Anonimen
|
Problem je v tem, da sploh ne razumem bodoče tašče. Ima čuden odnos do svojega sina (mojega fanta). Fant se je pred osmimi leti odselil od doma k meni in tako živiva skupaj od takrat. Ko je šel od doma, mu je mama rekla, "sej boš kmalu nazaj". Doma imajo veliko zemlje in par krav, treba je kositi travo ipd. V nedeljo sva šla ravno na izlet, ko je klicala mama, če bi prišel dons "mrvo" pospravljat pomagat. Brez da bi vprašala ali mogoče ima čas, ali celo da bi mene povprašala, če pridem še jaz, kot da me ni zraven. Ali mogoče, če ima že druge načrte itd? Namreč v vseh teh osmih letih, ker sva hodila k njim domov, niti enkrat ni bila zato, da bi se v nedeljo kaj delalo. Že to mi je bilo čudno. No, pa ne razumem niti tega, ker je bila v torek na operaciji, nekaj so ji odstranili, in bi po moji logiki morala odležat, ne ona gre v vsej vročini včeraj na obisk k svojemu partnerju v bolnico, in lejga zlomka, kliče fantova sestra, in mu reče, "ti, a boš mamo prišel iskat in jo peljal nazaj domov". Ne nič, ali lahko (ker je bil v službi), nič zakaj je sestra ne more iskat (ima avto in čas). Kot da je nekaj samoumevno da je on tam neka "deklica" za vse. Naj še omenim, da sva si s fantom v njegovi sobi pri njih doma hotela lani ali predlani uredit pač eno tako sobico, da bi lahko bila čez vikende tam (zdej živiva v Lj), in sva začela vse stvari podirat, in stene pleskat, nakar prileti mama njegova - pijana - in začne vpit na njega, kaj to dela, da on ni gospodar pri hiši, da če hoče pleskat in omare podirat , da mora njo vprašat. Jaz sem onemela takrat in sem hotela kar it, ona je stala na vratih in se je potem očitno zavedela, kako kriči in kaj govori in sploh me ni pustila čez vrata. Mene, 31 - letno žensko. In se drla na mojega fanta kot na kakega otroka, kaj še na otroka se mame ne derejo tako. V glavnem sem takrat jaz začela nazaj s povišanim glasom govorit, odšla pa nisem ker nisem želela da bi on sam ostal tukaj. To je bil eden izmed mnogih takih neprijetnih doživljajev, ki sem jih tam doživela. Lp
|