|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako prepoznati prave popadke?
26.6.2006 9:41:21   
ElaM

Punce, živjo,
mene pa zanima, kako so pri vas izgledal začetek  popadkov?
Pri meni je situacija naslednja, jutri je moj PDP, danes mi pa že od 4-ih otrdeva trebuh, na 5-7 min, bolečine so prisotne, vendar ni panike, je za zdržat. Ko mi trebuh otrdi me zaboli v nožnici in križu. A je bilo mogoče pri kateri podobno?
O kakšni vodi in čepu ni ne duha ne sluha.
Ne bi rada prehitro šla v porodnišnico, kajti v petek sem bila še popolnoma zaprta in se bojim, da je lažni alarm.

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako prepoznati prave popadke?
26.6.2006 10:17:07   
mala
lahko gre za popadke, tiste začetne, ko se začneš odpirati-jih pa vsaka čuti drugače! Najbolje da pokličeš svojo ginekologinjo in ti bo ona povedala, če si že pripravljena za v porodnišnicouser posted image

lep porod ti želimuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2006 10:43:56   
bskrle
Popadki so že pravi, če so redni intervali.  Vendar se 2 ženski ne odpirata enako hitro.
Jaz bi na tvojem mestu še malo počakala, če imaš možnost, pa le vprašaj svojo G.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 11:00:20   
BarbaraE
Jaz ti žal ne bom mogla svetovati oz. poročati, kako se je začelo, ker sem bila na kontrolnem pregledu precej šokirana, ko mi je G rekla, da sem pa že 4 cm odprta in da bom šla rodit. Haloooo?? Kje so pa popadki, pa bolečine? Še zdaj ne vem, kako se začne. So mi v porodni sobi dal potem umetne, pa še to ni ne vem, kako hudo bolelo, samo čuden občutek pritiskanja. Jaz še lažnih popadkov - otrdevanje trebuha nisem imela. Sicer se pa tudi iz porodne ne spomnim otrdevanja. user posted image  

Ti pokliči G. Sicer pa sporoči, kako in kaj? Najbrž boš kmalu mamica.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2006 12:16:30   
Anonimen
Pri meni je bilo podobno, popadke sem imela 24 ur pred porodom. Začeli so se kot lahko špikanje na 10 minut, ampak sem jaz še cel dan veselo hodila okoli in se poskušala prepričati, da to še ni to (sem si kar želela, da bi se ustavilo user posted image ), sploh ker mi je G povedala, da me bodo pravi popadki kar krivili od bolečine. Čep se mi je odluščil šele zvečer, mehur mi je pa šele na porodni prebodla.

Ja, jaz mislim, da se je pri tebi začelo. Zdaj pa kar počasi, ker dlje ko bodo trajali, bolj boš odprta. In srečno!

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2006 21:44:47   
Anonimen
jaz sem imela popadke na 5 minut že 2 tedna prej. Pa so proti večeru vedno izginili. Verjetno so vedno prišli zaradi napora čez dan.  Verjami mi, ko bodo tisti ta pravi boš že vedela. Jaz sem takoj vedela, da je to to, pa čeprav me niso nič boleli. Intuicija verjetno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2006 21:55:39   
ElaM

Pri meni se je stanje umirilo, tako da namesto, da bi bila  v porodnišnici, špegam po forumih.user posted image
V sredo imam pregled, pa da vidimo, če se je začel MV odpirat, je pa res, da imam občutek, da mi bo user posted image  ven padel, tako mi trebuh dol visi.
Punce, hvala za odgovore in lepe želje!user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?