|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tifol
22.6.2006 15:33:06   
Anonimen
ta mesec sem prenehala z jemanjem KT in sem danes kupila Tifol. ker si s partnerjem zelo želivauser posted image . pridno user posted image  in upava da bo kmalu ta najin srečni dan.

Vsem želim, da čim prej zagledamo magičniuser posted image user posted image . tistim ki so pa to že zagledali pa želim prijetnih veselih in radostih 9 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tifol
22.6.2006 16:12:11   
Maleal
Te pa ne rabiš imet neke pavze po jemanju kontracepcije,6 mesecev?user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 16:21:25   
Anonimen
ne. meni so rekli da ni nič narobe če zanosim že v prvem mesecu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 16:28:45   
Maleal
Ja pol bo pa že držalo,te pa čimprejšnjo zanositev,l.p.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 16:49:54   
Katrin
Tudi meni so tako rekli, pa sem si vseeno vzela 6 mesečno pavzo.

Vseeno, veliko sreče user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2006 17:47:34   
Anonimen
Priporočljivo je,da ko nehaš z Kt da ne zanosiš vsaj 3 mesece.
Če zanosiš prej ne bo nič narobe imaš pa večjo možnost splava

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2006 22:00:44   
Anonimen
vsi ste tako zelo zlobni. meni ginekologinja ni rekla da raim pavzo. kaj pa tiste ki zanosijo med jemanjem KT in jih jedo do 3 meseca pa vseeno rodijo zdravega otroka. moji kolegici se je to zgodilo.

Privoščite  drug drugemu srečo. zato pa so ti forumi, da si pomagamo, ne pa da potlačimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2006 22:03:36   
Maleal
vsi ste tako zelo zlobni. meni ginekologinja ni rekla da raim pavzo. kaj pa tiste ki zanosijo med jemanjem KT in jih jedo do 3 meseca pa vseeno rodijo zdravega otroka. moji kolegici se je to zgodilo.

Privoščite drug drugemu srečo. zato pa so ti forumi, da si pomagamo, ne pa da potlačimo.

....in kdo je zdaj zlobn tu gor,če smo ti samo svetovali??? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2006 7:57:17   
Geja
Naredi kakor hočeš, vendar tudi meni je moja G rekla, da je dobro počakati vsaj 3 mesece...

Odločitev je pa itak na tvoji strani....

Pa ne se razburjat, saj ti hočemo dobro svetovati in ni nobene nevoščljivosti.

Geja

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.6.2006 11:52:14   
Anonimen
se opravičujem. lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.6.2006 13:24:22   
pot
Anonimna,
tudi meni so rekli, da priporočajo sicer 3 mesečno pavzo, da pa ne bi bilo nič narobe, tudi, če bi zanosila takoj. Ta čas, pa naj bi telo obogatila s folno koslino - Tifol.

Punce tukaj rade svetujemo in si med seboj pomagamo, nismo nevoščljive, še enkrat preberi, pa boš videla, da so res želele le dobro in najboljše zate in za tvojega otroka.

Tudi tebi čimprej magični user posted image . Veliko sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2006 9:02:12   
gaja*
tudi meni so rekli naj malo počakam

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2006 9:32:54   
lana38
Danes se mnenja G glede pavze po KT zelo razlikujejo. Nakateri pravijo, da je treba čakati od 3 do 6 mesecev, drugi pa pravijo, da ne. Mislim, da je tudi dr. Pušenjak na MON-u že pisal, da pavza ni več potrebna, ker so količine hormonov, ki jih vsebujejo najnovejše KT, zelo male.
LP

lana38

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.6.2006 11:35:14   
LuLuna
Če pride do takojšnje zanositve po prenehanju jemanja KT to ne bo škodilo otroku, kajti hormoni iz KT se izločijo že v 24 urah.
Edina nevarnost takojšnje zanositve po KT je ta, da se sluznica maternice ne uspe obnoviti v tolikšni meri, da bi omogočila vgnezditev. Ali z drugimi besedami, če je sluznica maternice še toliko "stanjšana" (na kar vplivajo KT) to lahko ovira vgnezditev oplojenega jajčeca in s tem lahko pride do zelo zgodnjega SS. Takšen SS pa sploh ni mogoče niti zaznati (razen morda s testom nosečnosti) saj izgleda kot navadna menstruacija.
Če pa le pride do vgnezditve, nobene nevarnosti ni več za nosečnost, ki bi bila posledica jemanja KT.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?