|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOLIKO KRUHA
25.6.2006 6:21:12   
Anonimen
Koliko kruha rabim za piknik ki ga imamo doma. Pekli bomo roštilj in nas bo 6 otrok do 8 let, 6 moških in 7 žensk.
A bo 7  dovolj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KOLIKO KRUHA
25.6.2006 7:34:33   
muha1
Jaz ponavadi kupim kaki dve štruci več in če mi ostane, ga dam v zmrzovalnik. Bolje, da imaš na zalogi, kot da ti ga zmanjka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2006 8:27:28   
Udb
Več kot preveč! 1 kg kruha se računa 16 kosov - se pravi iz 7 kil = 112 kosov - to je skor 6 kosov na osebo!!! No, razen če ste boljš  jedci! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Udb -- 25.6.2006 8:41:28 >

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2006 9:34:37   
Mariposa
Jaz tudi raje kupim kak kg več kot manj, ker se mi zdi kar huda zadrega, da na pikniku nečesa zmanjkauser posted image . Saj lahko potem iz belega narediš recimo cmoke, ostalega pa daš v skrinjo in ga pojeste kdaj kasneje. 

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2006 10:22:59   
Anonimen
Ne vem, koliko bo mesa...user posted image  user posted image

Ja, po moje bo kar dost, to je približno 1/3 kruha na enega jedca.
Pa dobro se mejte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2006 10:29:41   
Marogica
Jaz tudi računam nekje 1/3 kruha na jedca. Se ponavadi kar fajn izide oz. tudi nekaj ostane. VEndar je tako bolje, kot pa da bi zmanjkalo kruha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2006 10:57:11   
Anonimen
uff kokkruha.pr ns je ponavad tol solat in vsega druzga da kruha oješen do 2 kosa max

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2006 22:33:08   
Nasy
kaj, dva kosa kruha na engauser posted image pr nas si že pogorela s tem izračunom..sploh, če je kruh doberuser posted image pa naj bo še taka solata zravenuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?