|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razprodaje
25.6.2006 16:57:51   
Mateja82
oj!

A  mogoče katera ve kdaj se začnejo razprodaje v avstriji in  v jutranki?

Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razprodaje
25.6.2006 17:21:46   
sami_y
Jaz sem bla v petek v Avstriji, v Gradcu v centru, tam, ko so nakupovalni centri pa v Saiesbergu, pa imajo večinoma že neka znižanja. Drugače pa naj bi se začele julija.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2006 18:31:25   
mika
Ko sem hodla na znižanja, ponavadi za dojenčke sploh niso nič znižali, ampak samo za večje otroke. Upam, da bomo letos našli kaj pimernega, čeprav se za našo pupo večinoma že kupila.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 0:00:27   
tt79
Mateja, a si mal za časomuser posted image user posted image Jutranjka je šla pred slaboim letom v stečaj, kar so imeli so razprodali- blo je res poceni-vse po 200 SIT, zdej pa ni nč več...user posted image na žalost, men so mel ful cart coteuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2006 8:51:20   
Mateja82
Hmm. .. sem se pozanimala za jutranko. Pa mi je kolegica iz sevnice rekla, da verjetno ne bo razprodaje, ker že tako al tako prodajajo oblačila po smešno nizkih cenah. no zdaj pa nevem a še obstaja al ne?

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2006 14:40:10   
pearl
Prejšnji teden sem bila v Grazu. Po ugodnih cenah sem kupila kar precej stvari za našega dojenčka. Najdražji komplet je stal 8 euro. Pajacka za spat sem dobila za še ne 3 eure, v C&A, kjer že imajo znižanja oblačil za otroke, tudi v Toysu sem kupila kar precej stvari. Tetra plenice 80x80 10 kom sem kupila za 2100 SIT, pri nas pa stanejo od 3600 SIT naprej, le v Rutarju jih dobiš  ceneje.  Tudi palček zavijalček, je za 5000 SIT cenejši v Toysu, kot v našem Arielu.
Skratka, pri nas so cene sramotno visoke in trgovci izkoristijo priložnost, ko za otročička nimaš druge izbire , razen v H&M, kjer so cene še normalne, vendar je izbira malo manjša, kot zunaj.
Za zanimivost naj povem, da sva z dragim gledala v slovenskem Humanicu natikače, ki stanejo nekaj čez 12 tisočakov, v Avstriji pa sva enake kupila za 2400 SIT manj.
Ker sem iz okolice Maribora, še prevoz ne predstavalja takšen strošek, nekaj takega, kot da bi se peljala v Celje.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?