|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test
22.6.2006 8:29:13   
Sandra-10
vsem lep pozdrav mene pa zanima če katera ve ali obstaja test za nosečnost ki ga lahko narediš pred izostankom user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test
22.6.2006 9:01:08   
slumpo
z vsakim testom lahko poskusas vprasanje je koliko imas hormona v vodi ze takrat in ali bo sploh kaj pokazal...vcasih ne pokaze prav se po izostanku M.

ce te mocno zanima pojdi raje v laboratorij na odvzem vode ali krvi ali pa k G.

lp

(odgovor članu Sandra-10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 9:21:33   
Sandra-10
ja tak je moja ginekologinja me nesprejme dokler nimam testa pozitivnega le takrat še me naroči na pregled. kolko mora biti vrednost v krvi da je nosečnost. pa šenekaj a če grem v labaratorij vodo odati se prej vidi kot če delam test?
lp in lep dan 

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 10:51:57   
slumpo
ne vem kok bi morala bit vsebnost v krvi pa sej ta podatek nam nic ne koristi ker sam tega itak ne mores nardit....
jst ti predlagam da naredi najprej domač test, pa ga mogoce cez par dni ponovi sicer pa pojdi k osebni zdravnici in naj te da v laboratorij.
v primeru da slutis da si pa da ne more cakat dilema drugace pa pocakaj sej slej ko prej bos zvedela.

(odgovor članu Sandra-10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?