|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dogodek....v parku
23.6.2006 7:11:31   
skuštrana
En dogodek...
Pred parimi dnevi sediv s prijateljico v parku, okoli naju 9 otrok . Sedimo na dekici, se igramo. Z nami je tudi skoraj 3 letna punčka , ki ima še bratca starega 10 mesecev..In njih čuva babica (imogoče je celo varuška, nisem prepričana)...Skratka, mali je z babico na klopci v vozičku, mala pa pri naju...In jo začne babica klicat, da naj pride do nje, da ji mora nekaj opovedat. Mal se ni odzvala, zato je stara čarovnica (ne morem drugače rečt) prišla do nje, jo izvlekla ven iz grup otrok in jo pred vsemi pretepla...Midve sva bili čisto šokorani, mala je jokala, mislim scena iz filma. Cel čas ji je govorila, da kaj pa ne uboga, da je mami rekla, da mora ubogat..Za ****. Je pa bila stara vsa iznervirana, verjetno tudi od vročine in pa od tega, ker se je mali full drl v vozičku in ga ni zanala potolažit..In na koncu jo je pustila tam in odšla v stanovanje (hvala bogu je prišla mama iz službe). Men so kar solze šle na oči...
Skratka, razmišlaja sem, da bi morda mami kaj rekla..Ne direktno, ampak malo zavito v vatu..Sicer ne vem, če bo raumela, ker se mi ona tudi zdi malo čudna.
Je bila pa scena res full šokantna (vsaj zame) in je cel park kar obstal..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dogodek....v parku
23.6.2006 7:19:51   
Maleal
Ne vem zakaj sploh pazijo otroke taki živčkoti? user posted image  K.. pa taka babica,ki se ne zna obvladat,kje pa piše,da je to nardila prvič?Ne razumem,da jo je lahko vdarla za tako malenkost,halo??user posted image
Jaz se na tvojem mestu ne bi vtikovala v njihove zadeve,konc koncev te to nič ne briga,ne?Če je punčka že malo večja bo menda doma povedala kaj se je zgodilo.Ne vem no,to je moje mnenje.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2006 7:29:07   
Anonimen
Jaz se na tvojem mestu ne bi vtikovala v njihove zadeve,konc koncev te to nič ne briga,ne?

Zaradi tega pa prihaja do zlorab nad otroci in njihove smrti, ker so vsi raje tiho in si zatiskajo oči in zatisnejo ušesa. user posted image

Jaz bi definitivno že tej čarovnici nekaj rekla, mamici pa itak. Če ne druga, jaz bi se pri sebi dobro počutila, da sem naredila vse, kar je bilo v moji moči. Če bi naletelo na gluha ušesa, pa je druga zgodba. V tem primeru bi zadevo prijavila, v kolikor bi bila priča večim takim dogodkom zaporedoma.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2006 7:46:13   
lelaval
Starši pa mislijo, da imajo njihovi otroci boljše varstvo pri dedkih in babicah, kot v vrtcu. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2006 7:46:38   
bambolina
Ne vem no, jaz bi tud rekla, ker sem bolj take narave, da ne morem bit tiho...sej tako se začne...potem se pa samo stopnjuje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2006 8:00:12   
Anonimen
Nekomu povej, ali mami otrok ali pa na CSD.

Če so se stvari dogajale v javnem parku, ima javnost vso pravico do svojega "mnenja". Takšno nasilno obnašanje moti mene tako kot bi me motilo razgrajanje vinjenih ljudi ali seks na travi. Pa oprostite primerjavi.

Tako kot so si oni vzeli pravico, da me v parku "motijo", bi tudi sama "zmotila" njih.  

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2006 8:00:18   
Anonimen
Jaz mislim, da bi povedala mamici. Vsaj toliko se mi zdi, da bi bila dolžna storiti za deklico. Mogoče pa mamica ne ve. Če pomislim, da jaz ne bi vedela, da se bi z mojim otrokom dogajalo kaj takega ... res je pametno povedati.

(odgovor članu bambolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2006 10:33:06   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz mislim, da bi povedala mamici. Vsaj toliko se mi zdi, da bi bila dolžna storiti za deklico. Mogoče pa mamica ne ve. Če pomislim, da jaz ne bi vedela, da se bi z mojim otrokom dogajalo kaj takega ... res je pametno povedati.

Se podpišem. In dodajam še to, da je res mogoče mamica ,,čudna,, mogoče tudi tolerira pretepanje, ful otrok je še tepenih, res veliko. Ampak res si dolžna to storiti, pa če drugega ne, vsaj vest boš imela čisto.
Če pa boš še kdaj videla to baburo gaduro,pa jo kar prijavi, klinc gleda babo.
Uboga deklica.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2006 11:06:20   
BLAŽIKA
    Vsekakor bi povedala mamici, kaj se šele dogaja doma,  ko nihče ne vidi, če si je že upala pred neznanimi ljudmi naredit kaj takega potem ima doma še večjo moč nad ubogo punčko.
 Absolutno povedat mami. Predstavljajte si da vam nehče pove kaj se dogaja z vašim otrokom ko vas ni doma???? Jaz bi bila vsekakor zeloo hvaležna da mi nehče pove , da se takšne stvari dogajajo z mojim otrokom. Pomojem je še takšen otrok v strahu in sploh ne upa doma nič povedat mamici. Zelo žalostno da se kaj takega sploh lahko dogaja.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.6.2006 11:12:00   
arielca
Ja, jaz bi povedala mamici. Ker bi tudi jaz take stvari hotela vedeti. Babici pa bi tut povedala svoje, ampak pri njej verjetno ne bi zaleglo. Če bi vedela kako in kaj, tega itak ne bi počela.
A niso babice zato, da vnučke razvajajo user posted image ?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.6.2006 12:13:16   
skuštrana
Saj verjetno ji bom kar povedala, samo čakam na primeren trenutek. Kja pa vem, se mi zdi, da straši deklice drugače ravno ne pretepajo, da je tole bil samo izbruh živčne babice, tako da na CSD ravno ne bom šla...Babice pa od dogodka nisem več videla s tamalimi..Mogoče ji je pa že kdo kaj rekel, mamici namreč...Saj drugače se mi zdijo kar urejena družina, obadva sta profeorja, samo je pa ženska malo čudna. Enostavno nisva na isti valovni dolžini in se niti ne pogovarjava veliko...Tako da je kar malo težko prit k njej in začet govorit o tem, da jim babi pretepa otroka...Ker mogoče pa ve in se s tem strinja...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.6.2006 12:25:47   
mika
Treba je povedat mami, ker mogoče ne ve kaj se dogaja. pa sej to ni normalno. otroci niso na gumb, da bi takoj ubogali. user posted image  stari. kaj se vraga nudi za varstvo, če ni strpna. po takem bi vse morale mlatit otroke, ker ne poznam nobenega otroka, ki bi takoj naredil kaj se mu reče. če bi kdo (odrasla oseba) udaril mojega otroka, bi mu verjetno zlomila roko. mater, jezna sem kouser posted image user posted image user posted image , ko slišim kaj takega.

Neposredna povezava do sporočila: 12
23.6.2006 12:34:27   
mika
Saj drugače se mi zdijo kar urejena družina, obadva sta profeorja,

izobrazba pri vzgoji otroka nima čisto nič. To je popolnoma odvisno od človeka. moja babica ima 6 razredov OŠ, pa ni nikoli tepla moje mame in njenih sester. Je pa moj mož imel primer v službi,  starša novinarja in sta otroka psihično in fizično zlorabljala. 

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.6.2006 12:46:16   
skuštrana
Ma, saj nisem mislila, da ima izobrazba kaj s tem..Hotela sem povedat, da se mi zdijo normalna povprečna slovenska družina.Smo na ven še mi bolj čudni kot oni..Samo kaj se pa dogakja doma pač ne vem..Drugače je deklica normalna triletnica..

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.6.2006 13:19:58   
srki
Kakšna pa je po tvoje normalna povprečna slovenska družina (ne mislim v materialnem smislu, ampak psihičnem)?

Glede tega tepeža pa bi jaz povedala mamici. Kaj pa bojo naredili CSD in drugi? Takrat, ko jih bodo obiskali iz CSD-ja ali pa ko bojo oni šli tja, se bodo pa vsi normalno obnašali, ker otroke dobesedno napumpajo, jim obljubijo ne vem kaj vse, otroci pa itak starše ubogajo. Potem pa se bo zgodba ponovila. Poznam tak primer...pa noben CSD ni pomagal,zato ne vem, kaj bi res najbolj pomagalo.

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?