Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 23.6.2006 7:20:17
|
|
|
|
Sonrisa
|
Začetna cena je 50.000 SIT za 50 slik, vsaka nadaljna barvna slika je 1.000 SIT, črnobela pa 5.000 SIT. Je pa krasen spomin, imava sicer še ogromno ostalih slik, ki so jih prijatelji posneli, ampak profesionalne so pa res zakon, ker te tako postavijo, da zares dobro izgledaš.
|
|
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 23.6.2006 10:21:28
|
|
|
|
bobek05
|
Naš fotograf je bil z nami od 12.30 do 00.30 - se pravi 12 ur, slikal pa je VSE (preden smo se zbrali, civilno poroko, cerkveno poroko, slavje, rezanje torte, igre itd.)... Koliko je slik v albumu ne vem - jih je pa OGROMNO. Zdaj sem jih šla štet: imava 207 slik, s tem, da je 13 slik ZELO velikih (čez celo stran). Slike so blazno kvalitetne, digitalno obdelane, nekatere črno-bele oz. rjavkaste (deluje starinsko)... Res fenomenalne. Še posebej te na katerihs va samo midva - izgledava kot profesionalna fotomodela iz kake sanjske revije... Album je izredno kvaliteten, usnjen s čudovitim vzorcem, stal pa je 40. 000 sit. Za vse skupaj: album, slike, delo - sva odštela 100.000 sit kar se mi zdi poceni glede na izdelke in koliko dela je bilo vloženega v to (ter koliko časa je bil tam). Res vsaka mu čast. Ta isti fotograf je bil potem tudi na krstu mojega sinka ter na očetovem abrahamu. Z vsem smo super zadovoljni.
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 23.6.2006 11:00:50
|
|
|
|
Katrin
|
Mi smo imeli svojega fotografa cel dan z nami. Poslikal je cca 2000 slik, ki jih imava na CD. Slike sem po svojem izboru razvila sama, tudi albume sem si urejala sama. Kupila sem tri albume (cca 5ooo SIT za enega). Za ureditev enega albuma sem potrebovala nekaj ur (okrasitev, dekoracija...). Če imaš kaj ustvarjalne žilice, se tega dela lahko lotiš sama, drugače pa je to res drago. Lp
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 23.6.2006 11:55:38
|
|
|
|
KIRA
|
to je čist v redu. nama je fotograf ob poroki tud računal za slikanje+album ( 60 slik) tako ceno. če ima kdo od sorodnikov digitalni aparat (malo bolj profesionalen), te pa slikanje nič ne košta. sam slike ne bodo tako lepe..
|
|
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 23.6.2006 12:17:20
|
|
|
|
skuštrana
|
Saj ženska je profesionalka in verjetno ve kako se stvari streže. Imam naslednji petek sestanek z njo, pa mi bo pokazala svoje albume. Glede prijateljev s profi opremo, pa jih iamm nekaj, ampak poroka je res samo enkrat in se splača mal gnarja riskirat pa da so slike res tip top..Vsaj po moje..
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 23.6.2006 12:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Se poročiš? Čestitam
|
|
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 23.6.2006 12:28:53
|
|
|
|
skuštrana
|
Ja, po 8 letih koruzništva bo treba rečt DA...Predvsem, da končno urediva dokumente!!!
< Sporočilo je popravil lenkaS -- 23.6.2006 12:29:14 >
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 23.6.2006 12:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Super . Pa lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 23.6.2006 18:16:35
|
|
|
|
Lunca1
|
Nama bo računala 700sit za sliko (večji format), za album sva pa dala 13500sit.
|
|
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 24.6.2006 22:08:43
|
|
|
|
Barči78
|
Album sva urejala sama, ker sva tako hotela. Fotograf je bil pa z nama skoraj cel dan - počakal naju je v Bistri (civilna poroka), se peljal v Tunjice (cerkvena), potem pa smo šli na blejski grad, tam smo se pa več ali manj slikali. Skratka, slik imam tri polne albume, pa nama je računal malo čez 80.000.
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 26.6.2006 10:58:45
|
|
|
|
Goldy
|
Midva sva dala za fotografa 125.000,00 SIT. Za to ceno sva dobila album - 16.000,00, čez 600 fotografij ter še stiskane zahvale (70) s 2 slikama - najino in skupinsko. Vse so bile računalniško obdelane, velikosti od 9 x 13 do A4. V albumu je bilo čez 300 fotografij, ostale sva dobila tako zraven. Fotografa sta bila dva, en z "navadnim" fotoaparatom, eden z digitalcem. Album sta uredila fotografa. Vse je krasno! Ko sva kasneje računala, nama dela sploh ni računal, ampak so toliko prišle samo fotografije. Bila sta pa z nama od 11 dopoldne do večerje, ko sta šla razvit slike za zahvale in sta prišla nazaj še pred polnočjo, da sta poslikala še torto, najin ples, šopek in podvezico. Mislim, da je porabil ene 24 filmov. Je pa tudi res, da imava tudi veliko najinih portretnih fotografij in moram reč, da so res super. Imava pa tudi poročno knjigo (150 strani). V njej so slike in voščila najinih svatov. Midva in vsi katerim sva pokazala ali slike ali poročno knjigo so bili navdušeni.
|
|
|
|
RE: Cena poročnih fotografij - albumov... 26.6.2006 16:21:19
|
|
|
|
Lunca1
|
http://www.klemenlajevec.si/ Meni ima pa tale fotograf noro dobre fotke. Če bi že prej izvedela zanj, bi ga sigurno izbrala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?