tedne odštevala od datuma opravljenega UZ, sem prišla do prvega dne zadnje menstruacije. Torej, v mojem primeru mi UZ ni nameril datuma oploditve. Sem pa imela en UZ pri 5 tednih in 5 dneh, kjer se je videlo, da je embrio (ali kako se že reče pikici, ko je tako majhna) občutno mlajši - torej, sem imela ovulacijo kasneje kot je "normalno", kar se je tudi ujemalo z mojimi izračuni. Kljub temu pa je sedaj moj piškotek večji od povprečja in se šteje kot da je prišlo do oploditve takrat kot pri večini žensk - mislim, da se šteje 14 dni po 1. dnevu menstruacije. V mojem primeru ta datum sploh ni bil mogoč, ker sem imela nezaščiten spolni odnos nekaj dni kasneje. Sama sem tako ugotovila, da bi težko prišla do tiste "prave" starosti mojega piškotka, če ne bi vedela, kdaj sem imela nezaščiten spolni odnos.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?