|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako hitro vrnit limit?
26.6.2006 12:15:37   
Anonimen
Situacija je sledeča. Pri NLB imam odprt račun, in imam 50.000 osnovnga limita. Ker pa sedaj nimam prihodkov, ga bo treba vrnit. Pač nimam pokritega. Junija sem še dobila del plače, potem pa ne več. Kdaj naj pričaujem pošto iz banke, da moram vrnit limit. Dva meseca, tri ali prej? Pa lahko vrneš na obroke ali vse naenkrat, sprašujem samo za NLB?

Hvala za info. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako hitro vrnit limit?
26.6.2006 12:26:54   
kalbo
Men se zdi, da nebi smelo bit problema z osnovnim limitom dokler pokrivaš obresti. Z izrednim so lahko večji problemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2006 12:29:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Men se zdi, da nebi smelo bit problema z osnovnim limitom dokler pokrivaš obresti. Z izrednim so lahko večji problemi.

Ah to bi že. Misliš da res ne? Sej potem bi začela oktobra ali septembra dobivat od CSD denarno pomoč. Sam vseeno. Nisem ziher. user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 12:31:03   
soncece24
Če je to redni limit, ki ga imamo vsi komitenti NLB potem ti ga po mojem ni treba vrnit. Pač plačuješ obresti za njega kot do zdaj. Saj čist brez dohodkov po moje ne boš, ne, tudi če si službo zgubila. Vsaj neko nadomestilo/otroški/socialna al pa kaj takega boš dobivala na račun. Kolkikor jaz vem, je treba pokrivat le limit, ki je večji (dve neto plači al kak že gre to), ki ga je treba vsake toliko podaljševat in če ti ne odobrijo podaljšanja, ga je treba pokrit. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2006 12:31:09   
Anonimen
Po moje osnovni tudi ostane, dokler jim plačuješ obresti.

Sem imela odprt račun brez prilivov kar nekaj mesecev (lenoba, ga nisem zaprla...), osnovni limit je bil vedno naveden, takrat mislim da 30000, stanje na računu je bilo pa par sto tolarjev v minusu.

< Sporočilo je popravil Mič -- 26.6.2006 12:33:08 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2006 12:36:06   
Anonimen
Ja, ja, NLB komitenti imajo zdaj rednega osnovnega limita 50.000. Za pokrit obresti bi pa že mela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2006 12:46:44   
Bubamaraa
Ti le glej, da boš pokriala obresti negativnega stanja-limita in se ti ni treba nič bat.....Ker meni se je pred leti isto naredilo in sem pozabila pokrivati obresti in so mi blokirali račun in nisem dobila kasnej niti osnovnega limita 6mesecev...Ko sem 6 mesecev poslovala pozitivno brez limita in sem imela redne prilive so mi ga ponovno odobrili.....Svašta....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2006 12:53:22   
Anonimen
Sem klicala na banko, pa mi je rekla, da prav bi bilo, da zamenjam rtačun za navadni brez limita in tega seveda vrnem.
Ker pa bo čez čas začela prihajati od CSD pomoč, potem pa tudi poroniška oz. starševski dodatek, mi ni treba narediti nič, le da pokrivam obresti. Čeprav je rekla tko, kao da to ne bi smela rečt. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2006 12:59:57   
bambolina
Sploh ne vidim problema, saj za ta denar, ki ga imaš od banke izposojenega (limit) plačuješ obresti. Ti kar brez skrbi, le da ne boš prekoračila zneska dovoljenega limita! Jaz imam pa malo večji znesek limita pri banki in tudi nimam več prilivov, vendar dokler imam odobren limit ga lahko rabim in zato tudi plačujem obresti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?