Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 26.6.2006 11:07:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni so po mejlu javili, da so poslali v torek, v četrtek pa je bil voziček že pri meni. Plačala sem tisti petek pred tem, tako da so verjetno plačilo sprejeli v ponedeljek. Po moje ti bojo javili, da so poslali, potem pa računaj dva dni. Z njimi imam res dobre izkušnje.
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 26.6.2006 11:15:43
|
|
|
|
borovnička
|
No pri meni je trajalo od prejema nakazila pa do dostave 5 dni. To pa samo zato, ker sem ravno na praznike nabasala. En dan je bil praznik v Nemčiji, drug dan pa v Avstriji in je šlo glih za četrtek in petek. Voziček sem pa potem dobila na dom v torek. So mi to tudi po mailu napisali in dopisali, da je transportni čas iz Nemčije v Slovenijo od 2-5 dni preko DPD. Sem pa tudi jaz ful zadovoljna z njimi. O vsem te sproti obveščajo in so res točni. Pozdravček
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 26.6.2006 12:05:48
|
|
|
|
naja78
|
upam, na najboljše.za 1x nisem dobila odgovora,da so kaj dobili. poslala že v sredo prejšni teden. mogoč bo ta teden kaj novic.verjamem da so res uredu.
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 26.6.2006 12:57:58
|
|
|
|
ljubezniva
|
jaz sem 12.06. plačala , oni so 14.06. prejeli nakazilo, do danes pa voziček še ni prišel....
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 26.6.2006 13:38:53
|
|
|
|
ljubezniva
|
no ravnokar so mi sporočili , da so danes poslali voziček...tako da čez dva dni ga bom dobila...se pravi od 14.6 do 29.6(vsaj mislim da ga bom dobila v četrtek) je 16 dni, kar precej časa
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 27.6.2006 7:06:14
|
|
|
|
naja78
|
tudi meni so sporočili,da so dobili denar.....včeraj...sedaj čakam......
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 28.6.2006 10:20:28
|
|
|
|
Tina&Dean
|
Ljubezniva meni so tudi poslali v ponedeljek mail, da so odposlali paket Zdaj pa že nestrpno čakam na voziček. Ljubezniva kakšen voziček pa si naročila? Pa,pa
< Sporočilo je popravil Tina&Dean -- 28.6.2006 10:21:05 >
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 28.6.2006 10:53:05
|
|
|
|
ljubezniva
|
mini star jupiter 3...zelo lep....danes tudi ni nič prišlo na pošto
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 28.6.2006 16:23:51
|
|
|
|
Tina&Dean
|
Jaz sem ga tudi naročila in ga danes tudi dobila. Aja pa sestavila sem ga že tudi, pa je vse tak kot mora bit.
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 29.6.2006 18:34:42
|
|
|
|
naja78
|
Tina&Dean! po kolikih dneh dneh od obvestila-maila si dobila paket??a na dom???
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 30.6.2006 8:57:11
|
|
|
|
ljubezniva
|
jaz sem ga tudi že dobila...
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 30.6.2006 9:05:32
|
|
|
|
ljubezniva
|
TIna&Dean kaj svetlo plavega si naročila??? a veste da bo fantek, ker jaz sem naročila svetlo plavega in ne vem kaj bo, če bo punčka bom pa roza štelo dala gor... ja mi je bil ful lep, ma daj nima veze, punčka lahko gre v plavo, fantek v roza pa bolj težko
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 30.6.2006 10:19:12
|
|
|
|
Tina&Dean
|
Naja78 v ponedeljek sem dobila mail, v sredo pa je bil voziček pri nas doma . Ja ljubezniva svetlo modrega sem naročila. Vemo da bo fantek, ampak če bi bla punčka bi bil sv. moder tudi ok. PA,PA
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 1.7.2006 11:12:51
|
|
|
|
moci
|
jaz sem tudi naročila pri kikiweltu pa ne znam tako dobro nemško in mi ni jasno kdaj naj plačam in kako. ti pošljejo položnico? kljukico sem dala pri predplačilo. ker komaj čakam voziček pa ne vem, kaj moram naredit..
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 3.7.2006 8:58:12
|
|
|
|
ljubezniva
|
Tina&Dean , kako ste zadovoljni z jupitrom??? a je dovolj raven za novorojenčka??
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 3.7.2006 9:59:53
|
|
|
|
naja78
|
punce,danes je 1 teden od kar so mi poslali mail,da so denar dobili.stolčka pa od nikoder. upam da je prav da sem jim dala svoj naslov-domač.saj valda dobiš na dom. šla sen osebno plačat na banko.
|
|
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 3.7.2006 13:27:13
|
|
|
|
Tina&Dean
|
Ljubezniva mislim, da je dovolj raven - pa tudi v navodilih piše da je namenjen od rojstva naprej Ja za enkrat nimam pripomb glede vozička - je vse ok
|
|
RE: koliko časa traja da dobiš stvari,ki jih ... 3.7.2006 13:54:08
|
|
|
|
ljubezniva
|
ne saj meni je tudi super voziček , samo me je zanimalo, ker ni prav vodoraven...ma se mi zdi , da bo šlo... hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.