Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 21.6.2006 22:20:19
|
|
|
|
HuAnita
|
Pri nas je isto. Sem ji prejšnje dni spodaj dajala še bodi brez rokavov, ker je imela sicer gol hrbet, pa se mi je zdelo, da se je prehladila, danes pa sem ji dala bodi s kr. rokavi + hlačke od pižame, pa brez tankih nogavičk (ki jih je itak čez noč, ne vem, kako , sezula...). Bolj si je pa ne upam slečt, ker veliko bedim in vem, da je kdaj ponoči tudi kar mraz.
|
|
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 21.6.2006 22:24:17
|
|
|
|
pinkiponki
|
Pri nas je isto, čez dan je pa še hujše. Sploh ne vem kaj naj naredim, mokra je, da kar teče od nje, pa ima čopek ker ima daljše lase, pa to nič ne pomaga, pa na pol naga leta - pol pa mal vetrček zapiha pa je prehlad tu. Nč ni fajn, pa mislm, da se kej dost ne da storit.
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 21.6.2006 22:47:35
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz dam moji samo bodi brez rokavov in nič ni pokrita. Pustim odprto okno in vrata, da je 'nočni' prepih. Napiha je ne, ker je takorekoč skrita, je pa zrak, da lahko bolj normalno dihaš.
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 21.6.2006 23:24:51
|
|
|
|
Naja31
|
Moj zdaj spi v bodyju s kratkimi rokavi in se mi zdi da mu je ok. Kasneje v noč, ko se malo ohladi, ga pokrijem s tenko dekico.
|
|
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 22.6.2006 0:15:45
|
|
|
|
morskadeklica
|
body s kratkimi rokavi, nič pokrita, edino zgodaj zjutraj jo včasih pokrijem.
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 22.6.2006 7:30:46
|
|
|
|
Maleal
|
Marcel ima body s kratkimi rokavi ali kratko majčko in ga ne pokrijem,zaenkrat mu ni vroče.
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 22.6.2006 7:48:21
|
|
|
|
Tejči
|
Hvala bogu nimamo teh probelmov. Mala je oblečena v tanki pajacek z dolgimi rokavi in niti malo mokra, niti vroča ne. Pa še okno ima zaprto, drugače bi se zbujala vsako uro. Kaj pa če bi ga dala nageca spat, pa s tetra pleničko pokrila?
|
|
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 22.6.2006 9:25:40
|
|
|
|
Mojca P.
|
No, pa ocitno niso samo pri nas v stanovanju tako nehumane temperature. Nasa dva sta oba samo v bodijih s kratkimi rokavi, zdaj ze par dni. Jaka se spoti samo, ko se hraniva, Ziga se mi pa zaradi vrocine zbuja. Vceraj je do polnoci 3x zajamral, pa mu razen vrocine ni nic manjkalo. Nimas kaj, bolj si ga ne upam slect, ker imamo po celem stanovanju okna vsaj skipana..presvicani smo pa itak vsi (tudi jaz ponoci).
|
|
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 22.6.2006 10:26:29
|
|
|
|
honey
|
Naš (14 mes) tudi spi samo v bodiju ali majčki s kratkimi rokavi, nič pokrit, okno imamo na stežaj odprto, tako tudi balkonska vrata, da je prepih. Itak je "skrit" v posteljici na drugi strani sobe, tko da prepih ne more do njega, je pa vsaj zrak ponoč tak, da se da spat in dihat. Drugač je pa isto ves mokr in prešvican.
|
|
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 22.6.2006 11:18:12
|
|
|
|
simone
|
sp.majčka in plenička . odprto okno
|
|
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 22.6.2006 14:09:03
|
|
|
|
Blink1
|
Bodi s kratkimi ali brez rokavov, nič pokrita (itak tudi pozimi ne), okno skipano. Pa je vseeno zjutraj pojšter moker
|
|
RE: ponoči je ves prešvican :( 22.6.2006 14:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nepokrit, zgornji del pižame s tankimi rokavi, spodaj samo plenico, okno odprto na kip in vrata odprta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime izbrati za punčko?t4saKatero ime se vam bolj dopade za punčko?Neli (
64%)
Evelin (
36%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!